bende hep acaba catladimi iliskiye ne zaman girsem diye plan yapmaktan panik oluyorum yumurtlama gorene kadar acaba bu ay olmicak mi skintisi oluncada neden catlamadi catlamaya yakin sperm ne zamn gitse gibi bi suru sacma soruyla yumurtayi strese sokuyirum sanirimOvülasyon testi yapmak aslında beni geriyor. Bilmiyorum size de öyle oluyo mu? İki saat su içme, her gün aynı saatte yap, testin ucu acaba iyi ıslandı mı, ay aman yine tek çizgi çıktı, yoksa ben yumurtlamıyor muyum....
Ben bu ay ovülasyon testi yapmayı düşünmüyorum pikte oldu çatlamada bi faydası olmadıbende hep acaba catladimi iliskiye ne zaman girsem diye plan yapmaktan panik oluyorum yumurtlama gorene kadar acaba bu ay olmicak mi skintisi oluncada neden catlamadi catlamaya yakin sperm ne zamn gitse gibi bi suru sacma soruyla yumurtayi strese sokuyirum sanirim
Çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım aminnnnn inşallah kızın olur tekrardan sağlıklaMerhaba Arkadaslar.. Benide Araniza Alirmisiniz Bat 3 Agustos.. 3.cü bebegimi deniyoruz ilk denememiz.. 2 tane oglum var biri 7 biri 4 yasinda 1 sene once 24 haftalık dogum yaptım kızım 1 hafta kuvezde yasadi vefat etti... bu aciya dayanamiyorum.. belkide ilacim yeni bir bebekte.. belkide merhemim yeni vir bebek olacak bilemiyorum.. herkes icin hayirlisini diliyorum Rabbim Hic bir kadinin kucağını Bos Birakmasin..
canim bazen goremiyorum arka arkaya mesaj olunca kusura bakma. Allah sabir versin her aci yasamayana yabanci Allah sana yeniden bi evlat versin bizede annelik duygusunu yasatsin insallah en kisa zamandaMerhaba Arkadaslar.. Benide Araniza Alirmisiniz Bat 3 Agustos.. 3.cü bebegimi deniyoruz ilk denememiz.. 2 tane oglum var biri 7 biri 4 yasinda 1 sene once 24 haftalık dogum yaptım kızım 1 hafta kuvezde yasadi vefat etti... bu aciya dayanamiyorum.. belkide ilacim yeni bir bebekte.. belkide merhemim yeni vir bebek olacak bilemiyorum.. herkes icin hayirlisini diliyorum Rabbim Hic bir kadinin kucağını Bos Birakmasin..
Çok çok tesekkur ederim canim benim.. Rabbim evlat istiyen herkesin kucağını doldursun insallahh ❤Çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım aminnnnn inşallah kızın olur tekrardan sağlıkla
Yok estağfurullah canim.. bir sözüm vardir RABBIM HIC BIR ANNEYE EVLADINI KENDI ELLERI ILE KEFENLETMESIN.. evlat acısı cok ağır bir imtihan.. guzel dileklerin icin tekradan tesekkur ederim.. umarim sizlerinde en kisa zamanda kucaklariniz bebis ile dolarcanim bazen goremiyorum arka arkaya mesaj olunca kusura bakma. Allah sabir versin her aci yasamayana yabanci Allah sana yeniden bi evlat versin bizede annelik duygusunu yasatsin insallah en kisa zamanda
Aminnnnn canım inşallahÇok çok tesekkur ederim canim benim.. Rabbim evlat istiyen herkesin kucağını doldursun insallahh ❤
amin canim insallahYok estağfurullah canim.. bir sözüm vardir RABBIM HIC BIR ANNEYE EVLADINI KENDI ELLERI ILE KEFENLETMESIN.. evlat acısı cok ağır bir imtihan.. guzel dileklerin icin tekradan tesekkur ederim.. umarim sizlerinde en kisa zamanda kucaklariniz bebis ile dolar
bende yumurtlamayi bi gorursem heycanlancamKızlar daha başlamadan heyecanlıyım bat ı çok yakın olanlar var ben böyleysem sizler kimbilir ne durumdasınızBen de bakalım ovu kullanmıyorum bu defa da kullanmayacam gün aşırı bir sonraki adete kadar çalışmalar yapacam umarım bu defa tutar
Yaaa Allahım bu defa nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallahhhh bu kadar heyecanlanıp hevesleniyoruzbende yumurtlamayi bi gorursem heycanlancam
15 ağustos benim de ..kizlar bati yazanlari ben yaziyorum tek tek ama bati yazmayanlar var ismini en basa yazmadiklarim batlarini yazsin bende ekleyim onlari
Ben de 15 Ağustos beraber bekleyecez sabırsızlıkla desene15 ağustos benim de ..
Adetm yarn ama valla busefer heycanim yk cnki olmayacak biliyorummKızlar daha başlamadan heyecanlıyım bat ı çok yakın olanlar var ben böyleysem sizler kimbilir ne durumdasınızBen de bakalım ovu kullanmıyorum bu defa da kullanmayacam gün aşırı bir sonraki adete kadar çalışmalar yapacam umarım bu defa tutar
Ay ev bulamıyoz bu stresle bıraz zor tutucak gobı cnm evet bal polen propolis yedım omu etkı ettı acabaoo baya iyi yarina daha da koyulasir gibi nsallah bu ay tutar canim erken yumurtlamak sans getirir sana. bende ayni bi adet daha bitti yumurtlamayi bekliyorumkolay gelsin canim bu arada
Hayırlısı olsun inşallah ya iyi düşün iyi olsunAdetm yarn ama valla busefer heycanim yk cnki olmayacak biliyorummcunki hep heycanlandgm zaman avcumu yaladim
anladm cnm bende kilo vermeye çalışıyorum hayrkisi bi vakti saati vardr tabiCanim benim kendimi bildim bileli reglim düzensiz cok fazla dogum kontrol hapi kullandim. Genelde doktor kilo ver diyor. 102 kg dan 94kg ya sonrada 76kg ya düstüm. Şuan 78kg yum.son yapilan hormon testlerim rahim filmim vs.. iyi cikiyor eşimin degerleride iyi cikiyor ama nasip olmadi.3kimyasalim var.kan pirtilasmasi testlerim bozuk cikti. Coraspin iciyorum.
Klomen yumurta geliştirici hap die biliorum cnm bende bu ay adet olunca gidicem muhtemelen bana da klomen verir çatlatma iğnesi de yapilacak mi cnm sanaKızlar merhaba bugun doktor randevum vardı,
LH 11.82
FSH 7.07 çıkmıştı..
pco yokmuş çok şükür. Adetim bitti 12.günümdeyim, klomen verdi. 5gün kullanıp tekrar doktora gidicem.. bu klomeni kullanan varmı kızlar? Nedir ne işe yarar? İlkkez kullanıcam
Ben de 15 Ağustos beraber bekleyecez sabırsızlıkla desene
26 kişi olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?