Agustosta tüp bebek planlayanlar

ah canım benim tedavi bir sonraki aya ertelendi ne yazıkki ama sen lütfen yinede işlemlerini bizimle paylaş :)

kızlar selam. Bizde bu ay bahçeci umut cem beye gittik. tüp bebeğe başlayacaz bunun için vitaminler verdi bunu kullanıp 1 ay sonra regli dönemimde gdicez. O zaman da yumurta geliştirici vericek sanırım. Cem beye gidenler varmı aranızda

ah canım benim tedavi bir sonraki aya ertelendi ne yazıkki ama sen lütfen yinede işlemlerini bizimle paylaş :)

Aaaaa senin neden ertelendi canım? Ben bugün gittim randevuma Cetrotide 250 mcg ilacını verdi sağ taraftaki yumurtalar iğnelere cevap vermemiş ama soldakilerin büyümesi gayet güzel benim işimi onlarda görür sorun yok dedi bugün verdiği Cetrotideden 2 kutu verdi yarın saat 16:00 da ve cuma günü saat 15:00 da vurmamı söyledi cuma günü de yine randevum var bu cuma yani. Hatta cuma günkü iğneni burada vururuz dedi. Bakalım cuma günkü aşama ne, o zaman ne yapacaklar merak ediyorum.Her randevuyu ayrı heyecanla bekliyorum

Naptın canım gittin mi doktora

Ben bugün gittim randevuma Cetrotide 250 mcg ilacını verdi sağ taraftaki yumurtalar iğnelere cevap vermemiş ama soldakilerin büyümesi gayet güzel benim işimi onlarda görür sorun yok dedi bugün verdiği Cetrotideden 2 kutu verdi yarın saat 16:00 da ve cuma günü saat 15:00 da vurmamı söyledi cuma günü de yine randevum var bu cuma yani. Hatta cuma günkü iğneni burada vururuz dedi. Bakalım cuma günkü aşama ne, o zaman ne yapacaklar merak ediyorum.Her randevuyu ayrı heyecanla bekliyorum

Sorma valla bende heyecan ile bekliyorum. Bende dün başladım Cedrodite a cumartesi kontrol var. Benim iki tarafta da var ama sağ daha güzel dedi. 17.5 mm yumurta bile vardı 4 günde

Sorma valla bende heyecan ile bekliyorum. Bende dün başladım Cedrodite a cumartesi kontrol var. Benim iki tarafta da var ama sağ daha güzel dedi. 17.5 mm yumurta bile vardı 4 günde

Yaa ne kadar güzel şeyler söylemiş. Bana da olumsuz hiçbir şey yok her şey istediğimiz gibi gidiyor dedi benim de cuma günü randevum hayırlısı bakalım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…