- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
- Konu Sahibi cancangunes
-
Oncelikle hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen herkese insallah. Sen oyle mi yaptin canım? Bide illaki olur dimi Allah nasip ettikten sonra yani ama taktikte onemli :) bi dolu bi bos olunca spermler belli bi saat yasadigi icin o bos olan yapmadigimiz gune denk gelirse catlama veya ovulasyon illaki tutunma sansi vardir spermler canli kaldigi icinKizlar bende hamileyimm 3 gün önce ögrendim hamile oldugumu 3. Gebeligim insallah ilk cocugum olcak daha doktorada gidemedim 22. Austosda randevum varEyila23 canim bence hic ovulation testiyle ugrasma adetin bitigi günden itibaren bir gün arayla iliskiye girin elbet tutacakdir diger türlü baya stress oliyor kacirdimmi kacirmadimmi diye :)
Ya aslinda bende oyle düşünüyorum. Oncelikle rabbimin nasip etmesi tabiki ama 1dolu 1 boz olunca o boş gunde ovulasyon gerceklesse bile spermler belli saate kadar canli kaldigi icin tutunma sansi da yuksek ihtimal daha mantikli boyle. Test vs.yapinca insan tutturamiyor veya daha stres oluyor bu en iyisi. Insalllh guzel haberler veririm ya :^Günaşırı demek 2 günde bir demek zaten canım. Kaçırmazsın çünkü 1 gün boş bırakıcaksın. Spermler zaten rahim içerisinde 48 saat canlı kalabiliyor. Böylelikle sen bir gün ilişkiye giriceksin birgün boşluk 2. Gün yani 48 saat sonra tekrar ilişkiye girmiş olacaksın. Bir gün ara vererek sperm kalitesi de artmış oluyor. Doktorlar da zaten hergün ilişki önermiyorlar sperm kalitesi düşüyor diye
İnşallah canım. Bende adet oldum bugün adetim bitince o şekilde devam edicem. Hayırlısı olsun hakkımızdaYa aslinda bende oyle düşünüyorum. Oncelikle rabbimin nasip etmesi tabiki ama 1dolu 1 boz olunca o boş gunde ovulasyon gerceklesse bile spermler belli saate kadar canli kaldigi icin tutunma sansi da yuksek ihtimal daha mantikli boyle. Test vs.yapinca insan tutturamiyor veya daha stres oluyor bu en iyisi. Insalllh guzel haberler veririm ya :^
Insallah tuttururuz hayirlisi ile. Tamamen lekelenmem bitince baslarim artik. Benim lekelenmem de uzun suruyor ya 1 damla da olsa o gun iliskiye girilmez :/İnşallah canım. Bende adet oldum bugün adetim bitince o şekilde devam edicem. Hayırlısı olsun hakkımızda
Oncelikle hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen herkese insallah. Sen oyle mi yaptin canım? Bide illaki olur dimi Allah nasip ettikten sonra yani ama taktikte onemli :) bi dolu bi bos olunca spermler belli bi saat yasadigi icin o bos olan yapmadigimiz gune denk gelirse catlama veya ovulasyon illaki tutunma sansi vardir spermler canli kaldigi icin
Hic bir bilg yok daha 4 kere korunmasiz olmustur en fazlaSagol canim insallah :) ° saglikdan dolayi bi sikintin yoksa olur elbet benim 3. Gebelik hepside bu takdikde ilk sefer tuttu iliskiden sonrada yikanma ayaklarini kaldir bi yarim saat uzan icinde kalsin biraz bendeki formül bu insallah yardimci olabilmisimdir
Hic bir bilg yok daha 4 kere korunmasiz olmustur en fazlayeni yeni basladik dusunmeye yani o yuzden bilgi edinmek istiyorum :) dedigin gibi yapacagim adet bittikten sonra bir gun dolu bir gun bos yapacagim. Sonrasinda yarim saat kalkmayacgim ve banyoyu da 1 saat sonra falan yaparim tesekkur ediyorum Allah razi olsun :)
Hamilelik icin adetimden sonra bi dolu bi bos mu yapmak daha etkili yoksa ovulasyonu mu takup edeyim kizlar?
canım ben ayın 14unde kendım test yaptıım pozitifti 15nde doktora gıttım hcg 702,7 cıktı bu sonuca göre 5 haftalık hamıle olmam lazım ama gec döllenme oldugu için 1 hafta geriden geliyorum suan 7 haftalık hamıleyım :)Kızlar benim 2 yada en fazla 3 hafta gebeliğin var . 99 çıktı kan testi. Doktor değerlerin düşük dedi. Çok moralim bozuldu sizlerin nasıl degerleri
Canim cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Darisi basima ve isteyen herkeseee insallah :) benimde batima 13 gun var sogan kurunu uyguluyorum belki duymussundur kullananlarin cogu kanama yasadigini soyluyor 15 gun boyunca uygulanmasi gereken bi kür ben 11.gunumdeyim ve hafif pembe kahverengi arasi kanama sekilnde degil de adet baslangici sekilnde lekelenme oldu aogan kurune bagliyorum çünkü cogu bayan bu kurde kanama yasamis benmkine kanama denmez ama yine de umutlandimcanım ikisi de aynı , biz her ikimiz de çalıştığımızdan dolayı bi dolu bir boş yapıcak enerji her zaman olmuyor malum =) o yüzden bu ay ovulasyon testi ile takip ettim, ve dün yerleşme kanamam oldu =) ki adetime daha 11 gün vardı, kahverengi lekelenme şeklinde oluyor ve adet olcakmışsın gibi kasıkların belin ağrıyor
hayırlı ugurlu olsun canm rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsın :)kızlar saırım bende hamiileyim.ne düşünüceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.483 cıktı betahcg.doktora gitmedim daha.elim ayağım tırıyo.eşimede söylemedim.akşam söylicem
tabiki hamılesın :)) benımde ılk hcg 702.7 cıkmıstı 3 yda 4 haftalık felanamin canım.486 pozitif demek diymi.
insllah :))canım sanada hayırlı olsun.sağlıkla sıhhatle alalım inş kucağımıza
Canim cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Darisi basima ve isteyen herkeseee insallah :) benimde batima 13 gun var sogan kurunu uyguluyorum belki duymussundur kullananlarin cogu kanama yasadigini soyluyor 15 gun boyunca uygulanmasi gereken bi kür ben 11.gunumdeyim ve hafif pembe kahverengi arasi kanama sekilnde degil de adet baslangici sekilnde lekelenme oldu aogan kurune bagliyorum çünkü cogu bayan bu kurde kanama yasamis benmkine kanama denmez ama yine de umutlandimsiz kac aydir deniyorsunuz acaba?[/QUO
canımcım batına 13 varsa bana sanki yerleşme kanaması gibi geldi, çünkü bu kadar erken adet olman mümkün değil sanki, hadi inşallah yerleşmedir yarabbim, benim ikinci denemem canım ama ilkinde zaten korunmayı çok geç bırakmıştık yani benim reglim 30 undaydı,25. inde bırakmıştık korumayı , bu ay çok şükür oldu galiba ama yine de kan testinden sonra kesinleştircez bakalım , soğan kürünü duydum canım çok iyi yapmışsın, zaten yerleşme kanaması öyle harıl harıl kanama gibi olmuyor, devamı da gelmemiştir zaten gelse de yine aynı şekilde çok azdır yerleşmeyse, ben mesela geçen ay yine bi ümüt yerleşme mi acaba dedim, ama sonra akşama doğru bi baktım baya regl olmuşum, sende öyle bir durum yoksa bence oldu bu iş derim allahın izniyle =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?