Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy nasil acikmisim yaa .aclktan midem bulanio kalkam da bi ekmk arasi yapam

Bende bende çok acıktım kıza yedirdim kendim yiyemedim Bende kalksam da yesem
Ahh annelik istee
Bizmksii de cok istio kizi olmasini.ailesinde cok kiz cocuk var. Bizde de erkek cok kiz az. Acaba baba tarafina mi ceker bizim çuçuklar. Kiz olma ihtimali yuksektr dimii

Ahh annelik istee
Bizmksii de cok istio kizi olmasini.ailesinde cok kiz cocuk var. Bizde de erkek cok kiz az. Acaba baba tarafina mi ceker bizim çuçuklar. Kiz olma ihtimali yuksektr dimii
Tamamen şans valla canım sperm şampiyonası

İstanbul çok güzel ya bayılıyorum ama yaşamak nasip olmadı.. Yasamak zor İstanbulda diyorlar
Valla ben de sevmiorm aslnda yasamyi. Ama bi yandan uzak diye kafam rahat. O yuzden sesimi etmiorm canin siklnca geczecek yerleri var diye guzl .bu sehirde sıkilmaz insan.her yerde ayri bi hava var. Hayat sartlari pahalli sadece

Valla ben de sevmiorm aslnda yasamyi. Ama bi yandan uzak diye kafam rahat. O yuzden sesimi etmiorm canin siklnca geczecek yerleri var diye guzl .bu sehirde sıkilmaz insan.her yerde ayri bi hava var. Hayat sartlari pahalli sadece
İstanbul yerinde kalsın ben sevemedim hala gelir giderim cık sevemedim en güzel sehir İzmir ben cok severim izmiri

Evet bence de kesinlikle sıkılmaz insan.. Aksamları gezmesi ne güzel olur. Ah İstanbul cağnım İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…