Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum. Bebişler geleceği zamanı biliyorlar bende öyle düşündüğüm için rahatım. Hayatta hiç bir konuda illa da şimdi olsun diye ısrarcı olmadım, hep çaba sarf ettim, sabrettim, bunda da içim rahat o yüzden. Çünkü biliyorum ki bebişim olduğunda iyi ki tam da o an olmuş iyi o doğmuş diyeceğim

Bilmiyorum valla çözemedim bende bu işi. Bana da saçma geliyor yani sonuçta tüm hayatını değiştirecek bir şey tabi ki düşüneceksin bu ay o ay mı diye
Aynen öyle 1 günde hayatımızın geri kalanı değişecek, nasıl düşünmeyelim. Düşünmemek, umarsız olmak bana sacma geliyor. Keske herkes isteyerek bekleyerek dusunerek cocuk dunyaya getirse hatta..Olmasi gereken zamanda oluyor bebisler rahat olalim ve bugunlerimizin kiymetini bilelim. Hatta manevi olarak daha cok hazırlanalım hamilelige, anne-bebek temalı kitaplar okuyalım.

Adet olacak gibi tüm belirtiyi yaşadım. Hala daha yaşıyorum.
Gebelik poziitiif çıktı gerçi ama kan testi hala yaptırmadım.
Mesela bı hafta önce başlayan belirtilerin yine oldumu.
Benim işte belırgın olan sivilce çıkar arka diş etlerim şişiyo ne garıptır saçma belki ama evlendıkten snra her ay bu belirtileri yaşayıp adet oldum

Benim 3,4 gün once şişkinlik ve adet günü bel agrım olur. Göğüslerde hicbir değişme olmaz mesela . Bunlari vucudunu dinleyerek anliyorsun bundan farkli seyler olursa Goguslerimde şişme yada ağrı gibi hamis oldugumu düşünürüm heralde

Bide kizlar vucut isinizi ölçün benim regl gununden onceki ve regl gunu vücut isimin ne olduğunu bildiğim icin adet günü teste gerek kalmıyor sabah uyanınca ölçüyorum düşünce biliyorum gelecek kırmızılar bu kez düşmediğini de görürüm inşallah tabi hepimiz icin duam

İşte bende farklı bişe aradım kendımde ama yok

Ya kızlar ben kendimde değişik hiç bir sey anlamamıştım kızıma hamileyken. Simdide yok. Vucut ısısı ölçümü hiç yapmadım..Onu bilemicem. Ama diğer her sey her ay olduğu gibiydi.. Hatta gögüs hassasiyetini bile o kadar çok takmısm ki kafama kesin hamile değilim yine gögsüm hassas diye resmen simdi msjlar ı okuyunca anlıyorum (2016 ocak ayı) erkenden test yapmısım çıkmamıs 2gün sorma yapmısım testi ve çift çizgi çıkmıs günlük gbi burası benim için...

Ne güzel bı anı olmuş senın için inşallah belirtilere rağmen umudumu kaybetmıym.

Yani adet gelmeden önce normalde de pek bir şey yaşamam. Sadece sancı yaşıyorum 1 gün öncesinden fala yiine öyle oldum. Sivilce çıkar çıktı da..
Onun dışında sadece başım ağrırdı bir kaç gün önce o pek olmadı.(şükür)
Ama hala o adet olduğumuzdaki genel sancıyı çekiyorum. Şahsen ben ayırt edemiyorum. Adet ağrısına benzemekle kalmıyor sanki o yani

Bende migren atağı geçiriyorum her ay ve dayanamayıp ağrı kesici alıyodum. Bu ay olmadı çok şükür o kadar mutlu oldumki o ağrıyı çeken bilir

Günaydin kizlar mutlu sabahlar, biraz önce doktordan ciktim. bugün reglinin 7.günü Sagda 2 solda 2 yumurta varmis. Enkücügü 8ml enbüyügü 10ml biraz yavas büyümüsler gonal f in dizajini 150ml yükseltti.pazartesi tekrar kontrol dedi. Sanirim bayrama aşılama yetişmicek . Soldaki yumurtalarin şekli yine biraz bozuk gibi.

Geçmiş olsun canım benim o iki yumurta büyüt ve kaliteli olur da inşaalh da döllenşr

Günaydın herkeseee Yumurtlamamın üstünden 5 gün geçti sol kasığım hafif hafif ağrıyor aralıklı olarak. Aslında adetime 4 gün var ama geç yumurtladığım için geç olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…