Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Çörekotu kürü yaptım,kuru incir ve ceviz yedim her gün. Ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim, takdir allahtan....

Kızlar bu testte + yı görüyormusunuz yoksa bana mı öyle geliyo

Eklentiler

• 20160807_183705.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu testte + yı görüyormusunuz yoksa bana mı öyle geliyo
Canım evet gözüküyo bşy ama beyaz iz gbi inş vardr bnce bi kaç gün bekleyp testi yenile bnmde böyle çıktı geciktim bde ama malesef az önce adet oldum bde doktor gtmiştim kanda bşy çıkmadı dha çok yıkıldım lh seviyesi yükseliyomuş adet dönemine yakın o beyaz iz çıkarıyomuş dene bklm bi kaç güne yne dha koyu çıkarsa git hmn hastaneye inş vardr kuzum bşy hakkında hayırlısu olsun :)

İnşallah canım.. bi kaç gün daha bekleyeyim sonra yine tekrarlarım ve inşallah vardır.. En kısa zamanda hepimiz anne oluruz inşaallah

ilk deneme temmuzdaydı, heyecandan doruktaydı, bu aya nasipse bakalım artık

Kızlar çatlama iğnesi vuruldum 6gun önce,haliyle gebelik testleri yalanciktan pozitif çıkıyor, doktorum adet olursan ikinci veya üçüncü günü gel dedi, şimdi sırada ne var sizce adet olursam ne için çağırmış olabilir, bütün tahliller temiz çıkmıştı önceden tekrar mi tahlil yapcak? Bir de yumurtam catladi mi çatlamadi mi diye merak ediyorum sizce bugün gitsem bunun cevabını verebilir mi ultrasondan bakıp?

keske yardımcı olabilsem ama malesef hiç bi bilgim yok bu konuda

canım akıntın oldu mu yumurta akı gibi. kasığında falan ağrı yaptı mı çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki günler. Eğer öyleyse yumurtlamış olabilirsin. Gidersen görür doktor ultrasonda.

Kizlar biliyorsunuz ki regl yeni bitti ama kasık agrilarim basladi hafif neden acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…