Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birazcik gezinicem ben buralarda eksinli topikleri okuyup uyurum heralde kizlar sizden guzel haberler bekliyorum birbirimiz icin dua edelim hayirlisiysa versin Allahim bu ay bize. olmayincada uzulmek yok birbirimizi teselli etcez olana kadar devam.

birazcik gezinicem ben buralarda eksinli topikleri okuyup uyurum heralde kizlar sizden guzel haberler bekliyorum birbirimiz icin dua edelim hayirlisiysa versin Allahim bu ay bize. olmayincada uzulmek yok birbirimizi teselli etcez olana kadar devam.
Tabikide teselli edicezzzzz biz buyuzden biraraya geldikk

Tabisii bosuna burda deilz hadi gol yap gel arkandayiz

Allh seni napmya ay anlatamadim bi turlu. Kuus gibii kanatlarim olaydiii mis gibi ucaydim bulutlar icindee aahh ahhh
Kız anladım şaka yapayım dedim azıcık bende küçükken kendimi bir çift kişilik yatakta yatıp gökyüzünde uçarken hayal ederdim üzerimi de sıkıca örteerdim gökyüzünde gezerdim gece hayalimde ne güzel olurdu... Sonra cam fanus gbi kapanırdı yatagın etrafı Bi camla ve öle gezerdim birazda kar filan yagardı keşkem gercek olsa

Ooo senn ki daha havaliymis
Ben de ruyamda surekli uctgumu gorurum . Ama yolculk edecegim zamn .yani bi yere gidicegimi bilsem de bilmesem de ucuorm ruyamda sonra da gerck cikio

Ooo senn ki daha havaliymis
Ben de ruyamda surekli uctgumu gorurum . Ama yolculk edecegim zamn .yani bi yere gidicegimi bilsem de bilmesem de ucuorm ruyamda sonra da gerck cikio
Senin rüyalar genel de çıkıyor o zaman hadi burdalş herkesi hamiş gör de çıksın bak bende bugun hep rüyamda ovu testi yapıyordum simdi sen deyince hatırladım bende bugun piki yakaladım

Senin rüyalar genel de çıkıyor o zaman hadi burdalş herkesi hamiş gör de çıksın bak bende bugun hep rüyamda ovu testi yapıyordum simdi sen deyince hatırladım bende bugun piki yakaladım
Insllh ole olur. Gecen aylrda hep cocugumu goruodum ama hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…