Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar.. tlfnum bas bas bugün regl günün diye haber veriyor,bende tık yok, 3.gün önce test yaptım hamilede değilim,bu bekleyiş çok yoruyor insanı..

Sadece kan tahlili yapar canım alttan usg ile bakarsa görebilir belki keseyi...

Harika bir sayfaymış burası

benimde gogsum sis ama aci hic yok yumsacik hatta idrarada sık cikiylrum ama yazin bu belirti degil bence surekli su iciyoruz sonucta bakalim ben kan versim yalan soledim adet gecikti diye

cok saol canim insallah hayal bile kuramiyorum suan ama hayirlisi olsun hepimiz icin cok heycanliyim kotu sonuc gelecek diye cok korkuyroum bi yandan
İnşallah hayırlısı olsun canım benim önemli olan o.. Saglıklı sıhhatli olsun inşaallah bekleyelim inşaallah

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum ben 6+1 haftalık hamileyim dün doktora gittim kese 19 mm ama bebek görünmedi boş gebelik olabilir dedi başına böyle gelen bişey var mı sonradan bebek görülür mü çok üzülüyorum ilk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum

Günaydın kızlar bu sabah bende ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatıf , ovulasyon testı yapıyorum cıft cızgı cıkıyor ama aşırı koyu değil anlamadım gıttı, herhalde gebelik yok zaten yumurtlama uzerınden 8 gun gectı daha

Canım yine dr gidersin elbette dolu olabilir... Her Dr ye inansaydık evin yolunu bulamazdık.. Sen dua et olumlu düşün baska Dr git

8.günde çıkmaz.... Ovu her zaman çift çizgi çıkar zaten canım.... Önemli olan pik yapması pik yapabilmesi içinde hcg lazım... Sen ne zamann yumurtladın 25inde mi? Pazar yap testi

8.günde çıkmaz.... Ovu her zaman çift çizgi çıkar zaten canım.... Önemli olan pik yapması pik yapabilmesi içinde hcg lazım... Sen ne zamann yumurtladın 25inde mi? Pazar yap testi
Aynen 25inde canım zaten senınde bat 6 sindaydı dımı 1 gun var aramızda bılmıyorum ama erken gebelik testınde cıkması gerekmezmıydı keske senı dınleseydım 6 sında bırlıkte yapalım teest demiştin yıne moralım sıfır oldu sabah sabah bu ayda olmadı dıye

Benim 10agustos benim yumurtadan geçen gün 8.gün bugun.

En erken 12.gün yapacaksınız testi durduk yere niye moralini bozuyorsun... Dövecem valla hepinizi kaç kez ddim ama

Gideceğim inşallah canım dolu olma ihtimali var demi karamsar olmayayım daha erken
Kesinlikle... Bekle canım su an 6dasın 7 hafta içinde gidiver... Bakalım. İnşallah hayırlısıyla dolu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…