Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç öyle düşünmeyin benim arkadaslarımdan da sizin yasınızda hamile kalanlar var hem de ikinci üçüncü denemelerinde.. inşallah nasip etsin size de Allah

Nigar ya valla kalbim çarptı ben de çizgi görür gibi oldum ay hadi inşalalh bunu ne zaman yapmıstın? İnşallah vardır ya hadi baklım bir iki güne nerleşir inşallh hayırla
17snde yapmstm ama baktm negatf snra baktm silikdi..valla ben kalbmn carpmamasi icin kendmi tutuyorm heveslendrmemek icin insallah ama ynede umut yk bn bdha yaptm tek cizgi ama gelen gden yk dha herseyn hayrlisi cnm benm cok sagol

Baksna negatif umut yk hc heveslendrmek istemiyorm kendmii adet olmadm dye cnki hep hevesim kursagimda kalmisti

Eklentiler

• 15635637956677064890963570136050.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim

insAllah cnm hg yaşla alakasi yok bence Rabbim kime nasip ediyorsa oluyor doktor kontrolune gittinz mi hic bi sorun var mi
Of yaa benim dort besgun onceye atardi streden hala olmadm belimden ince sizilar iniyo kasigim yumurtalk kismima sanki igne batiriyorlar gbi ara ara sanci giriyo hasta olcm olamitorm sanki keske hamis kalsam ya
gec mi yumurtladın acaba cnm
Muhakkak ise yariyordjr da bu hurmalari okutacak kimse yok malesef

insAllah cnm hg yaşla alakasi yok bence Rabbim kime nasip ediyorsa oluyor doktor kontrolune gittinz mi hic bi sorun var mi

En azından siz okuyun canım yaptıramıyorsanız inşallah faydası olur

En azından siz okuyun canım yaptıramıyorsanız inşallah faydası olur
insAllah cnm baklm bu ay yapamam artk geçti reglden sonrq yapayım
ben meryem suresini her gun kendim okumaya calisiyorum Allah kabul eder insallah dualarimizi
Vala meryem suresini değilde bende namazlarımin arkasindan 3-4 sayfa kuran okuyorum yasin bi de dua ediyorum

Hcbse anlamadm valla canm ya stresmi yapti ister istemez stres yapiyorm olmaynca ama ara ara sag kasigim sancilaniyor adet sancisi gbi .s Allahm insallah kucaklarmizi doldurur

Hcbse anlamadm valla canm ya stresmi yapti ister istemez stres yapiyorm olmaynca ama ara ara sag kasigim sancilaniyor adet sancisi gbi .s Allahm insallah kucaklarmizi doldurur
Amin insAllah canım belirti aramıyorum artk ben de yorukdjm bi senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…