evetSağlık olsun canim denemelere devam pes etmek yok :)
Gebelik denmesi için 5 üzerinde olması gerekir miş cnmdimi vardır bi hayır bakalım beklicem artık :) peki geç döllenme filan bişe olursa normal mi böle olamsı acaba ?
Amin canımmm inşallahDua edin kızlar nolursunuzzz kan pozitif cıksınn
e ben niye hasta olmadım buseferde kafam ona takıldıGebelik denmesi için 5 üzerinde olması gerekir miş cnm
Belki havalarla alakalıdır yada cok sters yaptıysan ondandır cnm hayırlısı olsun hakkındae ben niye hasta olmadım buseferde kafam ona takıldı
artık beklemekten başka çarem yokBelki havalarla alakalıdır yada cok sters yaptıysan ondandır cnm hayırlısı olsun hakkında
Bekle 1 kac gün daha olursun artıkartık beklemekten başka çarem yokbeklim olurum herlde napim artık dimi yani
Ah kuzum keşke olsa
Sende netten baksana canım sonuclara cıkmıştır senindeValla aynı şeyi bende düşünüyorum neden olamıyorum adet olsak bi derrt gecikmesi ayrı derttttt:)
Aile hekimine devlet hastanesine yolluyor zaten canım oradada 1-2 saat içinde cıkartıolar ben öyle yapıyorum hastanede nbi arkadasıma rica ediyorum o alıverioCanım ben aile hekimliginde verdim sonuç yaron cikicak dedi ama gün içinde yine bakarım belki çıkar hemen paylaşıcam:))
İnşallah canım dualarım seninle olsa ne güzel olmasa da üzülmeden devam edecen tamam mıDua edin kızlar nolursunuzzz kan pozitif cıksınn
Ay gülücük yerine üzgün surat koymusum afedersin canım sidmi farkwttimO tahlil sayfasina bakim bn ara ara ozaman
Aynen canim bekle bakalim artik stresde yapmaartık beklemekten başka çarem yokbeklim olurum herlde napim artık dimi yani
Canım stres yapma senin gibi oldum ben dedim ya stres yaptım niye regl gelmedi diye stresten de gecikiyor yapma ki gelsin bir an önce sonra yine devame ben niye hasta olmadım buseferde kafam ona takıldı
Onu da netten öğrenebilirsin barkod vermişler dir onunla öğrenebilirsin canım netten ben öyle yapıyprumCanım ben aile hekimliginde verdim sonuç yaron cikicak dedi ama gün içinde yine bakarım belki çıkar hemen paylaşıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?