- 10 Kasım 2024
- 207
- 79
- 13
Ben demesem size siz hala izinde diyeceklerdi emin ol etik değil inanki bende hem üzüldüm hem kızdım banada ben öle diyince işte biz hep birbirimize paylaşıyoruz falan denildiAy çok garip gerçekten ya en azından şu doktora sevk edildiniz diye bir mesaj gelseydi burdan mı ögrenecektik bunu yani aşırı saçma gerçekten çok sinirliyim
Bence de hastane bilgilendirmeli ben kadınlar kulübünde okuyup da hemşire hattıyla teyit etmemeliyim yani bu durumuAy çok garip gerçekten ya en azından şu doktora sevk edildiniz diye bir mesaj gelseydi burdan mı ögrenecektik bunu yani aşırı saçma gerçekten çok sinirliyim
Bence kendi muayenehanesini açabilir ama bence normal kadın doğuma dönmez. Tüp bebek alanında çoook fazla talep var gönül hanıma. Özel muayenehanede tüp bebeğe devam eder ve başka hastanelerin laboratuvarını kullanır belki de. Ben de gönül hoca dışında ara muayenelerde sevinç hanımı gördüm ama hiç ısınamadım Allah mecbur bırakmasınBen soliyim sana kendi yazanesini açabilir öle şeyler dedim bana doktor öle karr verdi dedi ama şişli memorial laboratuvar çok iyi tek başina sadece kadın doğum doktoru alanında kadın sıkıldı demekki ama kendi hastalarına bilgi verebilirdi zaten hepsi hastaları birbirleri ile paylaşıyor ben nekdar gönül hocaya gitseydi sevinç hanımada gittim Semra hanimada bizim dosyalardan hepsinin mecbur haberi oluyor ama ne bilim ya insan yine bekliyor
Yani şuan sadece kk. Öğrenenler oldu sadece emin ol kaç tane hasta şuan bilmiyordurBence de hastane bilgilendirmeli ben kadınlar kulübünde okuyup da hemşire hattıyla teyit etmemeliyim yani bu durumu
biliyormusun bende öle hiç elektrik alamadım ama bazen denk geliyor Helenistik şuan gönül hocanın hastası isen kim müsait ise o girecek sana yada gönül hocanın hastalarına ama hangisi daha mantıklı bilemedikBence kendi muayenehanesini açabilir ama bence normal kadın doğuma dönmez. Tüp bebek alanında çoook fazla talep var gönül hanıma. Özel muayenehanede tüp bebeğe devam eder ve başka hastanelerin laboratuvarını kullanır belki de. Ben de gönül hoca dışında ara muayenelerde sevinç hanımı gördüm ama hiç ısınamadım Allah mecbur bırakmasın
Kızlar şuan aradım bende böyle bir saçmalık olamaz ya doktorumu sevmesem bu kadar zoruma gitmezdi gerçekten yücel beyi çok duymuştum birde onunla devam ederim artık napıyımYani şuan sadece kk. Öğrenenler oldu sadece emin ol kaç tane hasta şuan bilmiyordur
Ben en son söyledim eğer gönül hoca yoksa bile beni ona yazmayın ya lale hanım ya da ipek hanım olsun dedim bir daha yazmadılar Allahtanbiliyormusun bende öle hiç elektrik alamadım ama bazen denk geliyor Helenistik şuan gönül hocanın hastası isen kim müsait ise o girecek sana yada gönül hocanın hastalarına ama hangisi daha mantıklı bilemedik
Arayınca da mı aynı şeyi söylediler ya ben de doktoru çok sevmiştim gerçekten üzüldüm. Nerede çalışacak acaba? Ben ipek hanımı da sevdimKızlar şuan aradım bende böyle bir saçmalık olamaz ya doktorumu sevmesem bu kadar zoruma gitmezdi gerçekten yücel beyi çok duymuştum birde onunla devam ederim artık napıyım
Şans kızlar kadın 9 10 senedir oradaymış gitmesi bize denk geldi Yücel beyi bende duydum birde lale vardı sanırım bundan sonraki süreçleri yazın bari bende gidemiyorum laboratuvar iyi amaKızlar şuan aradım bende böyle bir saçmalık olamaz ya doktorumu sevmesem bu kadar zoruma gitmezdi gerçekten yücel beyi çok duymuştum birde onunla devam ederim artık napıyım
