- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Alttan bakıyokar genelde cnm gorur catlamak uzere der boyutunu soyler sana gecen ay 16.gunumde 20mmdı yumurta buay göremeden catladı benımdrcatlamadi canim yarin aksama falan catlar sabahtan gidicem gorur buyuk ihtimalle. ay cok sordumda kasik kismindan mi bakiyolar ben muayenenin nasil oldugunu merak ediyorum canim
Ben de yeniyim aranızda hiç umudum yok ama hadi hayırlısıHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Nigar93 =19 Temmuz ♡
F Fatma KTL =24 temmuz♡
@bi prenses annesi =28 Temmuz♡
@yarinicin = 30 Temmuz♡
@Gulll098 =31 Temmuz ♡
@Hayali10 =31 temmuz♡
@Lepistesb =31 Temmuz♡
@Monephe =1 Agustos♡
@Umutumut82 =1 Agustos♡
@Monephe =2 Agustos♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@busra_18 = 3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Ederaf = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
bizede at canim ya gorunmuyo mu fotoda hadi insallah vardir kuzum nigarinda seninde cift cizgileri goruruz insallahKizlar ciddi ciddi silik milik de olsa cizgi gordumilk defa oldu bole. Bat gunumu beklicm artk dua edin
bizim ayni olmasi lazimdi o zaman senin batini one alacaz ilk sayfaya bak canim daha batlara cok var herkesinKızlar benım gıbı erken yumurtlayıp adete daha 10 gunu olan var mıbıraz fazla var dımı
Yok yaa malaesef. Cok ugrastim ama belli olmuo. Kuruma cizgisi de olabilir. Bat gelmzse 2.gun yapicmbizede at canim ya gorunmuyo mu fotoda hadi insallah vardir kuzum nigarinda seninde cift cizgileri goruruz insallah
insallah zaman gectikcedaha belirgin cikar canim 2 gun var demi senin bataYok yaa malaesef. Cok ugrastim ama belli olmuo. Kuruma cizgisi de olabilir. Bat gelmzse 2.gun yapicm
Hos geldin cnm. Benm de yok gibi ama bekliorm iste son gunler. Hayrlisi olsnBen de yeniyim aranızda hiç umudum yok ama hadi hayırlısı
Evet.attim cnm bak biinsallah zaman gectikcedaha belirgin cikar canim 2 gun var demi senin bata
canim o cizgiyi bende gordum insallah vardir . genelde olmayinca hic bi cizgi cikmaz diyorlar insallah vardir yaEvet.attim cnm bak bi
2 yıl olacak tam hiç Bi sorun yok klomen felan kullandım ama yok aşılamaya da cesaret edemiyorum hem maddi hem manevi çöküşteyim rabbim inş sizlere en kısa sürede nasip ederHos geldin cnm. Benm de yok gibi ama bekliorm iste son gunler. Hayrlisi olsn
ay kizlar ben erken gebelik yapardim sizin yerinizde olsamEvet.attim cnm bak bi
canim umudunu hic yitirmw benim arkadasim 5 yil denedi hic sorun yok dendi 5 yildan sonra oldu umudunu yitirme arastirmaya devam et2 yıl olacak tam hiç Bi sorun yok klomen felan kullandım ama yok aşılamaya da cesaret edemiyorum hem maddi hem manevi çöküşteyim rabbim inş sizlere en kısa sürede nasip eder
Ben yaptgim testlerde hic kuruma cizgisi gormemistm. Bi garip oldum bunda. Bklm hayrlisicanim o cizgiyi bende gordum insallah vardir . genelde olmayinca hic bi cizgi cikmaz diyorlar insallah vardir ya
Norml testte gormek istiormay kizlar ben erken gebelik yapardim sizin yerinizde olsam
Zaten her ay hüsrana uğruyorum sonra yumurtlama dönemi gelince belki demeye baslıyorum :)canim umudunu hic yitirmw benim arkadasim 5 yil denedi hic sorun yok dendi 5 yildan sonra oldu umudunu yitirme arastirmaya devam et
hadi ya insallah vardir bende hic gormedim kuruma cizgisiNorml testte gormek istiormvarsa batim gecsin istiorm o duyguyu yasmk istiorm ya
esinde de mi bi sorun yok ?Zaten her ay hüsrana uğruyorum sonra yumurtlama dönemi gelince belki demeye baslıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?