Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Aynı dönemde başlayan arkadaşlarım şuan hangi aşamadasiniz neler yapıyorsunuz. Transfer olan var mı acaba
Çok fazla yorum yapılmış açtığım bu konuya, arada kaynadik gitti

Herkese merhaba, yarın yumurta toplama işlemim olacak,süreç takiplerimi İpek hanım ve Yücel bey yaptı. Ama opu yu Günseli Özdemir yapacak dediler. Bende çok şaşırdım takip doktorum yapmadığı için. Bana verilen bilgi opuya doktor İpek ve Yücel girmiyor, doktor Günseli veya Melike giriyor dediler. Siz böyle bişey yaşadınız mı? 1 gin önce böyle bi bilgi verilmesi canımı sıktı

Opu doktorları farklı oluyor merak etmeyin. Mesela benim de takibimi başka doktor yapmıştı ama transferi İpek hanım yaptı. Hepsi aynı işi yapıyorlar, takılmayın.

Niye canınızı sıkıyorsunuz ki? Opu çok standart bir işlem kimin yaptığı çok da önemli değil. Benim opu’yu da Günseli hanım yapmıştı. Çok yumurtam toplanmıştı o yüzden ohss olmadığımdan emin olana kadar taburcu etmedi beni dikkatle takip etti. Ben gayet memnun kaldım kendisinden.

Teşekkür ederim cevaplar için. Son gün öğrenince bi şaşırdım muayenelerde sanki doktor kendi yapacak gibi konuşuyordu. tabi sorun yok doktorların hepsi iyi ben sizlerde de öyle mi oldu merak etmiştim rahatlattınız. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım yeter ki

Benim de opuyu Melih bey yaptı
En baştan biliyordum onun yapacağını. Ama bence de buna takılmayın. Ben de ilk zamanlar sorguluyordum bu durumu ama bu hastanede sistem bu şekilde. Bir ekip haline çalışıyorlar

Merhaba 3. Tüp bebeğimi Şişli memorialde düşünüyorum Lale hocanın hastası olan var mı? Süreci nasıl ilerliyor fiyat bilgisiyme beraber bilgilendirebilir misiniz

Merhaba 3. Tüp bebeğimi Şişli memorialde düşünüyorum Lale hocanın hastası olan var mı? Süreci nasıl ilerliyor fiyat bilgisiyme beraber bilgilendirebilir misiniz
Merhaba hayırlı olsun inşallah, ben Yücel hocadayim. Fiyat en son 120 oldu diye duydum
Biz temmuzda başladık fiyat sabitledik 105 ödedik

kızlar merhaba, izmirde bir negatif tedavi sonucu memoriale başlamayı düşünüyorum. Ön görüşme var mı ya da en azından online görüşebiliyor muyız baslangıç için ? Çünkü olumsuzdan sonraki ilk reglm olacak ama suan gelemiyorum.

Merhaba cnm bende izmiriliyim 3 başarısız deneme sonucu bende şişli yi düşünüyorum araştırıyorum cnm. İletişim de kalalım mı birbirimize yardımcı olalım. İstanbul uzak oldupu için biraz tedirginim nasıl olacak nasıl yapacağım diye . Gidip gelmesi zor bilmediğimi şehir. Otel mi tutsak kiralık 1 aylık ev mi vs vd ? Aklımda deli sorular

ben 19 mayıs ayında öngörüşme yapmıştım ozaman lale hanım müsaitti ve onunla görüştüm ön görüşme ücretsiz ve dış takip yaptıklarını söylediler şimdi adeti bekliyorum bende tedaviye başlamak için adet olunca gidicem tekrar kır testi yaptırmıştım hem onun sonucunu hemde rahim filmi çektirmemi istemişti onu göstericem semra hocada ilk görüşmelerde oluyormuş normalde benim gittiğimde yoktu onunla görüşmeyi de talep edicem

Merhaba ben de aynı seyleri düşünüyorum acıkcası siz hiç görüşme yaptınız mı ön görüşme vs

Deniz meryemden fonksiyonel tıp alıyorum aynı zamanda tüp bebek tedavisinede başladım kasımda evrallar götürülecek nasipse. Benimde çikolata kist var. Takviye olarak proceive f inositol balık yagı hapı gercek bal polen propolis corekotu tarcın karısımı kuruyemis bitki cayları kullanıyorum

Hayırlı olsun, kolaylıkla geçsin inşallah. Çikolata kistinin yumurta kalitesi üzerinde pek bir etkisi yok bunu doktor söylemişti. Kaliteli embriyolariniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…