Merhaba ben on görüşme yaptığım zaman sormuştum gönül hocaya ben de balikesirde yaşıyorum çünkü takibi burda yaptırsak olur mu demiştim konusur ayarlarız yazmıştı yani kolaylık sağlarlar
Günaydın kızlargeçen gün Yücel hocayla telefondan konuştuk. Bu ay adet olunca histereskopi olacağım. Semra hocanin yapacağını söyledi. Daha önce burada histereskopi olan var mı
bende sizinle aynı düşüncedeyim ama tekrar tedavi aşamasına gelemedik oyüzden ne araştırdım nede üstünde durdum keşke bir cevabım olsaydıMerhaba size bir şey sormak istiyorum benim 3. Transfer olacağı için iki embriyo hakkım var ama Şişli iki embriyo konusuna sıcak bakmıyormuş bende eşimde ikiz çok istiyoruz ama ikizden ziyade en azından biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyoruz ve iki embriyo konulduğunda şansın daha çok arttığı biliniyor tabi doktorlarla konuşmadık ama sizce ne yapmalıyız daha önce duyduğunuz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı bu konu hakkında
Benim daha önce başka bir merkezde 3 transferim oldu. İlkinde tek diğer ikisinde çift embriyo koyuldu. Hepsi negatif oldu. Bana da şansı arttırmak için çift koyulmuştu ama şans pek artmadı görüldüğü üzereMerhaba size bir şey sormak istiyorum benim 3. Transfer olacağı için iki embriyo hakkım var ama Şişli iki embriyo konusuna sıcak bakmıyormuş bende eşimde ikiz çok istiyoruz ama ikizden ziyade en azından biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyoruz ve iki embriyo konulduğunda şansın daha çok arttığı biliniyor tabi doktorlarla konuşmadık ama sizce ne yapmalıyız daha önce duyduğunuz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı bu konu hakkında
Geçmiş olsunben oldum iki kere eskişehir osmangazi tıp fakültesinde
teşekkür ederimGeçmiş olsun
Merhaba cnm bende İzmir den gideceğim 2.3 aya kadar cnm şişli memorial i düşünüyoruz 4. Yedavi için. bizde ama uzak olduğu için bizde endişeliyiz nasılsın olacak diye 1 aylık bir ev tutmayı düşünüyoruz bakalım. Umarım gerek kalmadan herkes kendiliğinden hamilenkalır cnmanladım , peki suan yokmu gerçekten il dışından tedavı gören bukonu altında yazanların hepsi istanbul içindenmi
inşallah ama benim tekrarlayan kimyasallarım var 10 adet oyüzden ve amh 0.3 yaşim 36, nu ayın sonunda ben gitmeyi düşünüyorum hem çalışıyorum hemde eskişehirden gideceğimMerhaba cnm bende İzmir den gideceğim 2.3 aya kadar cnm şişli memorial i düşünüyoruz 4. Yedavi için. bizde ama uzak olduğu için bizde endişeliyiz nasılsın olacak diye 1 aylık bir ev tutmayı düşünüyoruz bakalım. Umarım gerek kalmadan herkes kendiliğinden hamilenkalır cnm
Kimyasallar epey varmış cnm ptg şart sana cnm sanırım kromozom sıkıntısı varmış. Hatırlsınolsun bana da süreçten bahset gidince cnm çok uzaktayım uzak redavi nasıl olacak hiç bilmiyorum cnm. Eskişehir yine yakın ben daha uzaktayım cnm o tedirgin ediyor beni cnm. Ben uiç hamile kalamadım daha kısmet olmadı. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız cnm. İnşallah gitmeye gerek kalmadan sağlıklı gebelikler nasip olur. Bende 41 yaşındayım amh 2.18 ama kalitesiz yumurtalar çok bende yaş faktöründrn dolayı. Bide morfoloji sorunu yüzündeninşallah ama benim tekrarlayan kimyasallarım var 10 adet oyüzden ve amh 0.3 yaşim 36, nu ayın sonunda ben gitmeyi düşünüyorum hem çalışıyorum hemde eskişehirden gideceğim
mutlaka sana haber vericem sürecimi, hep umut var bende gitmeye gerek kalmadan sağlıklı gebeliklerim olsun çok istedim çabaladım ama hem zor hamile kalıyorum hem de tekrarlayan kayıplar beni çok sarstı.Kimyasallar epey varmış cnm ptg şart sana cnm sanırım kromozom sıkıntısı varmış. Hatırlsınolsun bana da süreçten bahset gidince cnm çok uzaktayım uzak redavi nasıl olacak hiç bilmiyorum cnm. Eskişehir yine yakın ben daha uzaktayım cnm o tedirgin ediyor beni cnm. Ben uiç hamile kalamadım daha kısmet olmadı. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız cnm. İnşallah gitmeye gerek kalmadan sağlıklı gebelikler nasip olur. Bende 41 yaşındayım amh 2.18 ama kalitesiz yumurtalar çok bende yaş faktöründrn dolayı. Bide morfoloji sorunu yüzünden
Hayırlsı olsun cnm benimmutlaka sana haber vericem sürecimi, hep umut var bende gitmeye gerek kalmadan sağlıklı gebeliklerim olsun çok istedim çabaladım ama hem zor hamile kalıyorum hem de tekrarlayan kayıplar beni çok sarstı.
