Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Merhaba genelde yumurta kalitesine bağlıyorlar ben 35 yaşındayım birde yaşa. Spermi bizim varikosel yok ama morfoloji 2 olduğu için imsi yöntemini de kullanıyorlar o yüzden en sağlıklı spermi seçtiklerini düşünüp bu kadar sağlıksız çıkmasını yumurta kalitesine yoruyorlar

Evet bizdede imsi kullanıldı ama bakalım bu akşam arayacaklar bekliyorum inşallah güzel gelir

Telefondan arayıp sordular kaç tanesini göndermek istersiniz diye. Biz de maddi durumumuza göre 2 tanesini göndermeye karar verdik

Telefondan arayıp sordular kaç tanesini göndermek istersiniz diye. Biz de maddi durumumuza göre 2 tanesini göndermeye karar verdik
Teşekkür ederim bizde 3 tane gönderdik bakalım inşallah sağlıklı gelirler sizin ne kadar sürede gelmişti sonuç

Kızlar pgt ücreti için sizi aramışlar mıydı? Kaç gün geçti kimse aramadı gelip şu kadar ödemeniz lazım diye. Bizim aramamızı veya gitmemizi mi bekliyorlar acaba?

Kızlar pgt ücreti için sizi aramışlar mıydı? Kaç gün geçti kimse aramadı gelip şu kadar ödemeniz lazım diye. Bizim aramamızı veya gitmemizi mi bekliyorlar acaba?
Onlar aramadılar beni, kaç tane gönderileceği belli olunca gidip ben ödedim. Havale de kabul ediyorlar.

Benim eşimin anne babasıda akraba bahsettiğiniz test ne için acaba
Wes testi
Eşimin annesi kanserden vefat etti ailesinde engelli olanlar var o yüzden çocuk hasta doğmasın diye yapıldı ama çocuğa geçecek bişey çıkmadı. Daha doğrusu biseyler çıktı ama aynı şey bende de olmadığı için çocuğa geçmez denildi

merhaba
bende insallah önümüzdeki ay tedavi için başvurmayı düşünüyorum aranızda başka şehirde gelen varmı süreci nasıl yönetiyorsunuz, ben eskişehirden geleceğim çalışıyorum yumurta takip sürecini özellikle merak ediyorum nasıl yaptınız

Merhaba amh sizin kaçtı

Merhaba ben on görüşme yaptığım zaman sormuştum gönül hocaya ben de balikesirde yaşıyorum çünkü takibi burda yaptırsak olur mu demiştim konusur ayarlarız yazmıştı yani kolaylık sağlarlar

Günaydın kızlar geçen gün Yücel hocayla telefondan konuştuk. Bu ay adet olunca histereskopi olacağım. Semra hocanin yapacağını söyledi. Daha önce burada histereskopi olan var mı

Merhaba size bir şey sormak istiyorum benim 3. Transfer olacağı için iki embriyo hakkım var ama Şişli iki embriyo konusuna sıcak bakmıyormuş bende eşimde ikiz çok istiyoruz ama ikizden ziyade en azından biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyoruz ve iki embriyo konulduğunda şansın daha çok arttığı biliniyor tabi doktorlarla konuşmadık ama sizce ne yapmalıyız daha önce duyduğunuz veya tecrübe ettiğiniz bir şey var mı bu konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…