IstnbldymAhahahsiz ne kadarlık evliydşnşz sehit neresiydi canım
Ay yeniymissinşz maşallah Allah agzınıxın tadını bozmasınIstnbldymdaha 10.ayimizdayiz
İstanbul çok güzel yaIstnbldymdaha 10.ayimizdayiz
Bende bende çok acıktım kıza yedirdim kendim yiyemedimAyy nasil acikmisim yaa .aclktan midem bulanio kalkam da bi ekmk arasi yapam
Geçmiş olsun canım benim o iki yumurta büyüt ve kaliteli olur da inşaalh da döllenşr
Eevt evlilikte yeniyizAy yeniymissinşz maşallah Allah agzınıxın tadını bozmasın
Benim kızım 3yasıdna canım
Senin yine Bi 6 yıllık sevgililik geçiriniz varmıs yine iyi Benim abimidiEevt evlilikte yeniyizcok tsk edrm sizin de insllh
6 yillik bi gecmisimz var aslnda
Ahh annelik isteeBende bende çok acıktım kıza yedirdim kendim yiyemedimBende kalksam da yesem
Tamamen şans valla canımAhh annelik istee
Bizmksii de cok istio kizi olmasini.ailesinde cok kiz cocuk var. Bizde de erkek cok kiz az. Acaba baba tarafina mi ceker bizim çuçuklar. Kiz olma ihtimali yuksektr dimii
Senin yine Bi 6 yıllık sevgililik geçiriniz varmıs yine iyi ben abimidikocam oldu abi deme lazım olur dedi
Ay maşaallah ona ahaha bi robotta bana yapsın ne güzel olur kim uğrascak hamilelik le doğumla vallaBenim oglanda 5 yasinda canim. Anne ben robot kardes yapixam kendime demeye basladi.
Hayatinda da guclu olsn insllh.bahtı guzl olsnTamamen şans valla canımsperm şampiyonası
AmiiiiiiiiinHayatinda da guclu olsn insllh.bahtı guzl olsn
He vermedide noldu al evlendiniz cocuk yapma peşinde koşuyonuz anlamıom neden vermemek için uğraştıklarınısesli guldm haa
Aynn ole olmus sizinkisii.
Kader kismet istee.hayat cok garip.
Biz bide zor kavusanlardaniz babam vermiodu .
Valla ben de sevmiorm aslnda yasamyi. Ama bi yandan uzak diye kafam rahat. O yuzden sesimi etmiormİstanbul çok güzel yabayılıyorum ama yaşamak nasip olmadı.. Yasamak zor İstanbulda diyorlar
İstanbul yerinde kalsın ben sevemedim hala gelir giderim cık sevemedim en güzel sehir İzmir ben cok severim izmiriValla ben de sevmiorm aslnda yasamyi. Ama bi yandan uzak diye kafam rahat. O yuzden sesimi etmiormcanin siklnca geczecek yerleri var diye guzl .bu sehirde sıkilmaz insan.her yerde ayri bi hava var. Hayat sartlari pahalli sadece
Evet bence de kesinlikle sıkılmaz insan.. Aksamları gezmesi ne güzel olur. Ah İstanbul cağnım İstanbulValla ben de sevmiorm aslnda yasamyi. Ama bi yandan uzak diye kafam rahat. O yuzden sesimi etmiormcanin siklnca geczecek yerleri var diye guzl .bu sehirde sıkilmaz insan.her yerde ayri bi hava var. Hayat sartlari pahalli sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?