- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
ben normalde çok su içen biri değilim ne yazık ki. bide hep aynı şekilde içip gece kalkmalara anlam verememiştim.benimde gogsum sis ama aci hic yok yumsacik hatta idrarada sık cikiylrum ama yazin bu belirti degil bence surekli su iciyoruz sonucta bakalim ben kan versim yalan soledim adet gecikti diye
Dogru demiş hiç bozulma cocuk olunca anlarsın afedersin o işi yapabilmek için bile onun uyumasını bekliosun herşeyin ona baglı yaniÇocuklu biri bana çocuksuzluğunun kıymetini bil gez dolaş diye nasihat etti bugün. Denediğimizi bilmiyor ama yine de biraz sinir bozucu değil mi?
Çocuklu biri bana çocuksuzluğunun kıymetini bil gez dolaş diye nasihat etti bugün. Denediğimizi bilmiyor ama yine de biraz sinir bozucu değil mi?
Ahahaha kesinlikle..her seyin ona baglı hatta ve hatta bebekten öncesi ve sonrası diye 2ye ayrılıyorsun... Br sey yapacak olsan aklın hemenn onda kalıyor. Kafan rahat gezemiyprusn. Bir söz var çok hoşuma gider tamda tanımı bu oldugunu düşünüyprum.Dogru demiş hiç bozulma cocuk olunca anlarsın afedersin o işi yapabilmek için bile onun uyumasını bekliosun herşeyin ona baglı yani
İnan canım Kötü olarak söylememiştir bugünlerin tadını cıkat ileride zaten kendinden önce cocugun olucak kendine böyle zamanlar ayıramıcan için demiştir gez dolaş keyfine bak bigün inş bebeğin olucak ve tüm dünya o olucak sen kötü düşünüp kendini üzmeAma sanki hiç çocuk sahibi olunmamalı gibi söylüyor. Öyleyse ona hiç diyen olmamış mı o niye yapmış? Ben 34 yaşındayım, yaşımı da biliyor. Benim hoşuma gitmedi. Bir gün çocuğum olursa ben böyle demeyeceğim kimseye.
Bence hiç çocuk olmasın diye dememiş. Herkesin sınavı ayrı bence.. Şimdi o cocuklu hayatı yasıyor kafası rahat değil hiç omdam sana bi nebze özenmiş olabilir. Nasıl olsa çocuk olacak gözüyle kpnusmus bence. Çünkü bende bazen diyorum oh yeni evliler ne güzel hemen yapmasınlar çoc uk filan diyeAma sanki hiç çocuk sahibi olunmamalı gibi söylüyor. Öyleyse ona hiç diyen olmamış mı o niye yapmış? Ben 34 yaşındayım, yaşımı da biliyor. Benim hoşuma gitmedi. Bir gün çocuğum olursa ben böyle demeyeceğim kimseye.
Aynen bu söze katılıyorum cnm cuk diyede oturmuşAhahaha kesinlikle..her seyin ona baglı hatta ve hatta bebekten öncesi ve sonrası diye 2ye ayrılıyorsun... Br sey yapacak olsan aklın hemenn onda kalıyor. Kafan rahat gezemiyprusn. Bir söz var çok hoşuma gider tamda tanımı bu oldugunu düşünüyprum.
"Ebeveyn olmaya karar vermek ömrünüz boyunca kalbinizin hep dışarıda atmasını kabul etmektir."
Çok kişi varmıs bu ara veya bi kaç gün sonra batı olan.. Gelin bakim nerelere gittinizHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Vaveyylla = O artık hamile❤
@haozlem =25 Temmuz ♡
@Gulll098 =31 Temmuz ♡
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
bombshells =1Agustos ♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
H hahemsire =2 Agustos ♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari = 5 Agustos♡
wox_90 =5 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
@ozlm89 = 8 Agustos ♡
Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@Nurnurnur3434 =11 Agustos ♡
@Ojej = 11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@eylem91 =13 Agustos ♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
D Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Mavisdeeya = 16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
F Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
S Seven34 =20 Agustos ♡
@Dropie = 20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
@Caghla_29 = 23 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
@yarinicin = 26 Agustos♡
@beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 =26 Agustos ♡
@Umutumut82 =27 Agustos♡
@Semaknc = 27 Agustos ♡
@Melegim15 =28 Agustos ♡
@hayal alemi = 29 Agustos ♡
@busra_18 = 31 Agustos ♡
@Lepistesb =31 Agustos♡
Bugun batim daha adet olmadim ama sanirim olcam aksam saatlerindr hic degismez cok dakiktir. Kirmizi karti gormessem ztn bi test daha yapicam.Çok kişi varmıs bu ara veya bi kaç gün sonra batı olan.. Gelin bakim nerelere gittiniz
Ay hadi inşallah hayırlısıylaBugun batim daha adet olmadim ama sanirim olcam aksam saatlerindr hic degismez cok dakiktir. Kirmizi karti gormessem ztn bi test daha yapicam.
Ayy bnde ya... Annemin yanına bi gitseydin elimde tek sürekli buradayım can sıkıntısından... Alışkanlık oldu resmenBat ı yakın olanlar ben olsam yerinizde yazmaktan alamazdım kendimi benim daha çok var ona rağmen hep girip bakıyorum
canm cikti mi sonucun. bgun bari birimiz sewinelim. insalah hamilesndirhamile kalmaklada bitmiyor ki isAlah en hayirlisini versin saglikli sihhatli en guzel zamanda insallah hepimize
Aaa evettt tamamen unuttum inşaallah hayırlı sonuc ile gelirsin canımcanm cikti mi sonucun. bgun bari birimiz sewinelim. insalah hamilesndir
Geldiim
İyiyiz canımGeldiimmusait olamadim kac zamndr yaa.misafrlerim de vardi .nadiren bakip cikiodum. Nasilsinz canimlar
Al benden de o kadarAyy bnde ya... Annemin yanına bi gitseydin elimde tek sürekli buradayım can sıkıntısından... Alışkanlık oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?