Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bnm de pek umudum yok sanki ama insllh bklm. Test yapim mj dedim esime bekle dedi. Beklicm artk

Valla bnm de pek umudum yok sanki ama insllh bklm. Test yapim mj dedim esime bekle dedi. Beklicm artk
2 gün var daha bekle bencede zor ama bekle canımm inşallah tutmuştur benmde yoktu ve negatf çıktı stresten düşünmekden adetim gecikti ama enazndan öğrendm adet olcam morelimi bozmucam öyle karar verdim çalışmalara devamm :) üzgün işareti koymakda yokk

Bence de ya uzulmeyelm.dunyanin sonu deil ya.elbet bi gun olck. Ben her test yaotgimda hii yokmus diorm hayatima dewam ediorm. Allh goruo sonucta neyin noldgunu. En hayrli zamnda versin de

İkise var bende ama bende cok kararlıyım adet gününe kadar yapmıcam 10 aydan beri yaptıgım testin hatti hesabı yok
Bende olsydi kesin yaprdim ama biliom kendimi
O yuzden almiorm. Gecen ay 5 6 gun kala basladim yapmya tik yoktu uyuz oldm o yizden

Kesinlikle canım üzülmek Yok yola devam

kizlar ben stresten yumurtlamayi bile geciktiridim valla 3 gun sonra oldu her zamankinden evet zor ama gercekten yeni yeadet yeni yumurtlama oyle dusunelim ben adet olsugumda nasil uzulmustum simdi yumurtlamayi gordum tekrr umutlamdim Allah buyuk insallah bizim bebeklerimize nefes verdiyse alicaz onlari kucaklarimiza dua ya devam hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…