Ağustosta hamile olduğunu öğrenenler....

Insallah canim benim insallah dualarinda beni ve isteyen herkesi al lutfen benimki yerleşme degildir çünkü sogan kurunu kullanan hemen hemen cogu kadin adet kanamasi seklinde kanama yasiyormus benim umutlanmama sebebim bu normalde sogan kuru kullanmadan adetime 13gun kala boyle hafif kanama gelse kesin gebelige yorardim ama sogan kürü kullanip sonrasinda kanama yasayanlar oldugu icin rahim temizleniyormus. Afedersin Kiminde kanama kirmizi siyah kan seklinde, kimisi tortulu sekilde,kimisinde adetteki gibi sumuksu parcalar oluyormus bizzat kendim kk topiginde okudum sogan kuru kullananlar sayfasinda o yuzden benimki kanama olmasada hafif pembe su gibi adet kanamasi baslangici gibi kahverengi leke geldi onun disinda hiçbişey gelmedi acaba sogan kuru mu yoksa gebelik mi sebep oldu oof oof çok zor beklemek sen en erken testi ne zaman yaptin canim? Bide hemen çift cizgiyi gördün mu?

tatlım ya bana soğan küründemiş gibi gelmedi, ne bileyim temizlense daha farklı diğer anlattıkların gibi olmaz mıydı, seninki daha açık kırmızı şekilde ya, ümitlendirmek gibi olmasın ama inşallah hamişsindir, benim bat 8 eylül, ve dün kahverengi lekelenmem oldu, kasık ağrısı ve bel ağrısıyla birlikte, ben tabi dünden beri sevincimden yerimde duramıyorum =) ama henüz test yapmadım çünkü hala o kahverengi lekelenme hafif te olsa devam ediyor, haftaya kan testi yaptırmayı düşünüyorum nasipse

Aynen dogru soyluyorsun bende bu yuzden bi sorayim dedim kafam iyice karisti ya ama eger gebelik varsa hemen birakin diyor saracoglu bu kürü ben simdi napsam 3 gun var kurun bitmesine devam mi etsem biraksam mi adetime 13 gun var ayyy canim benim insallah sende hamilesindir insallah bende hamileyimdir psikolojim alt ust oldu ya bu arada benimde bat 10 eylul cani. Senden sadece dun mu kanama geldi??

bende dün başladı canım, bu gün bitmek üzere şu saatlerde, öyle kanama da değil kahverengi tonlarda, günlük ped yetiyor yani öyle söyliyim, eğer hamilelik olduğunda bırakın diyorsa sen hemen kan testi yaptır canım, çünkü hamilelikte bitki çaylarını falan yasaklıyor doktorlar, bebiş tutunmaya çalışırken sen söktürücü şeyler içmiş olma diye, git bu akşam yaptırıver bi devlet hastanesinin acilinde, gebelik testini her saat yapıyorlar, çalışıyorsan öyle işten izin almana bile gerek yok yani

canımcım hiç psikolojini bozma, zaten varsa eğer tutunmuştur o minnak =) kanda da çıkar büyük ihtimalle

Ama daha cok erken ve umitlenmek istemiyorum canim ya gidip o heycana kapilip sonrasi negatif olunca daha kotu olurum. Kürüme 3 gun kaldi 3 gun daha uygulayayim.ve bitiyor zaten. Benimde sadece dün peceteye silince hafif biraz geldi sonra ne dün ne bugun hic gelmedi eger sogan suyundam olsa devami gelirdi ama gebelikten olsa baska belirtileri de olurdu heralde ya ne bileyim dusunmekten kafayi yicem yakinda en iyisi regli zamanini beklemekkkk cok sagol canim ilgin icin insallah ikimizde ve isteyen herkes bu duyguyu hayirlisi ile yasar. Eger gebelik çıkarsa etiketler misin benide senin regli daha erken cnku benimki 10 unda

inşallah canım benim, benim de dün ve bu gün kahverengiydi akıntı, yarım saat önce baktım açık kırmızı renkte kan gelmiş =( moralim bozuldu biraz, hala adet kanaması gibi değil gerçi, o daha yoğun ve parçalı oluyor, bu daha açık renk ve yoğun değil, servisle gelirken bir engebede baya zıplattı, yerimden kalkıp oturdum ama ondan mı olmuştur ki

