Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda

S Seven34 canim bilimsel bi aciklama yapamam ama bekleyince bi sekilde kendimizi strese sokuyoruz bugunde olmazsa adet sokturucu egzersizler var onlardan yap ama dikkatli yapmak gerekiyormus uzun sure olmazsan doktora git tabiki ama 3 gun norml bendede hep duzenliyken 3 gun gecikmisti

hmm hiç hayatımda adetimin geciktini bilmezdim oyüzden sordm canım

bende doktora gidip geldim kizlar 3 ayri doktordan sonra bu dr tsh yuksek dedi ilan verdi diger butun doktorlara gicik oldum. ben 3 ayri doktora gitmesem boyle yuksek kalacakti.

Aile hekimine devlet hastanesine yolluyor zaten canım oradada 1-2 saat içinde cıkartıolar ben öyle yapıyorum hastanede nbi arkadasıma rica ediyorum o alıverio
Aa supermis gün içinde kontrol ediyim bilmiyodum normalde hep özelde veriyordum iki saate çıkıyordu bilgi için teşekküller

birşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda
Benim kızımda adete 4gün varken kanda çıkmıştı canım... Testte de görmüştüm

tsh yüksek derken nedemek o hiçde bilmiyorumm soruyorum sizlere
ben hormon testi vermistim cabim bebek olmamasi icin bi sebp var mi diye bazi hormonlar var iste onlarin bi kaci yuksek tsh de troidle ilgili yuksek olursa bebek olmasini zorlastiriyor prloktin var mesela sut hormonu diyolr oda dusuk olmali

Akıntılarım başladı bir kaç güne yumurtlıcam inşallah ovulasyon testini günde iki tane veya daha fazla yapmalımıyım acaba sabah yumurtlamamış ve akşam yumurtladıysam bu şekilde öğrenebilirim dimi kızlar?

Aynen canım ben günde 2kez yapıyorum..

ben günde bi kere yapıyorum öğlen 2 gibi mutlaka yakalıyorsun canım akşam olsada düğer gün görürsün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…