- 10 Kasım 2024
- 207
- 79
- 13
Farklı odalara geçme sebebi aslında zaman kaybetmemek için. Gönül hoca bir odada bi hastaya bakarken, diğer odada başka hasta muayeneye hazırlanıyor böylece hızlı bir şekilde bakabiliyorlardı. Ama haber vermemesi konusu evet üzücüAma insan bir arar yaaaa yada bunun sinyalini verr ben gidiyorum der yada son hastalarına der yada son hastalarını arar hani komple gidiyorsun madem ben negatif aldım mesela ara deki bol3 böle ben senin hastanim hani sole yaparlar bol3 yaparlar d3 bilgilendir beni tamam hadi beni aramadın yeni hastalar var onlara de ben gidicem falan de insanlarda ona göre ne yapacağını karar versin yarı yolda bırakmış gibi çıkıp gitmiş etik değil hemşirelerin elinde dosya bir o oda bir bu odaya taşıyıp duruyorlar ben cok gördüm gönül hoca bir başka odaya geçiyordu bir kendi odasına geçiyordu
Ya evet o var hangi oda müsaitse doktorlar birbirlerininkini kullanıyor çok yogun bir yer melih hoca bile bugun benim için boş oda aradı ki muayene edeyim diye o kadar yogundu öyle söyleyeyimAma insan bir arar yaaaa yada bunun sinyalini verr ben gidiyorum der yada son hastalarına der yada son hastalarını arar hani komple gidiyorsun madem ben negatif aldım mesela ara deki bol3 böle ben senin hastanim hani sole yaparlar bol3 yaparlar d3 bilgilendir beni tamam hadi beni aramadın yeni hastalar var onlara de ben gidicem falan de insanlarda ona göre ne yapacağını karar versin yarı yolda bırakmış gibi çıkıp gitmiş etik değil hemşirelerin elinde dosya bir o oda bir bu odaya taşıyıp duruyorlar ben cok gördüm gönül hoca bir başka odaya geçiyordu bir kendi odasına geçiyordu
Aminnnnn canım hepbirlikte güzel pozitiflerimiz olsun nediyim git bakalım bir doktorları ölç tart tamam laboratuvar önemli ama doktorda önemli soru sorduğunda seni kastirmayacak germeyecek zaten zor bir süreç bir umutla gidiyorsun birde suratsız bir doktor olunca ister istemez modu düşüyor insaninMuhtemelen ipek lale ya da yücel hocayı tercih ederim. Amin inşallah sizin de bir sonraki denemenizde kavuşursunuz yavrunuza
Benm transferimi gönül hoca yaptı opu işlemini melih Rabbım hakkımızda en güzelini versin git bakalım umarım bizde güzel haberlerin olsun doktorla olan görüşünden bizde bilgi verirsinYok hiç görmedim bile ama adını çok duydum transferde yapacak doktor önemli degilmiş diyorlar gönül hoca izinli oldugu zaman yücel bey yapmış yada yücel bey izinli oldugu zaman gönül hoca yapmış zaten çogu kişinin transferiini
Aaaa melih hoca muayene mi etti orda seni bunu bilmiyordum acaba o ona randevu alınıyormu acaba yoksa doktor eksikliğinden mi geldiYa evet o var hangi oda müsaitse doktorlar birbirlerininkini kullanıyor çok yogun bir yer melih hoca bile bugun benim için boş oda aradı ki muayene edeyim diye o kadar yogundu öyle söyleyeyim
Yok ben ohss geçirdim haftasonu o işlemimi yaptı o sebeple muayene etti iyi miyim diye rabbim size kat be kat daha fazlasını nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun en kısa zamandaAaaa melih hoca muayene mi etti orda seni bunu bilmiyordum acaba o ona randevu alınıyormu acaba yoksa doktor eksikliğinden mi geldi
Aminnnnnnnn hepbirlikte güzel sonuçlarımız olsun çok aminnnnYok ben ohss geçirdim haftasonu o işlemimi yaptı o sebeple muayene etti iyi miyim diye rabbim size kat be kat daha fazlasını nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun en kısa zamanda