Canim belki ondan olmustur hiç bozma moralini cnku sen ne sogan kuru uyguladin ne baska bisey yaptinm adetin boyle bu kadar zaman erken geliyorsa bilemem duzensizse bilemem ama muhtemelen bu kdr erken olmamali yani yerlesme kanamasi olmasi yuksek muhtemel :) bazilari hamile olmasina ragmen adet bile goruyor annem de boyle adet gorup hamile olanlardan yani insallah gebelik vardir umudunu yitirme :)

inşallah canım benim çok saol , servis olayında aklıma direkt bu geldi, ama o kadarcık şeylerle olur mu böyle durumlar onu da bilemedim , yarın test yaptırsam mı diye düşünüyorum ama allah korusun varsa ve düştüyse yarın kanca çıkarsa ve ondan sonraki günlerde çıkmazsa diye düşünüyorum şimdi de

Canim benim inan ki bunlarla alakasi yok bak Rabbim onun yiyecegi lokmayi nasip ettiyse kimse hicbir guc mani olamaz istedigin kadar oyna zipla dusurmeye calissan bile dusmez oyle korur ki Rabbim ama yiyecek ekmegi yani nasibi yoksa istedigin kadar yat dinlen uzan hatta nefes alirken bilr dikkat et yine de dusmemesine engel olamazsin bu kadat panik yapma canim eger o yerlesmisse sikica tutunur yok yerlesememisse ki sagliksiz bir bebek olunca dusuk oluyor o yuzden düşer senlik bi durum degil yani canim sagliklisini versin Rabbim cumlemize. Hic bu kadar erken kan gelmedi ise bi test yap istersen ama bazilari gebe olmasina ragmen kanda bile cikmiyor erken oldugu icin o yüzden biraz bekle istersen ama cok kapilma hamileyim diye hayirlisi olsun de adete 3 4 gun kala test yaparsin adet gecikirse kan testi verirsin :)

Canim mesaj yazdin heralde ama gelmedi badenzi

ayy canım benim allah razı olsun valla akşam akşam moral oldu, az önce ezan okunurken dua ettim ikimiz için de, allahım tez zamanda nasip etsin inşallah, ben senin için de aynı şeyi hissediyorum çünkü, ilk mesajlarda da yazmıştım ya , soğan küründen değil sanki diye, inşallah ve inşallah ondan değildir yarabbiim amiin =) söylediklerine yüzde yüz katılıyorum yicek ekmeği varsa ne olursa olsun allahım yardım eder, bu arada benim adetlerim çok düzenlidir hep günü gününe gelir, bu 11 gün önce gelince baya ümitlendim valla ne yalan söyleyeyim, hayırlısı olsun ama dur edicez artık canım.. çok çok teşekkür ederim tekrar

yazmıştım canımcım

Allah razi olsun canim benim guzel dileklerin icin sende cok sagol. Tabiki moral olucam canim benim icini hic sikma nolur tamam mi hayirlisi olsun insallah eger hayirsiz olacaksa rabbim bana vermesin diyorum oyle dusun sende lutfen bu bizim imtihanimiz inananlar olarak duadan baska cagremiz yok insanlar darbe gunu yetiskin cocuklarini eslerini kaybetti biz daha olmamis biseu icin uzuliyoruz nasibimizde varsa olur bebegim lutfen canini sikma bende skmayacagim oluruna birakicam haberleselom canim tamam mi benm de adetlerim hep duzenlidir :) korunmayi biraktigim ilk ay yani gecen ay ilk defa 2 gun arayla gecikti vucudum afedersin spermlere alisik olmadigindan vucut dengesi bozuldu diye dusunuyorum bu ay nolacak bakalim :) sakinnn uzmuyoruz tamam mi

Ağustos'u sonundan yakalayan birisi olarak beni de ekleyin kızlar... Dün implantasyon kanamam oldu adet olacak gibi karın ağrım kasıkta batma var, bugün idrar testim pozitif inşallah bir problem çıkmaz kan değerlerim de artar...Rabb'ime şükürler olsun isteyen herkese versin 3 yıldır çok üzüldüm ağladım, neler neler attım içime Rabbim kısmet etti şükür kimseye aratmasın...

Ben de bugn kan testyle netlestrdm adetim 31 agustostu ama hcg 308 cikti. 2_3 hafta sanrm cok anlamyrm

canım ben bu gün dayanamadım gittim kan testi yaptırdım sonuç negaitf, ilk anda üzüldüm biraz ama kanamam da arttı, artık baya adet oldum yani, şimdi advanced woman calender diye bir takvim var internetten indirdim çok güzel, yumurtlama günlerini ve doğurgan olduğun günleri söylüyor, ben son 3 ayın regl tarihlerini not etmiştim onları girdim ,ama bu sefer işimi garantiye alıp gün aşırı denemeyi düşünüyorum =) senin güzel haberlerini bekliyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…