Sen ne yaptın canımGeldiimmusait olamadim kac zamndr yaa.misafrlerim de vardi .nadiren bakip cikiodum. Nasilsinz canimlar
Cok sukur kafam azcik dagildi. Calismalra basladik valla . Esim de gayet istekli.ovu testi de aldrmadi bana.Sen ne yaptın canımne var ne yok
Bende ilk defa ovulasyon testi yapcam bu ay inşAllah hayırlısı olurBenm de 10 agustos bu ay ovulasyon kullancam ama her ihtimale karşı hiç bir günü de atlamayı düşünmüyrm özellikle bat günüm bitkten 20 gün içinde
Ahahahah süperCok sukur kafam azcik dagildi. Calismalra basladik valla . Esim de gayet istekli.ovu testi de aldrmadi bana.
Reglimn 12.gunu bugun. Ekşınlı gunler yaklasiyor. 2 gune bir diye anlastk. Gıkını cikarmicak
Hadi inşallahBende ilk defa ovulasyon testi yapcam bu ay inşAllah hayırlısı olur
Senn de 8 gun kalmisAhahahah süper
Ne oldu anlamadım canım kan negatif mi çıkmoskizlar tek tek omuyamadim mesajlari ama yok. kasigim hala agriyo demkki baska bi sebebi var. ama kan negatif soguk iciyorum suan.
Evet canım pazar ya da salı günü test yapacagım bakalım bugun yumurtlama üzerinden geçen 8.Gün
Sen de testin azizligine ugradin desenekizlar tek tek omuyamadim mesajlari ama yok. kasigim hala agriyo demkki baska bi sebebi var. ama kan negatif soguk iciyorum suan.
Cabuck gecsin insllh gunlr.Evet canım pazar ya da salı günü test yapacagım bakalım bugun yumurtlama üzerinden geçen 8.Gün
Amin canım Allah yüzümüze baksın adet bitsin hemen başlıcam ovulasyon testine dün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim kimyasal dan sonra daha artıyormuş hamile kalma ihtimaliHadi inşallah
İnşallah hayırlısıylaCabuck gecsin insllh gunlr.
Ay hadi inşallah kızAmin canım Allah yüzümüze baksın adet bitsin hemen başlıcam ovulasyon testine dün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim kimyasal dan sonra daha artıyormuş hamile kalma ihtimali
Hoş geldin canımGeldiimmusait olamadim kac zamndr yaa.misafrlerim de vardi .nadiren bakip cikiodum. Nasilsinz canimlar
Hos buldm hemserim .nasilsnHoş geldin canım
eet canim negatoifNe oldu anlamadım canım kan negatif mi çıkmos
4 gun once idrar yaptim cikmadi o yuzden cok umutlu degilim. Cok asiri heycanlym ama yapcak bisey yok isteBat ı yakın olanlar ben olsam yerinizde yazmaktan alamazdım kendimi benim daha çok var ona rağmen hep girip bakıyorum
İyiyiz cnm bizde yat kalk el ense yap yapıom evde sıcaktanGeldiimmusait olamadim kac zamndr yaa.misafrlerim de vardi .nadiren bakip cikiodum. Nasilsinz canimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?