Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya nekadarda moral depolamaya çalıssam yola devam desem gülsem içimde bi burukluk adetim geçti hamileyim sandm neden ya bn nezaman hamile kalcam acaba :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61:
Ah kuzum elimizden bile gelse şıp diye koyarız karnımıza bebişi ama yok en hayırlı zamanda versin inş

yok aslında ama valla elimde değil hele eşime hiç belli etmemeye calısıyorum oda üzülüyo kızıyor snra :KK61:
Canım benim elinde değil biliyorum ama şöyle düşün var bunda da bir hayır rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben misal çocuklar ı o kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum kendimin hep 4çocugu olsun isterdim kzııma hamileliğim o kadr zordu ki sonra doğdu hastalık filan o kadar ugrastım ki buna şükür tabiki evet Allah beterinden korusun ama sunu anladım kesinlikle hayırlıca hayırlı zamanda olsun evet üzülüyoruz ama inan simdi 2.yi düşünürken bile ben hala acabalardayım Allah biliyor içimi. Yani insanoğlu çok aceleci hayrı istiyor gbi görünüyoruz ama sabredemiyoruz... Rabbim en güzel zamanı biliyor... Ben sunu anladım bir de canım sizi samimi olarak gördüğümden söylüyorum çocugun olması olmamasındn daha büyük imtihan.. Rabbim o imtihana hazır oldugunu da nasip edecek belki bilmiyoruz ki

Kızlar benım ovulasyon gene koyulasıyor bu ne somdı 14.gun dr yumurtan catlamıs demıstı 17.gunum bugun

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 23
Kesi
Canım benim elinde değil biliyorum ama şöyle düşün var bunda da bir hayır rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben misal çocuklar ı o kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum kendimin hep 4çocugu olsun isterdim kzııma hamileliğim o kadr zordu ki sonra doğdu hastalık filan o kadar ugrastım ki buna şükür tabiki evet Allah beterinden korusun ama sunu anladım kesinlikle hayırlıca hayırlı zamanda olsun evet üzülüyoruz ama inan simdi 2.yi düşünürken bile ben hala acabalardayım Allah biliyor içimi. Yani insanoğlu çok aceleci hayrı istiyor gbi görünüyoruz ama sabredemiyoruz... Rabbim en güzel zamanı biliyor... Ben sunu anladım bir de canım sizi samimi olarak gördüğümden söylüyorum çocugun olması olmamasındn daha büyük imtihan.. Rabbim o imtihana hazır oldugunu da nasip edecek belki bilmiyoruz ki
Çol katılıyorum sana canım çok doğru söylediklerin rabbim sağlıklı bir şekilde versin sağlıklı ömrü olacaksa olsun 🙏🙏🙏

Back
X