Aynı dönemde başlayan arkadaşlarım şuan hangi aşamadasiniz neler yapıyorsunuz. Transfer olan var mı acabaHerkese merhaba,
Ben de Ağustos ayında Şişli Memorial Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başlayacak olanlardan biriyim. Bu süreçte aynı hastanede aynı dönemde tedaviye başlayacak olanlarla bilgi alışverişi yapmak, moral vermek ve deneyim paylaşmak istiyorum.
Kendi sürecimden kısaca bahsedeyim:
– Şiddetli endometriozis tanım var
– Sol overde 2 adet, sağ overde 1 adet çikolata kisti mevcut
– Kissing ovaries ve rahim içinde polip var (histeroskopi planlı)
– Bir tane de miyomum var
– Tedavi ekibim: Prof. Dr. Semra Kahraman ve Op. Dr. Yücel Şahin
Ağustos’ta başlayacak olan ya da aynı dönemde bu merkezde tedavi görecek olan varsa buradan yazalım, destek olalım.
Süreçle ilgili soru, öneri, yaşadıklarımız, vitaminler, diyet, ilaçlar, moral bozan ya da sevindiren anlar… Her şeyi konuşabiliriz
Bu yol bazen yalnız hissettirebiliyor. Birbirimize iyi gelmemiz dileğiyle
Sevgiyle…
Evet ben de yucel hocayı çok duydum gönül hocadan sonraaslında hala kafamda soru işaretleri var forumda da en çok yücel hocanın ismini duyuyorum hala karar veremedim
Opu doktorları farklı oluyor merak etmeyin. Mesela benim de takibimi başka doktor yapmıştı ama transferi İpek hanım yaptı. Hepsi aynı işi yapıyorlar, takılmayın.Herkese merhaba, yarın yumurta toplama işlemim olacak,süreç takiplerimi İpek hanım ve Yücel bey yaptı. Ama opu yu Günseli Özdemir yapacak dediler. Bende çok şaşırdım takip doktorum yapmadığı için. Bana verilen bilgi opuya doktor İpek ve Yücel girmiyor, doktor Günseli veya Melike giriyor dediler. Siz böyle bişey yaşadınız mı? 1 gin önce böyle bi bilgi verilmesi canımı sıktı
Niye canınızı sıkıyorsunuz ki? Opu çok standart bir işlem kimin yaptığı çok da önemli değil. Benim opu’yu da Günseli hanım yapmıştı. Çok yumurtam toplanmıştı o yüzden ohss olmadığımdan emin olana kadar taburcu etmedi beni dikkatle takip etti. Ben gayet memnun kaldım kendisinden.Herkese merhaba, yarın yumurta toplama işlemim olacak,süreç takiplerimi İpek hanım ve Yücel bey yaptı. Ama opu yu Günseli Özdemir yapacak dediler. Bende çok şaşırdım takip doktorum yapmadığı için. Bana verilen bilgi opuya doktor İpek ve Yücel girmiyor, doktor Günseli veya Melike giriyor dediler. Siz böyle bişey yaşadınız mı? 1 gin önce böyle bi bilgi verilmesi canımı sıktı
Benim de opuyu Melih bey yaptıHerkese merhaba, yarın yumurta toplama işlemim olacak,süreç takiplerimi İpek hanım ve Yücel bey yaptı. Ama opu yu Günseli Özdemir yapacak dediler. Bende çok şaşırdım takip doktorum yapmadığı için. Bana verilen bilgi opuya doktor İpek ve Yücel girmiyor, doktor Günseli veya Melike giriyor dediler. Siz böyle bişey yaşadınız mı? 1 gin önce böyle bi bilgi verilmesi canımı sıktı
Dondurma üçreti de dahil mi ?Güncel fiyat 120 bin ama indirim isteyin yapıyorlar
Hayır malesefDondurma üçreti de dahil mi ?
