- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Hadi yaaİlk gebeliğimde hiç bişey anlamamıştım bebeğim olucanı öğrendiğim hafta babamında kanser oldugunu ögrendim 6 ay boyunca her ay 1 kilo verdim taabi ben 5 aylıkken babamında kanserini ögreneli 5. Ayıdı ve kaybettim babamı oyüzden saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz olsunda bulantısına razıyım
Amin canım inş orda acısı agrısı yoktur cok rahattır inşHadi yaaAllah rahmet etsin canım Nur içinde yatsın
İnşallah canım mekanı cennet olsunAmin canım inş orda acısı agrısı yoktur cok rahattır inş
Ahh aahhh keske olsaaaa.KIZ gizleme hepbir seviniriz
Allh rahmt eylesn. Peygmberlerimize komsu eylesn jnsllh. Tez zmnda hayrlisiyla sana da bize yeni bebikler versin ❤❤❤İlk gebeliğimde hiç bişey anlamamıştım bebeğim olucanı öğrendiğim hafta babamında kanser oldugunu ögrendim 6 ay boyunca her ay 1 kilo verdim taabi ben 5 aylıkken babamında kanserini ögreneli 5. Ayıdı ve kaybettim babamı oyüzden saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz olsunda bulantısına razıyım
aynen canim adetin ilk gununden sayrsam 13. gun normlde 10. gun olurdu. ama bolesi daha saglikli sanirim doktorda ole demisti normlei bu yani7 gün erken değil mi yoksa sey mi demek istedin adet bitimi 7.gün??
Amin canım amin inşallahAllh rahmt eylesn. Peygmberlerimize komsu eylesn jnsllh. Tez zmnda hayrlisiyla sana da bize yeni bebikler versin ❤❤❤
Bugünü iyi değerlendir cnmaynen canim adetin ilk gununden sayrsam 13. gun normlde 10. gun olurdu. ama bolesi daha saglikli sanirim doktorda ole demisti normlei bu yani
ya dunde degerlemdirdim simdi pisman oldum bende yumurtlama 2 gun pik gorunuyo hep sonra 3 gun devam etmek gerekiyo aman napiyim kismet tutacagi varsa tutar Allah buyukBugünü iyi değerlendir cnm
Aynen canım benim kişiye göre değişiyor.. Hadi bakalım ilk haber senden gelecek O zaman ilk pik i sen gördünaynen canim adetin ilk gununden sayrsam 13. gun normlde 10. gun olurdu. ama bolesi daha saglikli sanirim doktorda ole demisti normlei bu yani
Ben çok umutlu değilim. 1 yıl oldu evleneli hiç gebelik olmadı üstelik 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen önce bana pco dediler şimdi eşimde de sorun çıktı varikosel ilaç tedavisine başladık bakalım ne olurBenimde 10 agustoshaydi ugurlu gele bize bu ay
benim negatif test aldm yaptım ama hala hasta olmaadımmaslinda benden once bati bekleyenler cok ama neden kimseden haber gelmedi bilmiyorum
canim umudunu kaybetme ama en azindan negatif diye biraz kendini rahatlatirsan gebe degilsen de adetin gelir. insallah gec dollenmedir bi kadinlar adeti gorene kadar icimizde umut oluyor ama yinede biraz rahatlaki gebelik yoksada biran once adet ol yumurtlamaya bakbenim negatif test aldm yaptım ama hala hasta olmaadımm
Evet e et ben 7 gün dedin diye sasırdm simdi anladım aynen normali bu zamanlar ama elbet kisiye göre değişiyor 21 gün yum. Çatlayıp hamile olanda varaynen canim adetin ilk gununden sayrsam 13. gun normlde 10. gun olurdu. ama bolesi daha saglikli sanirim doktorda ole demisti normlei bu yani
. Geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer ve senin de bebişin olurBen çok umutlu değilim. 1 yıl oldu evleneli hiç gebelik olmadı üstelik 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen önce bana pco dediler şimdi eşimde de sorun çıktı varikosel ilaç tedavisine başladık bakalım ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?