en son hsg filmi çekildim tekrar gitmeden kafada soru işareti kalmasın diye pazartesi günü sağ tüpüm kapalı çıktı halbuki 8 yıl önce ikiside açıktı
ön görüşmeye gittiğimde çalıştığımı ve izin konusunda sıkıntı yaşayacağımı söyledim uzaktan takip ediyor musunuz diye sordum ve şehir dışı hastalar için yaptıklarını söylediler, adet başlayınca gidicem o gün ilaçlara karar verilecek diye düşünüyorum ve hangi günler muayene günüyse eskişehirde doktora gidicem doktorun muayene notlarını onlara ileticem gibi birşey olucak sonrasında toplama gününü yumurtaların durumuna göre bana söylicekler tekrar ogün gidicem sonrasında da transfer günü yine giderim diye tahmin ediyorum tabi bu benim düşüncem, eğer kalmam gereken durumlar olursada anadolu üniversitesinin konuk evi var fatihte orasıyla görüşüp orda kamu yada personele indirim yapıyorlar eşim anadolu üniversitesinde işçi orda kalırız diye düşünüyorumHayırlsı olsun cnm benim
Sen napacaksın peki gidip gelecekmisiniz yoksa ev falan mı tutulacaknyada bi akraba vs mi kalınacak git gel zor oluyor bu süreçte
Hadi hayırlısı olsun cnm benim bol şans diliyorum. Ne kadar kaldı adetineön görüşmeye gittiğimde çalıştığımı ve izin konusunda sıkıntı yaşayacağımı söyledim uzaktan takip ediyor musunuz diye sordum ve şehir dışı hastalar için yaptıklarını söylediler, adet başlayınca gidicem o gün ilaçlara karar verilecek diye düşünüyorum ve hangi günler muayene günüyse eskişehirde doktora gidicem doktorun muayene notlarını onlara ileticem gibi birşey olucak sonrasında toplama gününü yumurtaların durumuna göre bana söylicekler tekrar ogün gidicem sonrasında da transfer günü yine giderim diye tahmin ediyorum tabi bu benim düşüncem, eğer kalmam gereken durumlar olursada anadolu üniversitesinin konuk evi var fatihte orasıyla görüşüp orda kamu yada personele indirim yapıyorlar eşim anadolu üniversitesinde işçi orda kalırız diye düşünüyorum
Kiminle başladınız şişlideamin canım çok sağol hepimize inşallah, eğer erken yada geç gelmezse 24 ekim
lale hanımla yapmıştım ön görüşmeyi sanırım onunla devam edicemKiminle başladınız şişlide
Nasıldı memnun kaldınız milale hanımla yapmıştım ön görüşmeyi sanırım onunla devam edicem
aslında hala kafamda soru işaretleri var forumda da en çok yücel hocanın ismini duyuyorum hala karar veremedimNasıldı memnun kaldınız mi
görüşme öncesi forumda opu öncesi yumurtalarım çatladı gibi yorumlar okudum baya moralim bozulduHiç soru işaretiniz olmasın. Oradaki çoğu doktora muayene oldum, Lale hoca çok iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?