Agustosta tüp bebek planlayanlar

kuzum benim doktorumun haftaya semineri varmış, tedavi aksar diye bir dahaki ay gelmemizi rica etti istemiyorsanız da farklı bir doktora yönlendireyim dedi ama bizde o hastaneye o doktor için gittik neticede, o yüzden kabul ettik

kuzum benim doktorumun haftaya semineri varmış, tedavi aksar diye bir dahaki ay gelmemizi rica etti istemiyorsanız da farklı bir doktora yönlendireyim dedi ama bizde o hastaneye o doktor için gittik neticede, o yüzden kabul ettik

Aaaaa olsun canım. Atalarımızın da dediği gibi ''Geç olsun, güç olmasın.'' :)

Ben o kadarını şu an bilmiyorum. Yani henüz o aşama ile ilgili bir şey demedi doktorum canım yarın randevum var belki yarın konuşur o aşamayı
Anladım canım benim en baştan söyledi. Pcos olduğum için 2 adet dönemi rahim dinlendirelim dedi. Dondurulmuş olacak yani. Transfer de eylülün sonuna doğru olur gibi

Arkadaşlar merhaba..doç Dr Özkan aydın leylek duyan var mı giden ? Fiyat ne istiyor takip için bilen yardım ederse sevinirim teşekkürler..

Yarın banada haber ver canım

Canım bugün gittim doktoruma. 1 kutu tekrar Gonal-F 450 lik verdi ama enjekte edeceğim miktarı gittikçe düşürerek veriyor, yani önümüzdeki 3 gün uygulayacağım ve o 3 gün gittikçe düşecek dozlar bir de 3 kutu daha Cetrotide verdi, pazartesi günü 13:20 de yeniden randevum var. Yumurtaların biraz yavaş büyüyor yani süreç biraz yavaş ilerliyor ama sorunsuz ilerliyor, her şey istediğimiz gibi dedi. Sağ tarafta gördüğü 3 yumurtam normalde geçen gün gittiğimde yanıt vermemişti iğnelere ama bugün onlardan 1 tanesi yanıt vermiş dedi böyle yani kuzum. Haber ver dediğin için paylaştım :)

Kaç doz kullanıyorsun canım? Hakkında hayırlısı olsun inşallah önemli olan kaliteli yumurta sayı önemli değil. Bende yarın gideceğim bakalım ne dicek. Karnım delik deşik oldu rabbim bize de nasib eder inşallah

Vallahi sorma benimde öyle delik deşik :) bugün 300 doz vurucam yarın 225 pazar günü 185,5. Doktorum da öyle dedi önemli olan sayı değil tamam sayı da önemli ama bizim için kaliteli olması daha önemli dedi.

Bir de 2 tüp kan aldılar benden progesteron tahliliymiş, hormona bakacakmış.

Aynen öyle canım inşallah kaliteli yumurtalarımız olur. Bana corana testi yapılacak yarın birkaç tahlil daha. Ondan biraz acır diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…