Sabaha kadar bise olmazsa gider veririm napimm enazndan kan net olur yani.. benmde batmalarim gun icinde hep ara ara oldu..insallah buay sanada ugur getirir insalalh hicbrmiz burda boşa sevinmiyoruzdurImkann varsa ver cnm.. Psikolojik midir bilmiorm ama sanki sag tarafima ince batmalr girio . Bugun yine sersemledim ama sicaga bagliorm
Insllh cnmcim yaa. Valla ben ilk defa bole bisy yasadim diye umutlndm biraz. Regl de olsam umursamam kucuk de olsa sevndm cunkuSabaha kadar bise olmazsa gider veririm napimm enazndan kan net olur yani.. benmde batmalarim gun icinde hep ara ara oldu..insallah buay sanada ugur getirir insalalh hicbrmiz burda boşa sevinmiyoruzdur
Neguzel bisey dmi dusunsene hamis kaldgmizi cildiririz valla sevnctennInsllh cnmcim yaa. Valla ben ilk defa bole bisy yasadim diye umutlndm biraz. Regl de olsam umursamam kucuk de olsa sevndm cunku
Ayy hem de nasil ben ilk bunu gordm yuregim hop hop ettii. Bide hic hamile olmayinca insan bi garipsio. Herlde emin olsam direk herifi cagirrirm eveNeguzel bisey dmi dusunsene hamis kaldgmizi cildiririz valla sevnctenn
Ay hadi canım benim inşallah Rabbim bekletmesin sağlıkla hamilesindir bebiş gelsinKizlar ciddi ciddi silik milik de olsa cizgi gordumilk defa oldu bole. Bat gunumu beklicm artk dua edin
Amiin insllh hepimizeAy hadi canım benim inşallah Rabbim bekletmesin sağlıkla hamilesindir bebiş gelsin
Benim de geçen ay öyle olmuştu valla insan hamiş gibi bi annelik geliyo ki içine amanınInsllh cnmcim yaa. Valla ben ilk defa bole bisy yasadim diye umutlndm biraz. Regl de olsam umursamam kucuk de olsa sevndm cunku
AynnBenim de geçen ay öyle olmuştu valla insan hamiş gibi bi annelik geliyo ki içine amanın
hosgeldin canim ekliyorumBeni de eklermisinizzz 1 ağustoss
umutlancan tabi adeti gorene kadar. ben daha yumurtlamalari degerlendiriyorum canimUmutlanalmmi testn negatf ckmasna ragmensenin kac gun varr adetee
Mrhba bacim hos geldin sen de geeelMerhabalar herkese, benim bat 3 Ağustos. Bekliyorum bakalım size eşlik etmeye geldim
Ay hadi inşallah Rabbim gönlümüze göre versinMrhba bacim hos geldin sen de geeelhemn hamis kal insllh
hosgeldin canim listeye eklendin hamis haberlerine de eklenirsin insallahMerhabalar herkese, benim bat 3 Ağustos. Bekliyorum bakalım size eşlik etmeye geldim
Inşallah canım çok teşekkür ederimhosgeldin canim listeye eklendin hamis haberlerine de eklenirsin insallah
Cnm bence bi dr a git. Belirtilrrn var mi hicSlm kzlar Benimde adetim 10 gün gecikti dün idrar testinde bise göremedim gecen hafta kan negatif di acaba geç döllenme mi anlamadim gitti
Var canım bel ağrısı kaşık ağrısı göğüslerim ucu sizliyo akintim cok bide anlamadim gitti doktora gidip negatif görmekden korkuyorumCnm bence bi dr a git. Belirtilrrn var mi hic
Belirtilern guzl insllh vardr bebisin. Ne zmndr deniosnVar canım bel ağrısı kaşık ağrısı göğüslerim ucu sizliyo akintim cok bide anlamadim gitti doktora gidip negatif görmekden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?