Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde gogsum sis ama aci hic yok yumsacik hatta idrarada sık cikiylrum ama yazin bu belirti degil bence surekli su iciyoruz sonucta bakalim ben kan versim yalan soledim adet gecikti diye
ben normalde çok su içen biri değilim ne yazık ki. bide hep aynı şekilde içip gece kalkmalara anlam verememiştim.
1 haftadır çıktı.
Ayrıca umarım kan testin olumlu sonuçlanır,hayırlı haberlerini bekliyorum

Çocuklu biri bana çocuksuzluğunun kıymetini bil gez dolaş diye nasihat etti bugün. Denediğimizi bilmiyor ama yine de biraz sinir bozucu değil mi?
Dogru demiş hiç bozulma cocuk olunca anlarsın afedersin o işi yapabilmek için bile onun uyumasını bekliosun herşeyin ona baglı yani

Çocuklu biri bana çocuksuzluğunun kıymetini bil gez dolaş diye nasihat etti bugün. Denediğimizi bilmiyor ama yine de biraz sinir bozucu değil mi?
Dogru demiş hiç bozulma cocuk olunca anlarsın afedersin o işi yapabilmek için bile onun uyumasını bekliosun herşeyin ona baglı yani
Ahahaha kesinlikle..her seyin ona baglı hatta ve hatta bebekten öncesi ve sonrası diye 2ye ayrılıyorsun... Br sey yapacak olsan aklın hemenn onda kalıyor. Kafan rahat gezemiyprusn. Bir söz var çok hoşuma gider tamda tanımı bu oldugunu düşünüyprum.

"Ebeveyn olmaya karar vermek ömrünüz boyunca kalbinizin hep dışarıda atmasını kabul etmektir."

Ama sanki hiç çocuk sahibi olunmamalı gibi söylüyor. Öyleyse ona hiç diyen olmamış mı o niye yapmış? Ben 34 yaşındayım, yaşımı da biliyor. Benim hoşuma gitmedi. Bir gün çocuğum olursa ben böyle demeyeceğim kimseye.

İnan canım Kötü olarak söylememiştir bugünlerin tadını cıkat ileride zaten kendinden önce cocugun olucak kendine böyle zamanlar ayıramıcan için demiştir gez dolaş keyfine bak bigün inş bebeğin olucak ve tüm dünya o olucak sen kötü düşünüp kendini üzme

Bence hiç çocuk olmasın diye dememiş. Herkesin sınavı ayrı bence.. Şimdi o cocuklu hayatı yasıyor kafası rahat değil hiç omdam sana bi nebze özenmiş olabilir. Nasıl olsa çocuk olacak gözüyle kpnusmus bence. Çünkü bende bazen diyorum oh yeni evliler ne güzel hemen yapmasınlar çoc uk filan diye cidden yıpranıyprsun.. Güzel bir duygu evet ama yıpratıcı yönleride çok... Rabbim o yüzden hep hayırlısını nasip eylesşn inşallah

Aynen bu söze katılıyorum cnm cuk diyede oturmuş

Çok kişi varmıs bu ara veya bi kaç gün sonra batı olan.. Gelin bakim nerelere gittiniz

Bat ı yakın olanlar ben olsam yerinizde yazmaktan alamazdım kendimi benim daha çok var ona rağmen hep girip bakıyorum
Ayy bnde ya... Annemin yanına bi gitseydin elimde tek sürekli buradayım can sıkıntısından... Alışkanlık oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…