- 5 Temmuz 2019
- 130
- 90
- 18
Sen ikiz görmüşsün yine iyi ben beşiz gördüm ama 1 tanesi bile yokİnşallah canım benim inşallah sen de ben de bebik le doldururuz kucakları rüyamda ikizlere hamile olduğumu öğreniyordum
Ovulasyon testini kullandım ben ama kullanmasam da zaten ilişkimiz oldu bazen hergün bazen gün aşırı kaçtığını düşünmüyorum oyüzden inşallah tutunmuştur miniğim annesineBende ilk defa ovulasyon testi yapcam bu ay inşAllah hayırlısı olur
Agustos 10 bat ya şimdiden yapsan gebelik çıkıyor mu kiCabuck gecsin insllh gunlr.
İnşAllah canım Allah herkese nasip etsinOvulasyon testini kullandım ben ama kullanmasam da zaten ilişkimiz oldu bazen hergün bazen gün aşırı kaçtığını düşünmüyorum oyüzden inşallah tutunmuştur miniğim annesine
ikiside birbirine benziyormuş canım kafamda deli sorular vallaKızlar benımde bu aydan umıdim kalmadıadet öncesi ne belırtım varsa hepsını yaşıyorum. Böyle oldugu halde bile hamilelik olayı vrmıdır
Bata kaç gün var canım?kizlar gunaydin bende bu sabah adet olacak misim gibi bi agrilar var surekli ya degilse de bosa heveslendiysem diye telaslaniyorum gecen ay goguslerim buyumustu ama agri yok adete bi gun kala inmislerdi bu ayda buyuduler ya inerlerse yine belki gecen ay kimyasal oldu adet gununde geldi gerci gecikmedi sadece kizlar sol kasigim cok agriyo dunden beri artti yumurtlamadan sonra hic gecmedi nerdeyse agrisi ama suan baya belirgin esim kan ver diyor ama iki gun sonra tekrar vericem bu defa napsam bilemiyorum aderi bekleyim dedim ama adet agrisida geldikce icim karariyor bu zamana kadar cok heveslemdom ama hic boyle cizgiyi gormedim bu defa adet olursam fena olurum. hadi bana akil verin lutfen
Dur daha 5 ay olmuş sabır :) zor olsun ki tatlı olsun. Bizim 1 yıl oldu ben henüz o moda sokmadım kendimi çünkü insan iyice etkileniyo sen de öyle ğzme kendinisabah erken gebelik testi yaptim negatif
neden boyle oluyor anlamiyrm.5.denememizdi bu ay.
Hamilelik olunca adet belirtileri olmıcakta başka belirtiler olcak diye sanıyorum hep.ikiside birbirine benziyormuş canım kafamda deli sorular valla
Maalesef gittikçe silikleştiKoyulaşma olmuş canım bak bu şekilde de takip edebilir sin bende boyle yapmıştımgerçekten koyulaşmış baya
Yok kiiiz. Cogunda oluo adet gibi belirtiler. Olmayanlar daha azHamilelik olunca adet belirtileri olmıcakta başka belirtiler olcak diye sanıyorum hep.
Yanı benım belırtılerım 10 gun oncesınde başlar. Yine başladı belırtıler. Diş etlerım şişer mesela yine şişti. Böyle olnca direk hamıle degılım ozamn diyorumYok kiiiz. Cogunda oluo adet gibi belirtiler. Olmayanlar daha az
Bilemedim ki cnm. Genelde farkli bisy yasamiolr hamis kalanlardan duydgum kadryla. Sivilce cikip hamis olan da var olmayan da var. Snin ki de ole olabilir. Ne zmndi senin batYanı benım belırtılerım 10 gun oncesınde başlar. Yine başladı belırtıler. Diş etlerım şişer mesela yine şişti. Böyle olnca direk hamıle degılım ozamn diyorum
İnşallah yaa istiyorum ikiz ama tabi bakması çok zor olur hayırlısı olsun inşallahinsllh gerck olur o zmn. Bi tasla iki kus uzun sure kafan rahat olur cocuk yapma yonunden
Ben de gecen aylrda cok goruodum ama olmadi demk ki cok kafaya takmisim. Bu ay birazck raahtlik var sanki uzerimde masllhsadece sizleri merk ediorm o yuzden giriorm buraya.
Adet olacak gibi tüm belirtiyi yaşadım. Hala daha yaşıyorum.Kızlar benımde bu aydan umıdim kalmadıadet öncesi ne belırtım varsa hepsını yaşıyorum. Böyle oldugu halde bile hamilelik olayı vrmıdır
Üzülme kaçıncı gün bugün sonradan tekrar pozitif e dönebilir 14 gün olana kadar iğnenin üzerinden geçeli ihtimal vardırMaalesef gittikçe silikleşti
Bugün iğnenin 10.günü. Bat 8i görünüyor. Kaldı 5 gün. Hadi sabııırrÜzülme kaçıncı gün bugün sonradan tekrar pozitif e dönebilir 14 gün olana kadar iğnenin üzerinden geçeli ihtimal vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?