Merhaba hayırlı olsun inşallah, ben Yücel hocadayim. Fiyat en son 120 oldu diye duydumMerhaba 3. Tüp bebeğimi Şişli memorialde düşünüyorum Lale hocanın hastası olan var mı? Süreci nasıl ilerliyor fiyat bilgisiyme beraber bilgilendirebilir misiniz
Merhaba cnm bende izmiriliyim 3 başarısız deneme sonucu bende şişli yi düşünüyorum araştırıyorum cnm. İletişim de kalalım mı birbirimize yardımcı olalım. İstanbul uzak oldupu için biraz tedirginim nasıl olacak nasıl yapacağım diye . Gidip gelmesi zor bilmediğimi şehir. Otel mi tutsak kiralık 1 aylık ev mi vs vd ? Aklımda deli sorularkızlar merhaba, izmirde bir negatif tedavi sonucu memoriale başlamayı düşünüyorum. Ön görüşme var mı ya da en azından online görüşebiliyor muyız baslangıç için ? Çünkü olumsuzdan sonraki ilk reglm olacak ama suan gelemiyorum.
ben 19 mayıs ayında öngörüşme yapmıştım ozaman lale hanım müsaitti ve onunla görüştüm ön görüşme ücretsiz ve dış takip yaptıklarını söylediler şimdi adeti bekliyorum bende tedaviye başlamak için adet olunca gidicem tekrar kır testi yaptırmıştım hem onun sonucunu hemde rahim filmi çektirmemi istemişti onu göstericem semra hocada ilk görüşmelerde oluyormuş normalde benim gittiğimde yoktu onunla görüşmeyi de talep edicemMerhaba 3. Tüp bebeğimi Şişli memorialde düşünüyorum Lale hocanın hastası olan var mı? Süreci nasıl ilerliyor fiyat bilgisiyme beraber bilgilendirebilir misiniz
Merhaba ben de aynı seyleri düşünüyorum acıkcası siz hiç görüşme yaptınız mı ön görüşme vsMerhaba cnm bende izmiriliyim 3 başarısız deneme sonucu bende şişli yi düşünüyorum araştırıyorum cnm. İletişim de kalalım mı birbirimize yardımcı olalım. İstanbul uzak oldupu için biraz tedirginim nasıl olacak nasıl yapacağım diye . Gidip gelmesi zor bilmediğimi şehir. Otel mi tutsak kiralık 1 aylık ev mi vs vd ? Aklımda deli sorular
Msj attım sana cnmMerhaba ben de aynı seyleri düşünüyorum acıkcası siz hiç görüşme yaptınız mı ön görüşme vs
Hayır yapmadım daha . Özel maj attım sana cnmMerhaba ben de aynı seyleri düşünüyorum acıkcası siz hiç görüşme yaptınız mı ön görüşme vs
Deniz meryemden fonksiyonel tıp alıyorum aynı zamanda tüp bebek tedavisinede başladım kasımda evrallar götürülecek nasipse. Benimde çikolata kist var. Takviye olarak proceive f inositol balık yagı hapı gercek bal polen propolis corekotu tarcın karısımı kuruyemis bitki cayları kullanıyorumHerkese merhaba,
Ben de Ağustos ayında Şişli Memorial Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başlayacak olanlardan biriyim. Bu süreçte aynı hastanede aynı dönemde tedaviye başlayacak olanlarla bilgi alışverişi yapmak, moral vermek ve deneyim paylaşmak istiyorum.
Kendi sürecimden kısaca bahsedeyim:
– Şiddetli endometriozis tanım var
– Sol overde 2 adet, sağ overde 1 adet çikolata kisti mevcut
– Kissing ovaries ve rahim içinde polip var (histeroskopi planlı)
– Bir tane de miyomum var
– Tedavi ekibim: Prof. Dr. Semra Kahraman ve Op. Dr. Yücel Şahin
Ağustos’ta başlayacak olan ya da aynı dönemde bu merkezde tedavi görecek olan varsa buradan yazalım, destek olalım.
Süreçle ilgili soru, öneri, yaşadıklarımız, vitaminler, diyet, ilaçlar, moral bozan ya da sevindiren anlar… Her şeyi konuşabiliriz
Bu yol bazen yalnız hissettirebiliyor. Birbirimize iyi gelmemiz dileğiyle
Sevgiyle…
Hayırlı olsun, kolaylıkla geçsin inşallah. Çikolata kistinin yumurta kalitesi üzerinde pek bir etkisi yok bunu doktor söylemişti. Kaliteli embriyolariniz olur inşallahDeniz meryemden fonksiyonel tıp alıyorum aynı zamanda tüp bebek tedavisinede başladım kasımda evrallar götürülecek nasipse. Benimde çikolata kist var. Takviye olarak proceive f inositol balık yagı hapı gercek bal polen propolis corekotu tarcın karısımı kuruyemis bitki cayları kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?