Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hep acaba catladimi iliskiye ne zaman girsem diye plan yapmaktan panik oluyorum yumurtlama gorene kadar acaba bu ay olmicak mi skintisi oluncada neden catlamadi catlamaya yakin sperm ne zamn gitse gibi bi suru sacma soruyla yumurtayi strese sokuyirum sanirim

Ben bu ay ovülasyon testi yapmayı düşünmüyorum pikte oldu çatlamada bi faydası olmadı

Çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım aminnnnn inşallah kızın olur tekrardan sağlıkla

canim bazen goremiyorum arka arkaya mesaj olunca kusura bakma. Allah sabir versin her aci yasamayana yabanci Allah sana yeniden bi evlat versin bizede annelik duygusunu yasatsin insallah en kisa zamanda

canim bazen goremiyorum arka arkaya mesaj olunca kusura bakma. Allah sabir versin her aci yasamayana yabanci Allah sana yeniden bi evlat versin bizede annelik duygusunu yasatsin insallah en kisa zamanda
Yok estağfurullah canim.. bir sözüm vardir RABBIM HIC BIR ANNEYE EVLADINI KENDI ELLERI ILE KEFENLETMESIN.. evlat acısı cok ağır bir imtihan.. guzel dileklerin icin tekradan tesekkur ederim.. umarim sizlerinde en kisa zamanda kucaklariniz bebis ile dolar

Kızlar daha başlamadan heyecanlıyım bat ı çok yakın olanlar var ben böyleysem sizler kimbilir ne durumdasınız Ben de bakalım ovu kullanmıyorum bu defa da kullanmayacam gün aşırı bir sonraki adete kadar çalışmalar yapacam umarım bu defa tutar

amin canim insallah

bende yumurtlamayi bi gorursem heycanlancam

Adetm yarn ama valla busefer heycanim yk cnki olmayacak biliyorumm cunki hep heycanlandgm zaman avcumu yaladim

oo baya iyi yarina daha da koyulasir gibi nsallah bu ay tutar canim erken yumurtlamak sans getirir sana. bende ayni bi adet daha bitti yumurtlamayi bekliyorum kolay gelsin canim bu arada
Ay ev bulamıyoz bu stresle bıraz zor tutucak gobı cnm evet bal polen propolis yedım omu etkı ettı acaba

anladm cnm bende kilo vermeye çalışıyorum hayrkisi bi vakti saati vardr tabi
Klomen yumurta geliştirici hap die biliorum cnm bende bu ay adet olunca gidicem muhtemelen bana da klomen verir çatlatma iğnesi de yapilacak mi cnm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…