- 11 Haziran 2019
- 60
- 69
- 3
- 36
Kuzum benim geciktiği zamanlarda evlenmeden önce de soğan kürüyle söküyodu. Hatta ilk günümde bile oluverdim hemen reglbirşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum benim geciktiği zamanlarda evlenmeden önce de soğan kürüyle söküyodu. Hatta ilk günümde bile oluverdim hemen reglbirşey sorucam kızlar hemen oyle sonuç belli olurmu adte hemen gecikince çıkar dimi kanda
ya nekadarda moral depolamaya çalıssam yola devam desem gülsem içimde bi burukluk adetim geçti hamileyim sandm neden ya bn nezaman hamile kalcam acabaKuzum benim geciktiği zamanlarda evlenmeden önce de soğan kürüyle söküyodu. Hatta ilk günümde bile oluverdim hemen regl
Ah kuzum elimizden bile gelse şıp diye koyarız karnımıza bebişi ama yok en hayırlı zamanda versin inşya nekadarda moral depolamaya çalıssam yola devam desem gülsem içimde bi burukluk adetim geçti hamileyim sandm neden ya bn nezaman hamile kalcam acaba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım hani üzülmek yoktuya nekadarda moral depolamaya çalıssam yola devam desem gülsem içimde bi burukluk adetim geçti hamileyim sandm neden ya bn nezaman hamile kalcam acaba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet canıımAh kuzum elimizden bile gelse şıp diye koyarız karnımıza bebişi ama yok en hayırlı zamanda versin inş
yok aslında ama valla elimde değil hele eşime hiç belli etmemeye calısıyorum oda üzülüyo kızıyor snraCanım hani üzülmek yoktu![]()
Haydi rastgele ozaman yansın gecelerKızlar benimde az önce ovu testi zamanımdı koyu çizgiyi yakaladım 16. Günümhaydi bismillah
![]()
Canım benim elinde değil biliyorum ama şöyle düşün var bunda da bir hayır rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben misal çocuklar ı o kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum kendimin hep 4çocugu olsun isterdim kzııma hamileliğim o kadr zordu ki sonra doğdu hastalık filan o kadar ugrastım ki buna şükür tabiki evet Allah beterinden korusun ama sunu anladım kesinlikle hayırlıca hayırlı zamanda olsun evet üzülüyoruz ama inan simdi 2.yi düşünürken bile ben hala acabalardayım Allah biliyor içimi. Yani insanoğlu çok aceleci hayrı istiyor gbi görünüyoruz ama sabredemiyoruz... Rabbim en güzel zamanı biliyor... Ben sunu anladım bir de canım sizi samimi olarak gördüğümden söylüyorum çocugun olması olmamasındn daha büyük imtihan.. Rabbim o imtihana hazır oldugunu da nasip edecek belki bilmiyoruz kiyok aslında ama valla elimde değil hele eşime hiç belli etmemeye calısıyorum oda üzülüyo kızıyor snra![]()
Ayyyyy hadi inşallahhhhhhKızlar benimde az önce ovu testi zamanımdı koyu çizgiyi yakaladım 16. Günümhaydi bismillah
![]()
Ayy inşaallah birlikte cinsiyet öğreniriz filan![]()
Ayy inşaallah birlikte cinsiyet öğreniriz filan![]()
Çol katılıyorum sana canım çok doğru söylediklerin rabbim sağlıklı bir şekilde versin sağlıklı ömrü olacaksa olsunCanım benim elinde değil biliyorum ama şöyle düşün var bunda da bir hayır rabbim hayırlı evlat nasip etsin ben misal çocuklar ı o kadar çok seviyordum ki hala da seviyorum kendimin hep 4çocugu olsun isterdim kzııma hamileliğim o kadr zordu ki sonra doğdu hastalık filan o kadar ugrastım ki buna şükür tabiki evet Allah beterinden korusun ama sunu anladım kesinlikle hayırlıca hayırlı zamanda olsun evet üzülüyoruz ama inan simdi 2.yi düşünürken bile ben hala acabalardayım Allah biliyor içimi. Yani insanoğlu çok aceleci hayrı istiyor gbi görünüyoruz ama sabredemiyoruz... Rabbim en güzel zamanı biliyor... Ben sunu anladım bir de canım sizi samimi olarak gördüğümden söylüyorum çocugun olması olmamasındn daha büyük imtihan.. Rabbim o imtihana hazır oldugunu da nasip edecek belki bilmiyoruz ki
Tık yok cnm sanki adet olmicm gibi
Yaaaaa inş önümüzü sen acarsın cnmTık yok cnm sanki adet olmicm gibi![]()
Disardydim cnm isim vardi az simdi eve geldm.gordum sonucunu
Amiin insllh. Egwr yarn olmazsam alabilirim testYaaaaa inş önümüzü sen acarsın cnm ☺ bidaha yapmadın demi test