Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk defa ovulasyon testi yapcam bu ay inşAllah hayırlısı olur
Ovulasyon testini kullandım ben ama kullanmasam da zaten ilişkimiz oldu bazen hergün bazen gün aşırı kaçtığını düşünmüyorum oyüzden inşallah tutunmuştur miniğim annesine

Kızlar benımde bu aydan umıdim kalmadı adet öncesi ne belırtım varsa hepsını yaşıyorum. Böyle oldugu halde bile hamilelik olayı vrmıdır

Bata kaç gün var canım?

Napiosunz kizlar ii aksmlr
Batlari gecen hamis adaylarii
Son durumnz nedir

Yanı benım belırtılerım 10 gun oncesınde başlar. Yine başladı belırtıler. Diş etlerım şişer mesela yine şişti. Böyle olnca direk hamıle degılım ozamn diyorum
Bilemedim ki cnm. Genelde farkli bisy yasamiolr hamis kalanlardan duydgum kadryla. Sivilce cikip hamis olan da var olmayan da var. Snin ki de ole olabilir. Ne zmndi senin bat

Simdi baktm da 6 gunun var daha . Cok dayanamzsan 1 2 gun kala testini yap. Insllh vardr

İnşallah yaa istiyorum ikiz ama tabi bakması çok zor olur hayırlısı olsun inşallah ben de bu ay rahatım çok düşünmüyorum bakalım

Kızlar benımde bu aydan umıdim kalmadı adet öncesi ne belırtım varsa hepsını yaşıyorum. Böyle oldugu halde bile hamilelik olayı vrmıdır
Adet olacak gibi tüm belirtiyi yaşadım. Hala daha yaşıyorum.
Gebelik poziitiif çıktı gerçi ama kan testi hala yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…