Merhaba ben on görüşme yaptığım zaman sormuştum gönül hocaya ben de balikesirde yaşıyorum çünkü takibi burda yaptırsak olur mu demiştim konusur ayarlarız yazmıştı yani kolaylık sağlarlar
Günaydın kızlar geçen gün Yücel hocayla telefondan konuştuk. Bu ay adet olunca histereskopi olacağım. Semra hocanin yapacağını söyledi. Daha önce burada histereskopi olan var mı
Merhaba size bir şey sormak istiyorum benim 3. Transfer olacağı için iki embriyo hakkım var ama Şişli iki embriyo konusuna sıcak bakmıyormuş bende eşimde ikiz çok istiyoruz ama ikizden ziyade en azından biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyoruz ve iki embriyo konulduğunda şansın daha çok arttığı biliniyor tabi doktorlarla konuşmadık ama sizce ne yapmalıyız daha önce duyduğunuz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı bu konu hakkında
Merhaba size bir şey sormak istiyorum benim 3. Transfer olacağı için iki embriyo hakkım var ama Şişli iki embriyo konusuna sıcak bakmıyormuş bende eşimde ikiz çok istiyoruz ama ikizden ziyade en azından biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyoruz ve iki embriyo konulduğunda şansın daha çok arttığı biliniyor tabi doktorlarla konuşmadık ama sizce ne yapmalıyız daha önce duyduğunuz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı bu konu hakkında
Benim daha önce başka bir merkezde 3 transferim oldu. İlkinde tek diğer ikisinde çift embriyo koyuldu. Hepsi negatif oldu. Bana da şansı arttırmak için çift koyulmuştu ama şans pek artmadı görüldüğü üzere Bence şansı arttıran en önemli şey pgtden sağlıklı gelen embriyo