Ağustosta hamile olduğunu öğrenenler....

Kızlar benim adet günüm yarın normalde 15 gündür kasık ağrılarım var bugünde göğüslerim acayip sızlıyor test yaptım sonuç bu resmini attım ben inanamıyorum yanlış çıkma olasılığı ne acaba hormonal falan bişey olabilir mi ?

Eklentiler

• image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
Hey masallh ne oluyo bu ay bize testler kipkirmizi hic acabaya mahal vermio:)) hayrli ugurlu olsn cnm kan degerin baya yuksek cikacak yarn yap bakalm

nasıl tutturdun kardeş bize de anlat =) biz de aynısını uygulayalım
Ya bu ay süpriz oldu bize cok istiyorduk olmuyordu bu ay unutmuştuk tatile gittim öyle böyle derken gelmiş bebişim hoşgelmiş annesine ama bişey varki ablam bi su içirdi bana ve şehitlik diye bi yer var onların köyün de oraya gittim dua ettim oldu rabbim istedi herşeyden önce tabi

Bak simdo gordum mesajini canim :) gelen kutusundan da cevap verdim :) ama bu kadar erken adet olmana sasirdim hani duzenli goruyomussun ya o yuzden. Korunmayi yeni biraktiysaniz belki vucut alisma evresindedir ondan da olabilir canim. Bende gecen ay adetim ilk defa sasti 2 gun gec olmustum umutlenmistim pof çıkmıştı :) korunmayi biraktigima yoruyorum :) insallah ikimizde veririz o guzel haberi

inşallah canım amiiin , vücut şaşırdı alışkın değil tabi =) bu ay gerçekten daha verimli çalışmamız gerekiyor =) hadi bakalım inşallah ben umutluyum allahım tez zamanda versin isteyen herkese amiin

Aminnn canim benim insallah hersey gonlumuzce olsun :) haberlesiriz buralardan hamş kalana kadar moral motive asilamaya devam :)

Doktora ne zamn gorunecen ne zamn gitmek lazm acaba elimzde tahliller kaldk:)
Ya evet benimde öyle ama eşimin işleri biraz yoğun ondan bugün gidemedik en kısa zamanda gidicez çünki benim sol kasıgımda çok agrı oluyo bide akıntım var korkuyorum bi tane 4 aylık düşügüm var ondan

Benmde sari akintm var her sabah uyannca karnm agrio sende war mi bunlar

canım tebrik ederim önceki sayfaları net okuyamadım ama sanırım hamılesin.benimde pazartesi testim 486 cıktı.dun doktora gıttım.aha görmek için çok erken dedı.alttan muayene ıstersen cumartesı.eğere karından bakılmasını ıstersen pazartesi gel dedı.
yalnız bendede muthış akıntı var.oncekı hamılelığımde hıç olmamıştı.karın ve kasık ağrımda var.beyaz sarı ve yeşıl renklı kokusuz akıntı oluyo.doktor cok aşırı ustunde durmadı.ben usteleyımnce ılaç verdı.ama ilaç konusunda çok tereddütlüyüm.canım akıntı gebelik ıcın risklimi.canım duşuk sebebın akıntımıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…