Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben günde bi kere yapıyorum öğlen 2 gibi mutlaka yakalıyorsun canım akşam olsada düğer gün görürsün zaten
Ben çok çay içen birisiyim ovulasyon testinden 2 saat önce içtim ve çişim geldi testi yapmalımıyım yoksa 2. Yi beklemem gerek acaba

Akıntılar başladı ya hergün cinsel ilişkiye girmek gerekli mi acaba

Hergün değilde gün asırı olabilir canım zamanı kaçırmamak adına spermler rahimde 5gün e kadar yasıyor.. Ama pik günü ve sonrası hergün olsun misan pik günü 1 somrası 2gün de olsun üst üste

Ben çok çay içen birisiyim ovulasyon testinden 2 saat önce içtim ve çişim geldi testi yapmalımıyım yoksa 2. Yi beklemem gerek acaba
Ovu dan 2sa önce sıvı tüketimemeli... Hatta idrar boşaltılır sonra bir daha sıvı alınmaz 2sa sonrasında test yapılır. Çok terliyrosan Bi çay bardağı su için ama 2sa önce diyorlar

Hergün değilde gün asırı olabilir canım zamanı kaçırmamak adına spermler rahimde 5gün e kadar yasıyor.. Ama pik günü ve sonrası hergün olsun misan pik günü 1 somrası 2gün de olsun üst üste
Vay 5gün mü baya yaşıyormuş 😄

Vay 5gün mü baya yaşıyormuş 😄
Ahahaha evet... Önceki msjlasmalarmı kızımda yaptığım taktikleri filan okudum canım günlük gbi diyorum ya iyikş de yazmısım ahaha.. Bayagı fikir oldu bana ekran görüntüsüde aldım bri vardı o bize çok yardımcı olması o zamanlar onun tum yorumlarını da okudum😊 doldum tastım bilgiyle ahaha.. Bende pik bekliyorum bugun yarın inşaallah

Ahahaha evet... Önceki msjlasmalarmı kızımda yaptığım taktikleri filan okudum canım günlük gbi diyorum ya iyikş de yazmısım ahaha.. Bayagı fikir oldu bana ekran görüntüsüde aldım bri vardı o bize çok yardımcı olması o zamanlar onun tum yorumlarını da okudum😊 doldum tastım bilgiyle ahaha.. Bende pik bekliyorum bugun yarın inşaallah
Aynı anda yumurtayıp aynı anda hamile kalıp doğurursak ne güzel olur 🤩

valla canim bende t patlicak kadar kirmizi cikiyor 😀 hemde 2 saate degil 1 saat sivi tuketmiyorum o kadar
Normalde çok sıvı tüketen birisi değilsindir belkide canım benşmde çok suyla aram yok 😅 ama çok çay içtim dedi ya sonra diğer gunleri kıyaslaması zor olur ama cidden pik günü her türlü koyulasıyor 😊

ben hormon testi vermistim cabim bebek olmamasi icin bi sebp var mi diye bazi hormonlar var iste onlarin bi kaci yuksek tsh de troidle ilgili yuksek olursa bebek olmasini zorlastiriyor prloktin var mesela sut hormonu diyolr oda dusuk olmali
aaa şimdi anladm canımmm

Normalde çok sıvı tüketen birisi değilsindir belkide canım benşmde çok suyla aram yok 😅 ama çok çay içtim dedi ya sonra diğer gunleri kıyaslaması zor olur ama cidden pik günü her türlü koyulasıyor 😊
ayenn canim ondan belki su disinda hic bi sey icmem suyuda mecburiyetten onumde tutarim hatirlayip iciyim diye belki bende o yuzden yaniltmiyor bide benim ovu testim innovita o biraz daha dogru sonuclar veeiyor bence

ayenn canim ondan belki su disinda hic bi sey icmem suyuda mecburiyetten onumde tutarim hatirlayip iciyim diye belki bende o yuzden yaniltmiyor bide benim ovu testim innovita o biraz daha dogru sonuclar veeiyor bence
Hımmm onu hiç denemedim bilmiyorum canım 😊 doğrudur belkide o daha hassasdır

Back
X