Ağustosta hamile olduğunu öğrenenler....

Oncelikle hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen herkese insallah. Sen oyle mi yaptin canım? Bide illaki olur dimi Allah nasip ettikten sonra yani ama taktikte onemli :) bi dolu bi bos olunca spermler belli bi saat yasadigi icin o bos olan yapmadigimiz gune denk gelirse catlama veya ovulasyon illaki tutunma sansi vardir spermler canli kaldigi icin

Ya aslinda bende oyle düşünüyorum. Oncelikle rabbimin nasip etmesi tabiki ama 1dolu 1 boz olunca o boş gunde ovulasyon gerceklesse bile spermler belli saate kadar canli kaldigi icin tutunma sansi da yuksek ihtimal daha mantikli boyle. Test vs.yapinca insan tutturamiyor veya daha stres oluyor bu en iyisi. Insalllh guzel haberler veririm ya :^

İnşallah canım. Bende adet oldum bugün adetim bitince o şekilde devam edicem. Hayırlısı olsun hakkımızda

Sagol canim insallah :) ° saglikdan dolayi bi sikintin yoksa olur elbet benim 3. Gebelik hepside bu takdikde ilk sefer tuttu iliskiden sonrada yikanma ayaklarini kaldir bi yarim saat uzan icinde kalsin biraz bendeki formül bu insallah yardimci olabilmisimdir

Hic bir bilg yok daha 4 kere korunmasiz olmustur en fazla yeni yeni basladik dusunmeye yani o yuzden bilgi edinmek istiyorum :) dedigin gibi yapacagim adet bittikten sonra bir gun dolu bir gun bos yapacagim. Sonrasinda yarim saat kalkmayacgim ve banyoyu da 1 saat sonra falan yaparim tesekkur ediyorum Allah razi olsun :)

Rica ederim canimm

Cnm halsizligin hangi boyutta ben 10 dk ayakta kalsam hemen yatıyorum. Kanım da düşük değil. Arıcılık bir iş yapayım desem kalbim küt küt

Kızlar benim 2 yada en fazla 3 hafta gebeliğin var . 99 çıktı kan testi. Doktor değerlerin düşük dedi. Çok moralim bozuldu sizlerin nasıl degerleri

Hamilelik icin adetimden sonra bi dolu bi bos mu yapmak daha etkili yoksa ovulasyonu mu takup edeyim kizlar?

canım ikisi de aynı , biz her ikimiz de çalıştığımızdan dolayı bi dolu bir boş yapıcak enerji her zaman olmuyor malum =) o yüzden bu ay ovulasyon testi ile takip ettim, ve dün yerleşme kanamam oldu =) ki adetime daha 11 gün vardı, kahverengi lekelenme şeklinde oluyor ve adet olcakmışsın gibi kasıkların belin ağrıyor

Kızlar benim 2 yada en fazla 3 hafta gebeliğin var . 99 çıktı kan testi. Doktor değerlerin düşük dedi. Çok moralim bozuldu sizlerin nasıl degerleri
canım ben ayın 14unde kendım test yaptıım pozitifti 15nde doktora gıttım hcg 702,7 cıktı bu sonuca göre 5 haftalık hamıle olmam lazım ama gec döllenme oldugu için 1 hafta geriden geliyorum suan 7 haftalık hamıleyım :)

Canim cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Darisi basima ve isteyen herkeseee insallah :) benimde batima 13 gun var sogan kurunu uyguluyorum belki duymussundur kullananlarin cogu kanama yasadigini soyluyor 15 gun boyunca uygulanmasi gereken bi kür ben 11.gunumdeyim ve hafif pembe kahverengi arasi kanama sekilnde degil de adet baslangici sekilnde lekelenme oldu aogan kurune bagliyorum çünkü cogu bayan bu kurde kanama yasamis benmkine kanama denmez ama yine de umutlandim siz kac aydir deniyorsunuz acaba?

kızlar saırım bende hamiileyim.ne düşünüceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.483 cıktı betahcg.doktora gitmedim daha.elim ayağım tırıyo.eşimede söylemedim.akşam söylicem

hayırlı ugurlu olsun canm rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsın :)

canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…