Nerdeee. Ne tembl cikti bnm yımırtam yaaO zaman yakındır zamanı
Hahhaa evt ya insallahhhAhahahhabugünleri okuyup güleceğiz az kaldı
Benm kesin adete doncekBende de bi haalt yok yaa agrim gittiinolii bizee
Korku filmi gibiyiz yaa Benm kesin adete doncek
Ahahaha bekle bekle azıcık sabret tutsunda gec olsun ne olacakNerdeee. Ne tembl cikti bnm yımırtam yaa
Ya öf biz niye böyle yumurtlama filan bekliyoruz da kazara olmuyo ki bu yüzden stres işte yaaaAmin amin insllh. Bana da ole gelio
Ahahaha aynenKorku filmi gibiyiz yaa 
Ha geldi ha gelcek
Evet baskalarida istemez olur kimileride ister olmaz kismet iste canimYa öf biz niye böyle yumurtlama filan bekliyoruz da kazara olmuyo ki bu yüzden stres işte yaaa
Ah ahh insllhAhahaha bekle bekle azıcık sabret tutsunda gec olsun ne olacak
Valla tek bildgim kismeti olan gelio. Stres yapan da hamis kalio.her zmn stres olnca olmicak diye bisy yok.Ya öf biz niye böyle yumurtlama filan bekliyoruz da kazara olmuyo ki bu yüzden stres işte yaaa
Ben de 2.yi denedim ilkinde sistit oldum antibiyotik filan geçti Allahtan hayatımda ilk kez sistitti bi de ne zormuuuşEvet baskalarida istemez olur kimileride ister olmaz kismet iste canim
Evet canım orası da öyle ben çok stresli değilimdir gerçi ama çok meraklı ve sabırsızım testlerin biri gitti biri geldi eşim bıktı test almaktan şimdidenValla tek bildgim kismeti olan gelio. Stres yapan da hamis kalio.her zmn stres olnca olmicak diye bisy yok.
İnsAllah hayırlısı canım doktora gidicem artıkAgustos ayina artk cnm
Erken ama bilmiyorum leke olarak geliyor adetse yarına sökülür5 gun once cok erken degil mi adet icin ?
Benmkisi de almio kiz. Bugun dedim gelirken al diye. Bekle bi kac gun ddi hemen. Cok istersem gidip aliorm kendim. Allhtan yakinEvet canım orası da öyle ben çok stresli değilimdir gerçi ama çok meraklı ve sabırsızım testlerin biri gitti biri geldi eşim bıktı test almaktan şimdiden
Evet yaaa gercktn de ole. Biz korundk ama bisy kullnmdik. Yanlislikla bile olmadi. O kdr ddiler zevk suyuyla hamile kalinir diyeeEvlenmeden önce hemen ilişkiye girince çocuk olur sanıyodum. Bizi hep kandırmışlar dizilerde çok kolay hamile kalıyolarbide evlendık hemen çocuk istemıyoruz korunuyoz filan 4 ay oldu şimdi zorluyoruz olmuyor
Nereye gidiyo bunlar anlamıyorum zatenEvet yaaa gercktn de ole. Biz korundk ama bisy kullnmdik. Yanlislikla bile olmadi. O kdr ddiler zevk suyuyla hamile kalinir diyeegerck sperm bile yapamadi o mu yapcak
HahahaBenmkisi de almio kiz. Bugun dedim gelirken al diye. Bekle bi kac gun ddi hemen. Cok istersem gidip aliorm kendim. Allhtan yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?