Agustosta tüp bebek planlayanlar

merhaba,
ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum 4-5 günüm var. Daha evvel 2 kere aşılama denedik ama olmadı ne yazıkki. Bende pko var, eşimde varikosel gerçi ameliyat oldu ama sonuçlar normale göre yinede bir tık düşük. bu ayın 17sinde 2 ay olacak prowomen kullanıyorum. Çok heyecanlı ve tedirginim süreç nasıl geçek merakla bekliyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alabilriiz

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?

Bende başlamak için regl olmayı bekliyorum geçen ay kist var diye başlayamadık inşallah gitmiştir de başlarız. Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Mrb kizlar... Bende Ağustos ayında tüp bebek planliyordum ama hiç ummadigim anda beş yıllık evliliğinde doğal hamile kaldım... Bende pko esimde sayı ve hareket problemi vardı... Ben farkında olmadan su yolu izledim sizlere de ışık olsun:
Öncelikle mthfr genim homozigot... Bu yüzden osende metilfolati kullandim üç ay umutsuzca... Onun sayesinde B12 im 200 lerdeydi hep 400 e çıktı... Hala düşük sayıyor doktorum 600 lerde istiyoruz bu değeri diyor...
İkinci olarakta Saraçoğlunun pko kürünü ve eşim içinde sperm kürünü aldık... Ben pko kürünü troidlerimden dolayı çok uygulayamadim... Çörek otu yağını sadece üç ay düzenli kullandım... Pko kürünü 15 gün uygulayabilen...
Esimde düzenli olarak üç ay sperm kürünü ve promotil men i kullandı...
Ve tam üçüncü tüp bebeğe hazırlık yaparken biz bende hep duyup okuduğum gibi ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim....
Ve sunuda dipnot düşeyim... Sabah ezaninda çok dua ettim... Sabah namazı ve ikindi namazı sahitlidir...
Bunu burda yazıyorum... Dua edin ne olur... İki düşük, ameliyat, döllenme problemi, tüp bebekler vs derken şu an hala bir şey olacak korkusu hala yüreğimde... Bu forumda da ve kim nerde benim gibi umut siz caresizse Allah yardımcısı olsun...
Dualarda buluşmak ümidiyle...

Bzde ilk muaynemizi olduk ama onbes gn snra tekrar yapalm bir sonuca göre karar vermeyelm dedi bir senelik bütün ilaç ve aşılama zamanı yapılan sonclarm var ama onları kabul etmedi smdlk iknci muayneyi beklyrz

Bende bu ay adet olmam ile birlikte başlayacağım tedaviye 4-5 gün var adet olmama. Çok heyecanlıyım, ilk denemem olacak umarım tek seferde tutar Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin.

Bzde ilk muaynemizi olduk ama onbes gn snra tekrar yapalm bir sonuca göre karar vermeyelm dedi bir senelik bütün ilaç ve aşılama zamanı yapılan sonclarm var ama onları kabul etmedi smdlk iknci muayneyi beklyrz
vardır bir bildiği canım. Allah gönlümüze göre versin inşallah, dualarımız kabul olsun

Haberleşelim canım süper olur ben dün adet oldum doktorumu aradım bugün çağırdı heyecan-korku hepsi bir arada hayırlısı olsun bakalım
bende bugün yarın olacağım çok heyecanlıyım ilk defa adet olmayı bu kadar ısrarla istiyorum senden süreç ile ilgili bilgi bekliyor olacağım

Merhabalar transfer yapılacak arkadaşlar tek embriyo mu çift embriyo mu transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz acaba. Ben hangisinde olumlu sonuç alacaksam onu isterim ama iki embriyodamı şans daha mı yüksek yoksa tek embriyoda mı biliyor musunuz

bende bugün yarın olacağım çok heyecanlıyım ilk defa adet olmayı bu kadar ısrarla istiyorum senden süreç ile ilgili bilgi bekliyor olacağım

Şimdi geldim doktordan :) Gonal-f iğnemi verdi hatta bugün hastanede hemşire vurarak göbekten ilk iğnemi olmuş oldum. Sonra tekrar pazar günü başlayacağım kendim yapıcam artık evde. Estrofem ilaç verdi bugün itibari ile başlıyorum ona da. B12 düşüktü onun içinde iğne verdi. Sol tarafta 7 tane sağ tarafta 3 tane yumurta görüldü. Çarşamba günü tekrar çağırdı :)

Kaç doz vuruluyrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…