Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
catlamadi canim yarin aksama falan catlar sabahtan gidicem gorur buyuk ihtimalle. ay cok sordumda kasik kismindan mi bakiyolar ben muayenenin nasil oldugunu merak ediyorum canim
Alttan bakıyokar genelde cnm gorur catlamak uzere der boyutunu soyler sana gecen ay 16.gunumde 20mmdı yumurta buay göremeden catladı benımdr

Ben de yeniyim aranızda hiç umudum yok ama hadi hayırlısı

Kizlar ciddi ciddi silik milik de olsa cizgi gordum ilk defa oldu bole. Bat gunumu beklicm artk dua edin

Kızlar benım gıbı erken yumurtlayıp adete daha 10 gunu olan var mı bıraz fazla var dımı

bizede at canim ya gorunmuyo mu fotoda hadi insallah vardir kuzum nigarinda seninde cift cizgileri goruruz insallah
Yok yaa malaesef. Cok ugrastim ama belli olmuo. Kuruma cizgisi de olabilir. Bat gelmzse 2.gun yapicm

Hos geldin cnm. Benm de yok gibi ama bekliorm iste son gunler. Hayrlisi olsn
2 yıl olacak tam hiç Bi sorun yok klomen felan kullandım ama yok aşılamaya da cesaret edemiyorum hem maddi hem manevi çöküşteyim rabbim inş sizlere en kısa sürede nasip eder

2 yıl olacak tam hiç Bi sorun yok klomen felan kullandım ama yok aşılamaya da cesaret edemiyorum hem maddi hem manevi çöküşteyim rabbim inş sizlere en kısa sürede nasip eder
canim umudunu hic yitirmw benim arkadasim 5 yil denedi hic sorun yok dendi 5 yildan sonra oldu umudunu yitirme arastirmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…