Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Ben bugun memorialdaydım ama gönül hocayıda sormuştum bugün yok dediler sadece
Bende yarın tedaviye başlayacağım bana da yıllık izinde denildi

Yani benim doktorum gönül hoca öyle bir şey varsa bile her tedavi gören hastaya bir mesaj çekilmeli diye düşünüyorum yoksa saçmalık yani ben gönül hocadan da memnundum sizin belirli bir nedenden kaynaklı mı negatif oldu acaba

Bende yarın tedaviye başlayacağım bana da yıllık izinde denildi
Vallahi memorial uygulamasında bile ivf doktorlarının arasında d3gil kendisi izinde dedi bana önce ama beni ned2n aramadı ben onun hastasıyım negatif aldım falan demeye başlayınca o ayrıldı bizimle çalışmayacak falan dedi zaten biz bize gelen bütün hastaları tanıyoruz ortak karar alıyoruz falan dedi ben tekrar başlasam o doktor yok yani hani yalan olsa ben gitsem bana neden yalan söylesin orda yok herkese izinli diyorlar haliyle çünkü gönül hocanın hastaları çok zaten bu olayda etik değil kaç haftadır izinde diyorlarmış birkaç kişi daha yazdı özelden bilemiyorum benim şansıma sanırım olsaydı onla devam edecektim ama şuan kafamda bulandı hangi doktora gidicem . Zaten maddi manevi çöktük kaç ay sonra gidebiliriz belkide gidemeyiz onuda bilmiyrum umarım pozitif haberini alırsınız kime yonlendirdiler sizi

Ben opude ohss geçirdim maalesef benim opu işlemimi melih hoca yapmıştı ona muayenem vardı 28 ağustosta gördüm ben en son gönül hocayı

Bende memnunum kendisinden pozitif bir kadın dimi neden aramasın başka doktor aradı belirli neden yok 3.gun embriyosu benim pgt onerdil3r 1tanecik yumurta var riske atmayalım dedik bir umut işte rahim temiz hersey temiz olmadı arayan doktor bana morfolojik sorun olabilir pgtye gönderseydik belki sorunluydu bununda bilemezdik dedi rahim filmi çektirdim oda temizdi pgt dedi birdaha olursa pgtye göndermemiz lazım dedi gönderip pgt temiz çıktı diyelim onunda tutma şansı nekdar onuda bilmiyoruz

Ben opude ohss geçirdim maalesef benim opu işlemimi melih hoca yapmıştı ona muayenem vardı 28 ağustosta gördüm ben en son gönül hocayı
Melih hoca benimde opu işlemini yapmıştı onunda erasmusta kendi muayenesi var şişli memorial ile anlaşmalı çalışıyor zaten daha dün konuştuk demekkki ay sonu çıktı bakalım bu ay bir takip edin kızlar gönül hoca ortamı degilmi ama bu beni arayan doktorda neden yalan söylesin sırf negatif aldım diyede nebilim işte. Sen hangi doktora gidiyorsun

Ben opude ohss geçirdim maalesef benim opu işlemimi melih hoca yapmıştı ona muayenem vardı 28 ağustosta gördüm ben en son
bu süreçte herşey nasip gerçekten 3.gün yumurtası tutan 5.gün tutmayan rabbime tevekkül edeceğiz başka çaremiz yok maalesef ama bence kendinizi maddi manevi toplayın öyle başlayın tekrardan kader gayrete aşıktır derler hepimizin kaderinde vardır bir tarih sizinkinin zamanı sadece şuan degilmiş hiçbir sebep olmadan hamile kalamayanda çok insan var maalesef ama tek yumurtada pgt yaptırmıyorlar evet bunu çok duydum bende en azından ikinci denemenizde yaparsınız

