Bişe olmaz canım :)Ay gülücük yerine üzgün surat koymusum afedersin canım sidmi farkwttim
tmm canım boşverim artık yahuCanım stres yapma senin gibi oldum ben dedim ya stres yaptım niye regl gelmedi diye stresten de gecikiyor yapma ki gelsin bir an önce sonra yine devam ☺ Hayırlısı oldun hakkında üzülmek yok
Aldim canım barkodu bakim o zamannnn :)))Onu da netten öğrenebilirsin barkod vermişler dir onunla öğrenebilirsin canım netten ben öyle yapıyprum
Cikar canim az da olsa mutlaka cikardibirşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda
hmm hiç hayatımda adetimin geciktini bilmezdim
gec dollenmede degildir canim yani tabiki Allah bilirde bildigim kadariyla eger yani en az 5 6 falan olurdu degerbirşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda
anladm canımCikar canim az da olsa mutlaka cikardi
hmm anladm canım kısmet artıkgec dollenmede degildir canim yani tabiki Allah bilirde bildigim kadariyla eger yani en az 5 6 falan olurdu deger
tsh yüksek derken nedemek o hiçde bilmiyorumm soruyorum sizlerebende doktora gidip geldim kizlar 3 ayri doktordan sonra bu dr tsh yuksek dedi ilan verdi diger butun doktorlara gicik oldum. ben 3 ayri doktora gitmesem boyle yuksek kalacakti.
Aa supermis gün içinde kontrol ediyim bilmiyodum normalde hep özelde veriyordum iki saate çıkıyordu bilgi için teşekküllerAile hekimine devlet hastanesine yolluyor zaten canım oradada 1-2 saat içinde cıkartıolar ben öyle yapıyorum hastanede nbi arkadasıma rica ediyorum o alıverio
Sabah kacta verdin kanıAa supermis gün içinde kontrol ediyim bilmiyodum normalde hep özelde veriyordum iki saate çıkıyordu bilgi için teşekküller
Benim kızımda adete 4gün varken kanda çıkmıştı canım... Testte de görmüştümbirşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda
ben hormon testi vermistim cabim bebek olmamasi icin bi sebp var mi diye bazi hormonlar var iste onlarin bi kaci yuksek tsh de troidle ilgili yuksek olursa bebek olmasini zorlastiriyor prloktin var mesela sut hormonu diyolr oda dusuk olmalitsh yüksek derken nedemek o hiçde bilmiyorumm soruyorum sizlere
Aynen canım ben günde 2kez yapıyorum..Akıntılarım başladı bir kaç güne yumurtlıcam inşallah ovulasyon testini günde iki tane veya daha fazla yapmalımıyım acaba sabah yumurtlamamış ve akşam yumurtladıysam bu şekilde öğrenebilirim dimi kızlar?
ben günde bi kere yapıyorum öğlen 2 gibi mutlaka yakalıyorsun canım akşam olsada düğer gün görürsün zatenAkıntılarım başladı bir kaç güne yumurtlıcam inşallah ovulasyon testini günde iki tane veya daha fazla yapmalımıyım acaba sabah yumurtlamamış ve akşam yumurtladıysam bu şekilde öğrenebilirim dimi kızlar?
Akıntılar başladı ya hergün cinsel ilişkiye girmek gerekli mi acabaAynen canım ben günde 2kez yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?