Evet ulasabilirsşmVericm ilk haber vercegm yer negatf cksada yola devamiki saate ckar dedi ama ben is cikisinda alicm dha oncesnde nasl ulasblrmki internetten bulablrmym acaba tahlil sayfasndan fln
O tahlil sayfasina bakim bn ara ara ozamanEvet ulasabilirsşm
Canım 11 gün oldu gecikeli aile hemimine geldim yaron çıkcak sonuçSenin adet gunun nezamandi benm de gecti dun test yaptm negatf bugun de kan verdm insallah ikimzden de hayrli haberler gelr bn sonucumu isten ckista alcm
Hadi insallah cnmmCanım 11 gün oldu gecikeli aile hemimine geldim yaron çıkcak sonuç
Canim hakkinda ne hayirliysa o olsun negatif olsada vardir elbet bi sebebi allahim gonlune gore versin hepiniz icin dua ediyorum kizlarDua edin kızlar nolursunuzzz kan pozitif cıksınn
At bakalım kuzum deger kac yazıyorKizlar size aticam goruntuyu ckmis sonuc herlde hamis deilim
Canim seninde hakkinda hayirlisi neyse o olsun dualarim sizlerle ALLAH ım gonlune gore versin insallahhCanım 11 gün oldu gecikeli aile hemimine geldim yaron çıkcak sonuç
Amin canım insallahhhCanim seninde hakkinda hayirlisi neyse o olsun dualarim sizlerle ALLAH ım gonlune gore versin insallahh
Seni bekliyoruz canimmKizlar size aticam goruntuyu ckmis sonuc herlde hamis deilim
çok sağol canım bende hepimiz için dua ediyorummCanim hakkinda ne hayirliysa o olsun negatif olsada vardir elbet bi sebebi allahim gonlune gore versin hepiniz icin dua ediyorum kizlar
evet canim degil gecikmenide dusunursek baya cikmaliydi deger kendini uzme sakin ki adet gelsin en azindanSanirim hamis degilim
dimi vardır bi hayır bakalım beklicem artık :) peki geç döllenme filan bişe olursa normal mi böle olamsı acaba ?evet canim degil gecikmenide dusunursek baya cikmaliydi deger kendini uzme sakin ki adet gelsin en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?