Emin olun çok olması kaliteli olması da değil olmayacaksa bir şey vesile oluyor olacaksa da aynı şekildeAminnnnnnnn hepbirlikte güzel sonuçlarımız olsun çok aminnnnkeşke benimde sole 2 3 tane yumurtam olsa ona bile razıyım 1tanecik çıkıyor nediyim hakkımızda en güzeli olsun
İşte benimki daha kötü 1tane çıkıyor birde dolu mu boşmu stresi oluyor hiç değilse fazla olunca o stres azalıyor 5.gune kadar gidecek ihtimalin artıyor pgtye göndersen en fazla iki tane embriyo transferi oluyrmu kızlar size zahmet onuda sorun lütfen ama benim düşün 1 yumurta icin opu oluyorum birkez daha birdaha 2.defa opu olma ihtimali var busefer arayan doktor öle dedi 2 kere opu olursun havuz yöntemi diyrolar öd azar maddi açıdan tek seferde 3 4 tane olsaydı kurtulurum rahatlardim ama umarım busefer olur öle dua ediyorum 2 3tane sağlıklı olsun birda opu olmama gerek kalmazEmin olun çok olması kaliteli olması da değil olmayacaksa bir şey vesile oluyor olacaksa da aynı şekilde
Ben 1 tane de olsa pgt yapabiliyorsunuz diye biliyorum verdikleri kagıtta adet başı 330 dolar yazıyor zaten havuz yöntemi sizin için mantıklı bence doktorlara güvenmekten başka çaremiz kalmıyor maalesef siz elinizden geldiğince takviyelerinizi beslenmenizi düzenleyinİşte benimki daha kötü 1tane çıkıyor birde dolu mu boşmu stresi oluyor hiç değilse fazla olunca o stres azalıyor 5.gune kadar gidecek ihtimalin artıyor pgtye göndersen en fazla iki tane embriyo transferi oluyrmu kızlar size zahmet onuda sorun lütfen ama benim düşün 1 yumurta icin opu oluyorum birkez daha birdaha 2.defa opu olma ihtimali var busefer arayan doktor öle dedi 2 kere opu olursun havuz yöntemi diyrolar öd azar maddi açıdan tek seferde 3 4 tane olsaydı kurtulurum rahatlardim ama umarım busefer olur öle dua ediyorum 2 3tane sağlıklı olsun birda opu olmama gerek kalmaz
Evet 15.bin falan oluyor aynn öle doktorlara güvenmekten başka çare yok ama umarım allahim lütfen hiç değilse 3tane falan folikul olsun birdaha opu işlemine girmem gerekmez onlari pgtye gönderebilirim yoksa bu döngünün içinde sıkışıp kalmak istemiyorum acaba 2tane embrtranseferi yapiyrlarmi onu merak ediyorum dualarda buluşalım insallhBen 1 tane de olsa pgt yapabiliyorsunuz diye biliyorum verdikleri kagıtta adet başı 330 dolar yazıyor zaten havuz yöntemi sizin için mantıklı bence doktorlara güvenmekten başka çaremiz kalmıyor maalesef siz elinizden geldiğince takviyelerinizi beslenmenizi düzenleyin
Ben 35 yaş üstüne yapıyorlar diye duymuştumEvet 15.bin falan oluyor aynn öle doktorlara güvenmekten başka çare yok ama umarım allahim lütfen hiç değilse 3tane falan folikul olsun birdaha opu işlemine girmem gerekmez onlari pgtye gönderebilirim yoksa bu döngünün içinde sıkışıp kalmak istemiyorum acaba 2tane embrtranseferi yapiyrlarmi onu merak ediyorum dualarda buluşalım insallh
Ben yücel beyle devam etmeyi düşünüyorumBen de gönül hocanın hastasıyım, bir pgtli embriyo transferim kimyasal oldu. Bana da gönül hocanın ayrıldığını haber vermediler. Sizler kimle devam etmeyi düşünüyorsunuz?
Pgtli sonuç güzel geldi 1tane embriyo transfer yapıldı kimyasal mi oldu banada pgt öneriyor yaş 36 ozaman onunda olcak kesin hamile oluruz diye bir kesinligi yok senin adına üzüldüm peki neden kimyasal olmuş bunla ilgili bilgi verdiler mi rahim filmi falan cektirmismiydiniz birde genetiği gönderdiler bizi kanda pıhtılaşma falan varmi diye sitede bunlar yapıldimiBen de gönül hocanın hastasıyım, bir pgtli embriyo transferim kimyasal oldu. Bana da gönül hocanın ayrıldığını haber vermediler. Sizler kimle devam etmeyi düşünüyorsunuz?
