Yaa sizin geç çıkmış dediğiniz gibi değişiyor herhalde yoğunluğa göre uzayabiliyor demek kiBenim 21 günde çıktı bende şişlideyim ama herkeste degişiyor sanırım
Merhaba genelde yumurta kalitesine bağlıyorlar ben 35 yaşındayım birde yaşa. Spermi bizim varikosel yok ama morfoloji 2 olduğu için imsi yöntemini de kullanıyorlar o yüzden en sağlıklı spermi seçtiklerini düşünüp bu kadar sağlıksız çıkmasını yumurta kalitesine yoruyorlarMerhaba size bir şey sormak istiyorum benimde eşimin varikosel sebepli sperm hızı kalitesi sayısı falan düşük genetik testleri temiz döllenme oldu ama ogtye gönderdik bizde pgtden sonucun kötü çıkması eşlerin spermine bağlı olabiliyor mu bunu merak ediyorum
EvetYaa sizin geç çıkmış dediğiniz gibi değişiyor herhalde yoğunluğa göre uzayabiliyor demek ki
Evet bizdede imsi kullanıldı ama bakalım bu akşam arayacaklar bekliyorum inşallah güzel gelirMerhaba genelde yumurta kalitesine bağlıyorlar ben 35 yaşındayım birde yaşa. Spermi bizim varikosel yok ama morfoloji 2 olduğu için imsi yöntemini de kullanıyorlar o yüzden en sağlıklı spermi seçtiklerini düşünüp bu kadar sağlıksız çıkmasını yumurta kalitesine yoruyorlar
İnşallah güzel gelir hepsi sağlıklı gelirEvet bizdede imsi kullanıldı ama bakalım bu akşam arayacaklar bekliyorum inşallah güzel gelir
Telefondan arayıp sordular kaç tanesini göndermek istersiniz diye. Biz de maddi durumumuza göre 2 tanesini göndermeye karar verdikMerhaba bende şişli Memorial de tedavi sürecindeyim pazartesi opu oldu 13 yumurta toplandı 12 si döllendi yarın 5. Gün bizde haber bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız bizde muhtemelen pgt yaptıracağız sizin nasıl oldu yani merkeze gidip doktorlarla görüşüp mü karar verdiniz kaç embriyo ve hangilerinin gönderileceğine
Teşekkür ederim bizde 3 tane gönderdik bakalım inşallah sağlıklı gelirler sizin ne kadar sürede gelmişti sonuçTelefondan arayıp sordular kaç tanesini göndermek istersiniz diye. Biz de maddi durumumuza göre 2 tanesini göndermeye karar verdik
İnşallah hepsi temiz gelir. 10 gün sürmedi. Bir haftada geldi sonuç. Yücel bey arayıp bilgi verdiTeşekkür ederim bizde 3 tane gönderdik bakalım inşallah sağlıklı gelirler sizin ne kadar sürede gelmişti sonuç
Onlar aramadılar beni, kaç tane gönderileceği belli olunca gidip ben ödedim. Havale de kabul ediyorlar.Kızlar pgt ücreti için sizi aramışlar mıydı? Kaç gün geçti kimse aramadı gelip şu kadar ödemeniz lazım diye. Bizim aramamızı veya gitmemizi mi bekliyorlar acaba?
Kendileri arayıp ödeme istediler IBAN attılarKızlar pgt ücreti için sizi aramışlar mıydı? Kaç gün geçti kimse aramadı gelip şu kadar ödemeniz lazım diye. Bizim aramamızı veya gitmemizi mi bekliyorlar acaba?
Onlar aramadılar beni, kaç tane gönderileceği belli olunca gidip ben ödedim. Havale de kabul ediyorlar.
Teşekkür ederimKendileri arayıp ödeme istediler IBAN attılar
Benim eşimin anne babasıda akraba bahsettiğiniz test ne için acabaSonuç güzel gelir inşallah. Aynen film dizi olabilir
Eşimin annesi babası akraba ve ailede engelli olanlar var. O yüzden önerildi. Biz de yaptık
Wes testiBenim eşimin anne babasıda akraba bahsettiğiniz test ne için acaba
Merhaba amh sizin kaçtıMerhaba bende şişli Memorial de tedavi sürecindeyim pazartesi opu oldu 13 yumurta toplandı 12 si döllendi yarın 5. Gün bizde haber bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız bizde muhtemelen pgt yaptıracağız sizin nasıl oldu yani merkeze gidip doktorlarla görüşüp mü karar verdiniz kaç embriyo ve hangilerinin gönderileceğine
1.92 gibi bir şeydiMerhaba amh sizin kaçtı
Merhaba ben on görüşme yaptığım zaman sormuştum gönül hocaya ben de balikesirde yaşıyorum çünkü takibi burda yaptırsak olur mu demiştim konusur ayarlarız yazmıştı yani kolaylık sağlarlarmerhaba
bende insallah önümüzdeki ay tedavi için başvurmayı düşünüyorum aranızda başka şehirde gelen varmı süreci nasıl yönetiyorsunuz, ben eskişehirden geleceğim çalışıyorum yumurta takip sürecini özellikle merak ediyorum nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?