- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Gelincik78
-
Sen ne zaman başladın canım kaçıncı günün iğneye başlayalı
Bende bugün 4.iğnemi oldum canım. Ama bana akşam 7 yi geçmesin dediBen dün başladım canım iğneye bugün ikinci iğnemi vurucam. Akşam 20:00 ile 22:00 arası bir saat belirle kendine her akşam o saatte vur iğneyi dedi hemşire
Bende bugün 4.iğnemi oldum canım. Ama bana akşam 7 yi geçmesin dedi
Gonal-f 450Hmmm senin vurulduğun iğne ne peki?
Gonal-f 450
Her doktorun farklı demek ki canım bugün kontrol vardı benim. Cedrodite verdi yumurta çatlamasın diye. Cumartesi son kontrol pazartesi toplama olur buyuk ihtimalBenimkide aynısı canım. Neden ikimize de söyledikleri saatler farklı acaba merak ettim suan :)
Her doktorun farklı demek ki canım bugün kontrol vardı benim. Cedrodite verdi yumurta çatlamasın diye. Cumartesi son kontrol pazartesi toplama olur buyuk ihtimal
Hadi hayırlısı canım haber ver bana daBenim de randevum yarın bakalım ne yapacaklar
ah canım benim tedavi bir sonraki aya ertelendi ne yazıkkiŞimdi geldim doktordan :) Gonal-f iğnemi verdi hatta bugün hastanede hemşire vurarak göbekten ilk iğnemi olmuş oldum. Sonra tekrar pazar günü başlayacağım kendim yapıcam artık evde. Estrofem ilaç verdi bugün itibari ile başlıyorum ona da. B12 düşüktü onun içinde iğne verdi. Sol tarafta 7 tane sağ tarafta 3 tane yumurta görüldü. Çarşamba günü tekrar çağırdı :)
Naptın canım gittin mi doktoraBenim de randevum yarın bakalım ne yapacaklar
Tüp bebekte ilaçların fiyatları ne kadar bilginiz var mı ?Gonal-f 450
ah canım benim tedavi bir sonraki aya ertelendi ne yazıkkiama sen lütfen yinede işlemlerini bizimle paylaş :)
Naptın canım gittin mi doktora
Gonal-f 450 normalde 860 TL canım ben gittiğim hastanenin anlaştığı eczaneden aldım 550 TL. Ayrıca Cedrodite diye bir iğne verdi o da 4 kutu 750 TL olması lazımTüp bebekte ilaçların fiyatları ne kadar bilginiz var mı ?
Sorma valla bende heyecan ile bekliyorum. Bende dün başladım Cedrodite a cumartesi kontrol var. Benim iki tarafta da var ama sağ daha güzel dedi. 17.5 mm yumurta bile vardı 4 gündeBen bugün gittim randevuma Cetrotide 250 mcg ilacını verdi sağ taraftaki yumurtalar iğnelere cevap vermemiş ama soldakilerin büyümesi gayet güzel benim işimi onlarda görür sorun yok dedi bugün verdiği Cetrotideden 2 kutu verdi yarın saat 16:00 da ve cuma günü saat 15:00 da vurmamı söyledi cuma günü de yine randevum var bu cuma yani. Hatta cuma günkü iğneni burada vururuz dedi. Bakalım cuma günkü aşama ne, o zaman ne yapacaklar merak ediyorum.Her randevuyu ayrı heyecanla bekliyorum
2000-3000 TL tutmuyor yani değil miGonal-f 450 normalde 860 TL canım ben gittiğim hastanenin anlaştığı eczaneden aldım 550 TL. Ayrıca Cedrodite diye bir iğne verdi o da 4 kutu 750 TL olması lazım
Sorma valla bende heyecan ile bekliyorum. Bende dün başladım Cedrodite a cumartesi kontrol var. Benim iki tarafta da var ama sağ daha güzel dedi. 17.5 mm yumurta bile vardı 4 günde
Belli olmuyor canım kullandığın ilaca ve doza göre değişiyor bana 3 kutu yeticek gibi gözüküyor. Pko var bende belki o yüzden yetti. Kişiye göre değişir. Hatta bazılarına farklı iğne bile veriyor2000-3000 TL tutmuyor yani değil mi
Haylısı olsun inşallah hakkımızdaYaa ne kadar güzel şeyler söylemiş. Bana da olumsuz hiçbir şey yok her şey istediğimiz gibi gidiyor dedi benim de cuma günü randevum hayırlısı bakalım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?