Ben direkt ayrılmış işten hangi doktora gideceğim dedim soru şeklinde sormadım evet çıktı dediler önemli olan tabiki laboratuvarArayınca da mı aynı şeyi söylediler ya ben de doktoru çok sevmiştim gerçekten üzüldüm. Nerede çalışacak acaba? Ben ipek hanımı da sevdim
Herhangi bir doktora yönlendirme yaptılar mı yoksa tercihi size mi bıraktılar? Gönül hanım gideceği yerde yine iyi bir labla çalışırsa çok hasta götürür bence oradanBen direkt ayrılmış işten hangi doktora gideceğim dedim soru şeklinde sormadım evet çıktı dediler önemli olan tabiki laboratuvar
Onu solemezler nerde çalışacağını falan mesela melih hoca erasmusta onu biliyorum onun kendi muayenesi var ama pahalıdır kendi açmış çünkü laboratuvar olacakta kendi hastalarini opu transfer olsun bütün işlemleri kendi muayene sinde yaptırıp geri kalanı şişlide yapıyor gönül hoca öle yapsaydı mutlaka memorial uygulamasında ismi yazardı melih hocanın ismi yazıyor ivf doktoru diye ersmusta olduğu falan ama gönül hoc a hiç çıkmıyorArayınca da mı aynı şeyi söylediler ya ben de doktoru çok sevmiştim gerçekten üzüldüm. Nerede çalışacak acaba? Ben ipek hanımı da sevdim
Evet doğru ilişiği tamamen kesildi sanırım belki başka bi yerle anlaşmalı çalışırOnu solemezler nerde çalışacağını falan mesela melih hoca erasmusta onu biliyorum onun kendi muayenesi var ama pahalıdır kendi açmış çünkü laboratuvar olacakta kendi hastalarini opu transfer olsun bütün işlemleri kendi muayene sinde yaptırıp geri kalanı şişlide yapıyor gönül hoca öle yapsaydı mutlaka memorial uygulamasında ismi yazardı melih hocanın ismi yazıyor ivf doktoru diye ersmusta olduğu falan ama gönül hoc a hiç çıkmıyor
Tercihi bize bırakıyorlarHerhangi bir doktora yönlendirme yaptılar mı yoksa tercihi size mi bıraktılar? Gönül hanım gideceği yerde yine iyi bir labla çalışırsa çok hasta götürür bence oradan
Mesaj olarak gelir muhtemelen doktorun adı git bakalım o doktorları nasıllar pozitifmi konuşuyor rahatmısin umarım sağlıklı sonuçlarımız alırsınız kızlar nediyim benim beynim ciğerim hala yanıyor üzülüyorum yaBen en son söyledim eğer gönül hoca yoksa bile beni ona yazmayın ya lale hanım ya da ipek hanım olsun dedim bir daha yazmadılar Allahtan
Ben aradım dosyamın yücel hocaya verilmesini istiyorum dedim kızlarMesaj olarak gelir muhtemelen doktorun adı git bakalım o doktorları nasıllar pozitifmi konuşuyor rahatmısin umarım sağlıklı sonuçlarımız alırsınız kızlar nediyim benim beynim ciğerim hala yanıyor üzülüyorum ya
İyi yapmışsın sen hiç gittin mi Yücel beyeBen aradım dosyamın yücel hocaya verilmesini istiyorum dedim kızlar
Muhtemelen ipek lale ya da yücel hocayı tercih ederim. Amin inşallah sizin de bir sonraki denemenizde kavuşursunuz yavrunuzaMesaj olarak gelir muhtemelen doktorun adı git bakalım o doktorları nasıllar pozitifmi konuşuyor rahatmısin umarım sağlıklı sonuçlarımız alırsınız kızlar nediyim benim beynim ciğerim hala yanıyor üzülüyorum ya
Yok hiç görmedim bile ama adını çok duydum transferde yapacak doktor önemli degilmiş diyorlar gönül hoca izinli oldugu zaman yücel bey yapmış yada yücel bey izinli oldugu zaman gönül hoca yapmış zaten çogu kişinin transferiiniİyi yapmışsın sen hiç gittin mi Yücel beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?