İyilik cnm gün sayıyoruzKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
ben negatif bu ay tutmadııKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
Valla bnm de pek umudum yok sankiF Fatma KTL sıra senin canım son 2 günün kaldı inşallahh hayırlı haber senden gelirben daha bekliyorum normalde26-27 günde bir oluyorum bugun 30 gün olacak.işdeyim çıkamıyorum eğer bugün adet olmazsam yarın sabah kan vericem belkide psikolik stresten böyle oldum bu ay hayırlısı artık eğer hamiş değilsemde adet olayım biran önce ya çok zor beklemek
2 gün var daha bekle bencede zor ama bekle canımm inşallah tutmuştur benmde yoktu ve negatf çıktı stresten düşünmekden adetim gecikti ama enazndan öğrendm adet olcam morelimi bozmucamValla bnm de pek umudum yok sankiama insllh bklm. Test yapim mj dedim esime bekle dedi. Beklicm artk
Hadi bakalım canım benim inşallah sonu çift çizgili olurİyilik cnm gün sayıyoruz
Bence de ya uzulmeyelm.dunyanin sonu deil ya.elbet bi gun olck. Ben her test yaotgimda hii yokmus diorm hayatima dewam ediorm. Allh goruo sonucta neyin noldgunu. En hayrli zamnda versin de2 gün var daha bekle bencede zor ama bekle canımm inşallah tutmuştur benmde yoktu ve negatf çıktı stresten düşünmekden adetim gecikti ama enazndan öğrendm adet olcam morelimi bozmucamöyle karar verdim çalışmalara devamm :) üzgün işareti koymakda yokk
Olsun inşaallah agustosu beklemiyor muyuz biz hep birlikte agustosda öğrencez hamileliğimizi canımben negatif bu ay tutmadıı
Amin inş hepimizin cift cizgi olsun ben hepimize cok dua ediyorumHadi bakalım canım benim inşallah sonu çift çizgili olur
Teşekkür ederizAmin inş hepimizin cift cizgi olsun ben hepimize cok dua ediyorum
İkise var bende ama bende cok kararlıyım adet gününe kadar yapmıcam 10 aydan beri yaptıgım testin hatti hesabı yokNe ovu var ne de gebelk testiben iice psikopata bagldm. Ilk defa bekliom bole
Amin Allahım duy sesimiziTeşekkür ederizinşaallah... Çifter çifter çift çizgileri görürüz
evet canım hayırlısı olsunBence de ya uzulmeyelm.dunyanin sonu deil ya.elbet bi gun olck. Ben her test yaotgimda hii yokmus diorm hayatima dewam ediorm. Allh goruo sonucta neyin noldgunu. En hayrli zamnda versin de
Bende olsydi kesin yaprdim ama biliom kendimiİkise var bende ama bende cok kararlıyım adet gününe kadar yapmıcam 10 aydan beri yaptıgım testin hatti hesabı yok
Benim bat günüm 10 ağustos ovulasyon testi 2.denememBat gunumuz ayni benim 3. Ay denememdeki olucak
Bu arada bu ay sogan suyu iciyorum
Birde ari sutu bal polen yiyorum her sabah 1 kasik 2 haftadir2 ay olmayinca yasanan panikler adli calismam
Aynı durumdayız ama yapmicm totem yaptım kendimeBende olsydi kesin yaprdim ama biliom kendimi
O yuzden almiorm. Gecen ay 5 6 gun kala basladim yapmya tik yoktu uyuz oldm o yizden
Aynen canımama beklicem bende test filanda yapmıcam eşimide etkiliyorum
Kesinlikle canım üzülmek Yok yola devam2 gün var daha bekle bencede zor ama bekle canımm inşallah tutmuştur benmde yoktu ve negatf çıktı stresten düşünmekden adetim gecikti ama enazndan öğrendm adet olcam morelimi bozmucamöyle karar verdim çalışmalara devamm :) üzgün işareti koymakda yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?