Şöyle ki, pgtli embriyo transferleri ile ilgili yapılan çalışmalarda 3 adet pgtli embriyo bulunmuşsa, canlı doğum ihtimalini %98 olarak açıklıyorlar. İlk pgtli de bu oran en yüksek %65-70 bandında. Bu çok iyi bir oran tabi ki. Biz de iki düşüğün üzerine pgt ye karar verdik, bir de kızım var. 35 yaşındayım. Bahsettiğiniz testler, histeroskopi , hsg, pıhtılaşma vs hepsine bakıldı öncesinde. Çizik atıldı, glue kullanıldı, oldukça ümitliydik. Sadece embriyom 5bb idi, aa değildi. Embriyoma %55-60 başarı oranı verdiler. Fakat bende tutunup bhcg yavaş ilerliyor. İki kez transfer oldum ikisi de başlangıç değeri olarak çok iyi başlıyor, iki gün sonra artış yavaşlıyor. pgt çok önemli bence yaptırın mutlaka. Eğer 1-2 pgtli transfere rağmen düşük olursa, laparoskopi önerilebilir dendi.Pgtli sonuç güzel geldi 1tane embriyo transfer yapıldı kimyasal mi oldu banada pgt öneriyor yaş 36 ozaman onunda olcak kesin hamile oluruz diye bir kesinligi yok senin adına üzüldüm peki neden kimyasal olmuş bunla ilgili bilgi verdiler mi rahim filmi falan cektirmismiydiniz birde genetiği gönderdiler bizi kanda pıhtılaşma falan varmi diye sitede bunlar yapıldimi
Merhaba çizik atma olayını biz istesek yapıyorlar mı kolay bir işlem mi acabaŞöyle ki, pgtli embriyo transferleri ile ilgili yapılan çalışmalarda 3 adet pgtli embriyo bulunmuşsa, canlı doğum ihtimalini %98 olarak açıklıyorlar. İlk pgtli de bu oran en yüksek %65-70 bandında. Bu çok iyi bir oran tabi ki. Biz de iki düşüğün üzerine pgt ye karar verdik, bir de kızım var. 35 yaşındayım. Bahsettiğiniz testler, histeroskopi , hsg, pıhtılaşma vs hepsine bakıldı öncesinde. Çizik atıldı, glue kullanıldı, oldukça ümitliydik. Sadece embriyom 5bb idi, aa değildi. Embriyoma %55-60 başarı oranı verdiler. Fakat bende tutunup bhcg yavaş ilerliyor. İki kez transfer oldum ikisi de başlangıç değeri olarak çok iyi başlıyor, iki gün sonra artış yavaşlıyor. pgt çok önemli bence yaptırın mutlaka. Eğer 1-2 pgtli transfere rağmen düşük olursa, laparoskopi önerilebilir dendi.
Peki bu histeroskobi, çizik atılma, glue gibi şeyleri sen mi istedin doktor bunları neye göre karar verip yaptı ki benimde yaş 36 benimde bir deneme oldu negatif ile sonuçlandı 3.gun embriyosu idi çok ilerde gidiyordu rahim kan sonucu hersey temizdi nasip olmayinca olmadi ama benim anlamadigim pgt temiz ise neden saglikli bir tutunma olmayip kimyasal ile sonuclaniyor cok ilginc peki neden 2tane sini transfer etmedilerŞöyle ki, pgtli embriyo transferleri ile ilgili yapılan çalışmalarda 3 adet pgtli embriyo bulunmuşsa, canlı doğum ihtimalini %98 olarak açıklıyorlar. İlk pgtli de bu oran en yüksek %65-70 bandında. Bu çok iyi bir oran tabi ki. Biz de iki düşüğün üzerine pgt ye karar verdik, bir de kızım var. 35 yaşındayım. Bahsettiğiniz testler, histeroskopi , hsg, pıhtılaşma vs hepsine bakıldı öncesinde. Çizik atıldı, glue kullanıldı, oldukça ümitliydik. Sadece embriyom 5bb idi, aa değildi. Embriyoma %55-60 başarı oranı verdiler. Fakat bende tutunup bhcg yavaş ilerliyor. İki kez transfer oldum ikisi de başlangıç değeri olarak çok iyi başlıyor, iki gün sonra artış yavaşlıyor. pgt çok önemli bence yaptırın mutlaka. Eğer 1-2 pgtli transfere rağmen düşük olursa, laparoskopi önerilebilir dendi.
Ben Gönül hocaya pgt sonucum çıkınca, garanti olsun histeroskopi de yapılsın dedim. Hoca da hiç gerek yok dedi, ama biz ısrar ettik, Semra hocaya söyledi tamam dendi. Çizik atma işlemi histeroskopi esnasında yapılıyor. Ayrıca düşüğe sebep olacak bir şey var mı bakılıyor. Görünürde bir şey olmadığını, çizik de attıklarını söylemişlerdi. İşlem için uyutuyorlar, opu gibi bir işlem. Hafif ağrı ve leke oluyor. Transfer yaklaşınca da hemşire hattına transferde glue istediğimi söyledim.Merhaba çizik atma olayını biz istesek yapıyorlar mı kolay bir işlem mi acaba
Ekstra ücreti var mı acaba fiyat olarak ne kadar ödediniz benim eş kaynaklı tüp bebek sürecimiz birde ben ohss geçirdim korkum var açıkcası ama soracağım bende işe yarıyorsa çizik atılsınBen Gönül hocaya pgt sonucum çıkınca, garanti olsun histeroskopi de yapılsın dedim. Hoca da hiç gerek yok dedi, ama biz ısrar ettik, Semra hocaya söyledi tamam dendi. Çizik atma işlemi histeroskopi esnasında yapılıyor. Ayrıca düşüğe sebep olacak bir şey var mı bakılıyor. Görünürde bir şey olmadığını, çizik de attıklarını söylemişlerdi. İşlem için uyutuyorlar, opu gibi bir işlem. Hafif ağrı ve leke oluyor. Transfer yaklaşınca da hemşire hattına transferde glue istediğimi söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?