İnşallah canımCanım inşallah biz de önümüzde ki ay o müjdeli haberi alırız.. bozmayalım moralleri... herzaman umut edelim inşallah biz de anneliği tadcaz
Regliniz gecikmiş miydiValla bende dört gün önce iikinci çizgiyi silik olarak da olsa yakalamıştm fakat bugün beta değerim 0.17 çıktı. Şu an moralimi yüksek tutmak için elimden geleni yapıyorum ama çok zormuş bu umutların yıkılmasına dayanmak. Artık eylüle kısmetse
Bende hamileyim yeni öğrendim ama henüz dr gitmedim :))
Bel ağrısı bende de çok var. Desteksiz kalkamıyorum. Bi de ateş basmaları tabii. Cumartesi sabahı kan vercem. Eşim sürekli soruyor ne zaman bakacaksın diye. İyice telaş yaptım yani. Senin de bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağlık olsun canım Rabbim bir kere nasip etmiş yine eder sen iyi ol sağlıgın yerınde olsun yeter kıDüsük yaptim malesef
Amin cnm tesekkur edermSağlık olsun canım Rabbim bir kere nasip etmiş yine eder sen iyi ol sağlıgın yerınde olsun yeter kı
Bende daha gitmedin randevum 22 austosda :) hayirli olsun canim :))
Benim durumum pazartesi günü belli olucak bakalim insallah guzel haberler alirimm:))Zaten 12 günde etkisi geçiyormuş, son regli tarihin ne? Benim 18 temmuz
Bi de benim etkisi geçmişti 9.gün testler negatif çıkıyordu 12.gun kan testi yapılanlar yazıyor çoğu yerdeBenim durumum pazartesi günü belli olucak bakalim insallah guzel haberler alirimm:))
Var gibi cnmMerhaba arkadaşlar bugün regl günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim? 7.denememiz artık olsun istiyorum
Hayırlısı olsun canım üzülme.Benimde umutlar eylüle kaldı kızlar. Adet oldum bugün. İnşallah sizler hamişsinizdir
Eskisi kadar çok üzülmedim canım. Doktor zaten 2 adet korun demişti ben dinlemedim 1 asetten sonra bıraktım ama Allah İzin vermedi. Eylül e inşallah kısmetse. Ne güzel mayıs bebişi olur bizimkilerde nabalım :)Hayırlısı olsun canım üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?