Bende yarın arayıp ögrenirim

Aynen öle canım çok geçmişler olsun cidden umarım iyisin dır şimdiki surecin nasıl peki hangi doktorla devam ediyorsun kesinlikle nasip ama işte benm durumum vahim devamlı kisttik bir durum halindeyim yumurtalrim kiste dönüyor ve gonalf bilmm ne hiçbirine cvp vermiyor ben 1sene başka doktora gittim salak gibi sonra gönül hocayı buldum o bana başka ilaç verdi toz şu şeklinde onunla büyüten büyüten 1tanecik yumurta çıktı çokta saglikliydi hatta 3.gun embriyo şuna göre 4.gun embriyosu dediler resmen önden gidiyordu pgtye gönderelim dediler bize onlar hep istedi ama ben burtanecik var hocam risk etmeyelim dedim güya ama olmadı yani pgt sonucu temiz gelmeyebilirmis Beni dün arayan doktor bunu soledi . Rabbim hakkımızda nee ise onu versin birkere daha deniycem sonrada önüme bakicam bak şuan bun yazıları bile yazarken. Bir haber izliyorum bir bebeği doğurup 39 yaşında 3 çocuğu varmış 4.cok Gelmiş atmış çöpe yazıklar olsun bizlerde hergun dua yakarış Rabbım den dileğim isteyenlere versin

O haberi görünce benimde aklımdan ilk o geçti maalesef semra hocaya bir gösterebilirsiniz kendinizi aslında o hastanede baya popüler deneyimli bir hoca herşey onun onayından geçiyor dosyanızı gösterin fikir alın derim

Ben gönül hoca çıktı mı kesin bir ögreneyim önce ona göre zaten ilerleriz

Semra hoca ile yüz yüze görüşemedim hiç o hasta alıyor dimi Semra hoca başı sanırım tüp bebek hep o doktorla iç içe zaten hatta benim dosyamız alıp ilaçlarımı onaylanmışti önce şu kafamı toplamam lazım ma işte kendimi alamıyorum döngüye takılıp duruyorum ister istemez

Ben gönül hoca çıktı mı kesin bir ögreneyim önce ona göre zaten ilerleriz
Evet insanlara devamlı izinde diyip öteki doktorlara yönlendirmeleri etik değil doktor bana öle dedi memorial kendi uygulamasında aratma yaptığınızda yok görünüyor hatta eskiden gönül özer yazıyordu benim sonuçlarında şimdi Semra karaman yazıyor kafa karışıklığı ben bunu söylese söylese net bir şekilde muhasebeci soler ötekiler hep izinde diyor hakkımızda hayırlısı umarım ordadir

Kızlar hemşire hattına sordum ve maalesef doğru diye cevap verdi çok şaşkınım ben de onun hastasıydım
İşte gordunuzmu gitmiş insan ne olursa olsun kendi hastalarına saygı duyarak çıkabilir di yada arayabilirdi herkse izinli diyorlar halbuki çıkış yaptı coktan uf

İşte gordunuzmu gitmiş insan ne olursa olsun kendi hastalarına saygı duyarak çıkabilir di yada arayabilirdi herkse izinli diyorlar halbuki çıkış yaptı coktan uf
Allah Allah çok şaşırdım ben seviyordum onu. Hemşire hattına sordum hastaları ne olacak diye ekip olarak çalıştığımız için hastaları diğer doktorlar takip edecek dedi. Başka bir memorial şubesine de gitmemiş tamamen ayrılmış yani ama nereye gittiklerini bilmiyorlarmış

Ay çok garip gerçekten ya en azından şu doktora sevk edildiniz diye bir mesaj gelseydi burdan mı ögrenecektik bunu yani aşırı saçma gerçekten çok sinirliyim

Ben soliyim sana kendi yazanesini açabilir öle şeyler dedim bana doktor öle karr verdi dedi ama şişli memorial laboratuvar çok iyi tek başina sadece kadın doğum doktoru alanında kadın sıkıldı demekki ama kendi hastalarına bilgi verebilirdi zaten hepsi hastaları birbirleri ile paylaşıyor ben nekdar gönül hocaya gitseydi sevinç hanımada gittim Semra hanimada bizim dosyalardan hepsinin mecbur haberi oluyor ama ne bilim ya insan yine bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…