Ama yine de dinliosnAynı durumdayız ama yapmicm totem yaptım kendimetutarsa kendimide dinlememeye çalışıyorum
Hahahaha kendini Dinleyip dinlemeyenlerden gözüküyorumAma yine de dinliosn
uzun bi sure olmicak cocuk anca ole takmamazlik olur .o da cok takan biri deilse. Ole veya bole kucuk bisyde pörtlüo bu dusunce. Tm unutim diorm haberlerde hamisler bebekler. Reklmda bebisler. Sokkta hamislerBak bu da doğru
O daha beterHahahaha kendini Dinleyip dinlemeyenlerden gözüküyorum
KIZ daha nekadar uzun süre beklicez olsun artıkuzun bi sure olmicak cocuk anca ole takmamazlik olur .o da cok takan biri deilse. Ole veya bole kucuk bisyde pörtlüo bu dusunce. Tm unutim diorm haberlerde hamisler bebekler. Reklmda bebisler. Sokkta hamisler
Evet bildiğin tik kaçıncı gün oldu canımEki Görüntüle 2291243
kizlar ben stresten yumurtlamayi bile geciktiridim valla 3 gun sonra oldu her zamankinden evet zor ama gercekten yeni yeadet yeni yumurtlama oyle dusunelim ben adet olsugumda nasil uzulmustum simdi yumurtlamayi gordum tekrr umutlamdim Allah buyuk insallah bizim bebeklerimize nefes verdiyse alicaz onlari kucaklarimiza dua ya devam hep birlikte
O zamn tak bacim takabildgin kadr.KIZ daha nekadar uzun süre beklicez olsun artık
Şuanda bak agzımın içi zehir gibi midem bulanıo gibi gögüslerimi sızısını hiç demiyorum bile ama sonuç psikolojik yoktur bende bişey diyip dinlemekten vaz geciyorumO daha beter
Benimde 10 agustosBenim bat günüm 10 ağustos ovulasyon testi 2.denemem
Bayram şekerleriniz olsun inşBenimde 10 agustoshaydi ugurlu gele bize bu ay
Dur ben de yazimŞuanda bak agzımın içi zehir gibi midem bulanıo gibi gögüslerimi sızısını hiç demiyorum bile ama sonuç psikolojik yoktur bende bişey diyip dinlemekten vaz geciyorum
Hahahaha kız yoksa hamilemisinDur ben de yazimgoguslerim cok guzl agrio artk. Bu ay istahim da guzl acildi. Yiyom yiyom doymuyom bi kac defa sag kasigim agridi. Akintm var arada sanki basim da dondu. Aha ben hamileyim
Evet HAMİŞİİİMMMHahahaha kız yoksa hamilemisin
İnşallahBayram şekerleriniz olsun inş
7. gun oldu canimEvet bildiğin tik kaçıncı gün oldu canım
7 gün erken değil mi yoksa sey mi demek istedin adet bitimi 7.gün??7. gun oldu canim
Yaaaaa kızlar ne hoşsunuz Allah hepimize bir an önce bebiş nasip etsin sağlıkla inşallah beraber hamileliklerimizi konuşalım inşallahHahahaha kendini Dinleyip dinlemeyenlerden gözüküyorum
Dur ben de yazimgoguslerim cok guzl agrio artk. Bu ay istahim da guzl acildi. Yiyom doymuyom bi kac defa sag kasigim agridi. Akintm var arada sanki basim da dondu. Aha ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?