Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Imkann varsa ver cnm.. Psikolojik midir bilmiorm ama sanki sag tarafima ince batmalr girio . Bugun yine sersemledim ama sicaga bagliorm
Sabaha kadar bise olmazsa gider veririm napimm enazndan kan net olur yani.. benmde batmalarim gun icinde hep ara ara oldu..insallah buay sanada ugur getirir insalalh hicbrmiz burda boşa sevinmiyoruzdur

Sabaha kadar bise olmazsa gider veririm napimm enazndan kan net olur yani.. benmde batmalarim gun icinde hep ara ara oldu..insallah buay sanada ugur getirir insalalh hicbrmiz burda boşa sevinmiyoruzdur
Insllh cnmcim yaa. Valla ben ilk defa bole bisy yasadim diye umutlndm biraz. Regl de olsam umursamam kucuk de olsa sevndm cunku

Benim de geçen ay öyle olmuştu valla insan hamiş gibi bi annelik geliyo ki içine amanın
Aynn ne hos yaa. Allhn izniyle illa ki cocugumz olck ama iste ne zmn olck .o insani sabirszlastrio. Her seyde boyleyiz aslnda. Hayrli zamnda olsn da ..

Slm kzlar Benimde adetim 10 gün gecikti dün idrar testinde bise göremedim gecen hafta kan negatif di acaba geç döllenme mi anlamadim gitti

Bugünüde değerlendirdik silindi zaten ovülasyondaki 2. çizgide bu sabah. Bata gün sayarım artık 12 gün sonra oluyo normalde benim ama 14 gün sonra olacak gibi hesaplıyorum şu an. Bat 4 ağustos. Doğum günüm 8 ağustos, hemde evlilik yıldönümümüz. Rabbim bana doğum günü hediyesi olarak bebeğimi gönderir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…