hadi ya insallah vardir bende hic gormedim kuruma cizgisialemsin valla ben olsam ne kadar erken ogrensem o kadar iyidir derim
Canim ya bende gordum hafif ikinci cizgiyi hadi insallahhhh
Insllh cnm yaaCanim ya bende gordum hafif ikinci cizgiyi hadi insallahhhh
InsallahhhInsllh cnm yaainsllh yaniltma deildir
Kiz senin simdi 3 gun mu gecmis oluoanka3334 ben bugun gebelik testi yaptm negatif ama hala adet olmadm
biz yinede adeti gorene kadar umutlanalimanka3334 ben bugun gebelik testi yaptm negatif ama hala adet olmadm
KesinlikleAmin inşallah Rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlısıyla. Ama herşey kafada bitiyor düşünmeyince ne adet gecikiyor ne başka birsey oluyor herşey olurunda ilerliyor stressiz bir hayat geçirelim
Ole bseler oluyo canm ama negatf ckti anlayamadmKiz senin simdi 3 gun mu gecmis oluo
Umutlanalmmi testn negatf ckmasna ragmenbiz yinede adeti gorene kadar umutlanalim
Bekle baklm olmdigin surece umut var. Burda bi arkda 23 gun sonra ogrendiOle bseler oluyo canm ama negatf ckti anlayamadm
Ciddimisin sen o nasil oluyoBekle baklm olmdigin surece umut var. Burda bi arkda 23 gun sonra ogrendi
Valla kiiz.kendisi soledi.gec dollnmeCiddimisin sen o nasil oluyo
Acaba bnmde mi oyle oldu gec dollemeden test negatf mi ckar acaba kan da ne cikar gebelk varsa ckarmiValla kiiz.kendisi soledi.gec dollnme
Gec oldgu icin negatf cikr tabi. O yuzden diorz ya kirmizi kart yemeden umut varAcaba bnmde mi oyle oldu gec dollemeden test negatf mi ckar acaba kan da ne cikar gebelk varsa ckarmi
Bak yine umutlandmmmGec oldgu icin negatf cikr tabi. O yuzden diorz ya kirmizi kart yemeden umut varbikac gun yine olmazsan testini tekrrla
Imkann varsa ver cnm.. Psikolojik midir bilmiorm ama sanki sag tarafima ince batmalr girio . Bugun yine sersemledim ama sicaga bagliormBak yine umutlandmmmcanm ya sabh kanmi versem acaba nedersn sence bak sninde yaklasti sen napiysn naslsn nasil hissediysn kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?