Yuh ciddi mikaynanam ve gorumcem benk biraksa aslinda bende birakicamher ay duzenli olarak kontrol ediyorlar sadece bebegi degil deneyip denemedigimizi bile
Biraz erken gibi canm.sGünaydin kizlar benimde bata 10 gun var 2 gundur sol kasikda segirme gibimi diyim bisiler kipirdiyo gibi ilk defa boyle bisey oluyo anlam veremedim umarim bebisle alakalidir,psikolojikde olabilir diyorum.cok erken boyle seyler yasamak icin dimi
İstersen Bi kan testi baktırHayir yok cnm kiz yoksa hamismiyim ama test negatf bn anlamadm
Yok artık cok ayıpkaynanam ve gorumcem benk biraksa aslinda bende birakicamher ay duzenli olarak kontrol ediyorlar sadece bebegi degil deneyip denemedigimizi bile
Yuh ciddi miay sinir oluyorum öyle insanlara ya onlara mı kalmıs
evet malesef cok anlayissiz insanlar bende biraz hassasim artik bu konuda esimle anlasma yaptim bi daba bu sekilde sorarlarsa kavga edecem dedim tamamYok artık cok ayıp
ne demek istedi rahimde duzensizlik derken anlamadim canim ?Kızlar ben yumurtlamısım demekkı tam pik ı yakalayamadım o koyuyu gordum bırlıkte ol dedı ama sonrasında rahımde duzensızşıkler falan hamıle kalmanı engelleyebılor kalsanda dusebılır dedı cok moralım bozuk
Valla bana öyle sorana cok istiyorsan sen yapta biz sevelim diyorumevet malesef cok anlayissiz insanlar bende biraz hassasim artik bu konuda esimle anlasma yaptim bi daba bu sekilde sorarlarsa kavga edecem dedim tamamkavga isin sakasi ama cok sert uyarcam icleri rahat etsin diye kayinvalifeme anlattim daha yeni istemeye basladik diye bana dislerin dokultu artik ne zaman yapacan dedi ista insan bi sekilde herseye alisiyor malesef simdi bende bayramin streside var herkes daha sende yok mu diyecek
bende bu bayramda bu karari aldim kim sorarsa sorsun sirami sana veriyorum sen yap dicem esimde kiziyor bana herkesin soledigini neden kafana taliyosun diyede olmuyor takmamak yasitlarimdan cocuklari olanlar soruyor istiyoruz diyorum ay yazik insallah olur diyor 2 yil oldu ya herkesin kafasinda kesin olmuyordur dusuncesi var istemedigimiz ihtimal bile olamaz hemen tuh insallah olur diyolarValla bana öyle sorana cok istiyorsan sen yapta biz sevelim diyorumyaşı kac olursa olsun bu lafı söylediğim cok kişi oldu
Ben hıstereskopı oldum 7 8 ay once rahım yapışıklıgından ıcerde rahım cok duzgun degıl dedı oyuzden hamıle kalamayabılırsın kalsan da dusebılır dedı 20 haftalık bebek kaybetmıstım ben 1 sene oncene demek istedi rahimde duzensizlik derken anlamadim canim ?
Sinir oluyorum oyle seylere ya sende bise deme dusunmuyoruz de yinede.brak onlar oyle dusunsunler ya sinirlee yahu ne yazcagmi sasrdm snirdenbende bu bayramda bu karari aldim kim sorarsa sorsun sirami sana veriyorum sen yap dicem esimde kiziyor bana herkesin soledigini neden kafana taliyosun diyede olmuyor takmamak yasitlarimdan cocuklari olanlar soruyor istiyoruz diyorum ay yazik insallah olur diyor 2 yil oldu ya herkesin kafasinda kesin olmuyordur dusuncesi var istemedigimiz ihtimal bile olamaz hemen tuh insallah olur diyolar
Sinir oluyorum böyle anlayışsız insanlara... Sanki insanın kendi elinde gbi konusan zeka engellilere... Hiç düşünmüyoruz bizim keyfimiz yerinde çocugu olanların perişanlıklarını görüyoruz yazık debende bu bayramda bu karari aldim kim sorarsa sorsun sirami sana veriyorum sen yap dicem esimde kiziyor bana herkesin soledigini neden kafana taliyosun diyede olmuyor takmamak yasitlarimdan cocuklari olanlar soruyor istiyoruz diyorum ay yazik insallah olur diyor 2 yil oldu ya herkesin kafasinda kesin olmuyordur dusuncesi var istemedigimiz ihtimal bile olamaz hemen tuh insallah olur diyolar
Ovü testinin rengi tam koyulaşmadan açıldı ya ona ne dediBen hıstereskopı oldum 7 8 ay once rahım yapışıklıgından ıcerde rahım cok duzgun degıl dedı oyuzden hamıle kalamayabılırsın kalsan da dusebılır dedı 20 haftalık bebek kaybetmıstım ben 1 sene once
Ona bısı demedı drlar gneelde takılmazlar ona ultrasonda sagdan yumurtlamıssın dedı bırlıkte ol dedı nasıl anlasılıyo dedım okısımdakı farklılasmadan anlasılıyomus ılk kez 13.gun erken yumurtladım bundada vardır hayırOvü testinin rengi tam koyulaşmadan açıldı ya ona ne dedi
Kür yapınca insan erken yumurtluyo. Ben geçen ay kür yapmıştım o kadar erken yumurtlamışım ki kaçırdım yumurtlamayı. Koca ay zayi olduOna bısı demedı drlar gneelde takılmazlar ona ultrasonda sagdan yumurtlamıssın dedı bırlıkte ol dedı nasıl anlasılıyo dedım okısımdakı farklılasmadan anlasılıyomus ılk kez 13.gun erken yumurtladım bundada vardır hayır
Bn bal polen ve propolıs kullandım ıste onfaydalı olmustur belkı vardır bundada bır hayır ıyıkı yapmısım ovunyoksa kacırırdım ıkı gunu degerlendırdık ısteKür yapınca insan erken yumurtluyo. Ben geçen ay kür yapmıştım o kadar erken yumurtlamışım ki kaçırdım yumurtlamayı. Koca ay zayi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?