Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım sabah kan vericem bugün olmazsam ALLAHIM inanki okadar çok istiyorumki ama bi okadarda kendimi heveslendirmek istemiyorum

Sıkma canını sen sakın , olur olucak.. inanıyorum ben!
bizde 6 aydır deniyoruz olmuyor, doktorum klomen verdi, onu kullanıyorum. belki olur, Allahım vesile etsin insallah.

Sıkma canını sen sakın , olur olucak.. inanıyorum ben!
bizde 6 aydır deniyoruz olmuyor, doktorum klomen verdi, onu kullanıyorum. belki olur, Allahım vesile etsin insallah.
inşallah canım inşallah teşekkür ederim seninde daha erken 6 ay bence üzülme olur inşallah

merhaba kızlar. 15 ağustos öğreneceğim tarih. ben d varım. ağustos ayı bol bebişli olsun inşallah. benim bir çocuğum var çok şükür. 4 yıldır 2. için uğraşıyoruz.

inşallah canım inşallah teşekkür ederim seninde daha erken 6 ay bence üzülme olur inşallah
Valla heray eşim bu ayda mı olmadı? Gene mi hastalandın diyo, istiyor o da biliyorum ama tüketti valla. Bi yanda olsun bian önce diyorum.. zaten 2.yi düşünmüyoruz, ilki bi olsa... siz nekadardır istiyorsunuz?

Rabbim tez vakitte size de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…