Sadece kan tahlili yapar canım alttan usg ile bakarsa görebilir belki keseyi...anı benim gibi.. Bende belirti yok diye diye dolaşıyordum test yaptım çıktı ama şimdi bu adet sancısı beni korkutuyor.:)
benimde her wc ye gittiğimde bir korku var içimde :)
bu arada benim bugün adet gecikmesinin 1-2.günü ..normalde erken olduğumu varsayarsak 3 bile olabilir.
yarın hastaneye gitsem en fazla bana ne diyebilir ? bir şey görür mü muayenede ? kafamda deli sorular :)
ay beni sabah bi arkadasim gaza getirdi gidip kan verdim 4 de cikacak sonucanka3334 yapacagın en güzel şey bugun testi tekrarlamak... Eger dün hemen beklemeden çıkmıssa silik çizgi bugun daha koyu sekilde çıkacaktır cano..
Harika bir sayfaymış burasıŞöyle bir site keşfettim:
Pregnancy test results by day past ovulation - Countdown to pregnancy
View the statistics for each day past ovulation. What result can you expect?www.countdowntopregnancy.com
Bu gebe kalmış kadınların verdiği cevaplara göre çıkarılmış bir istatistikmiş. 11. günde test yapanların gebelerin %20'si negatif sonuç almış. Evet ihtimal çok yüksek değil ama zaten genel gebe kalma ihtimali de ay başına %20-25
benimde gogsum sis ama aci hic yok yumsacik hatta idrarada sık cikiylrum ama yazin bu belirti degil bence surekli su iciyoruz sonucta bakalim ben kan versim yalan soledim adet gecikti diyeValla benim adet gecikmeye de girdi,idrarda da çıktı ama bende sık sık adet sancısı çekiyorum.
cidden bu hamilelikse bile bu kadar benzer mi dedim içimden.
hiçbir farkı yok ya. gece resmen adet sancısı çektim.ama kısa sürüyor.
göğsüm hala çok acımıyor.
tek gariplik artık sabaha doğru uyanıp wc ye çıkmam.1 haftadır böyle. normalde zaten erken uyanan biriyim.ama gecenin bir körü kalkıp wc ye gitmem. ama artık duramıyorum.
fakat gün içinde öyle sürekli sürekli gitmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Tamam canım teşekkürlerBn direk ovu yapar gbi kurala uyup yapmıştm
Ay hadi inşallah hayırlısıyla canım benimay beni sabah bi arkadasim gaza getirdi gidip kan verdim 4 de cikacak sonuc
cok saol canim insallah hayal bile kuramiyorum suan ama hayirlisi olsun hepimiz icin cok heycanliyim kotu sonuc gelecek diye cok korkuyroum bi yandanAy hadi inşallah hayırlısıyla canım benim
İnşallah hayırlısı olsun canım benim önemli olan o.. Saglıklı sıhhatli olsun inşaallahcok saol canim insallah hayal bile kuramiyorum suan ama hayirlisi olsun hepimiz icin cok heycanliyim kotu sonuc gelecek diye cok korkuyroum bi yandan
Ayyy de mi yakpss sonucumu bile daha az strestle beklemistim
Canım yine dr gidersin elbette dolu olabilir... Her Dr ye inansaydık evin yolunu bulamazdık.. Sen dua et olumlu düşün baska Dr gitKızlar merhaba birşey sormak istiyorum ben 6+1 haftalık hamileyim dün doktora gittim kese 19 mm ama bebek görünmedi boş gebelik olabilir dedi başına böyle gelen bişey var mı sonradan bebek görülür mü çok üzülüyorum ilk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum
8.günde çıkmaz.... Ovu her zaman çift çizgi çıkar zaten canım.... Önemli olan pik yapması pik yapabilmesi içinde hcg lazım... Sen ne zamann yumurtladın 25inde mi? Pazar yap testiGünaydın kızlar bu sabah bende ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatıf , ovulasyon testı yapıyorum cıft cızgı cıkıyor ama aşırı koyu değil anlamadım gıttı, herhalde gebelik yok zaten yumurtlama uzerınden 8 gun gectı daha
Aynen 25inde canım zaten senınde bat 6 sindaydı dımı 1 gun var aramızda bılmıyorum ama erken gebelik testınde cıkması gerekmezmıydı keske senı dınleseydım 6 sında bırlıkte yapalım teest demiştin yıne moralım sıfır oldu sabah sabah bu ayda olmadı dıye8.günde çıkmaz.... Ovu her zaman çift çizgi çıkar zaten canım.... Önemli olan pik yapması pik yapabilmesi içinde hcg lazım... Sen ne zamann yumurtladın 25inde mi? Pazar yap testi
Benim 10agustos benim yumurtadan geçen gün 8.gün bugun.Aynen 25inde canım zaten senınde bat 6 sindaydı dımı 1 gun var aramızda bılmıyorum ama erken gebelik testınde cıkması gerekmezmıydı keske senı dınleseydım 6 sında bırlıkte yapalım teest demiştin yıne moralım sıfır oldu sabah sabah bu ayda olmadı dıye
Gideceğim inşallah canım dolu olma ihtimali var demi karamsar olmayayım daha erkenCanım yine dr gidersin elbette dolu olabilir... Her Dr ye inansaydık evin yolunu bulamazdık.. Sen dua et olumlu düşün baska Dr git
En erken 12.gün yapacaksınız testi durduk yere niye moralini bozuyorsun... Dövecem valla hepinizi kaç kez ddim amaAynen 25inde canım zaten senınde bat 6 sindaydı dımı 1 gun var aramızda bılmıyorum ama erken gebelik testınde cıkması gerekmezmıydı keske senı dınleseydım 6 sında bırlıkte yapalım teest demiştin yıne moralım sıfır oldu sabah sabah bu ayda olmadı dıye
Kesinlikle... Bekle canım su an 6dasın 7 hafta içinde gidiver... Bakalım. İnşallah hayırlısıyla dolu olsun canımGideceğim inşallah canım dolu olma ihtimali var demi karamsar olmayayım daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?