Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet baskalarida istemez olur kimileride ister olmaz kismet iste canim
Ben de 2.yi denedim ilkinde sistit oldum antibiyotik filan geçti Allahtan hayatımda ilk kez sistitti bi de ne zormuuuş şimdi böyle hemencecik bebek istiyorum ama o basit şey bile ne zor geldi Doğum filan bebek istiyorum elbette ama ilerisi beni korkutmuyo değil

Evlenmeden önce hemen ilişkiye girince çocuk olur sanıyodum. Bizi hep kandırmışlar dizilerde çok kolay hamile kalıyolar bide evlendık hemen çocuk istemıyoruz korunuyoz filan 4 ay oldu şimdi zorluyoruz olmuyor

Evet canım orası da öyle ben çok stresli değilimdir gerçi ama çok meraklı ve sabırsızım testlerin biri gitti biri geldi eşim bıktı test almaktan şimdiden
Benmkisi de almio kiz. Bugun dedim gelirken al diye. Bekle bi kac gun ddi hemen. Cok istersem gidip aliorm kendim. Allhtan yakin

Evlenmeden önce hemen ilişkiye girince çocuk olur sanıyodum. Bizi hep kandırmışlar dizilerde çok kolay hamile kalıyolar bide evlendık hemen çocuk istemıyoruz korunuyoz filan 4 ay oldu şimdi zorluyoruz olmuyor
Evet yaaa gercktn de ole. Biz korundk ama bisy kullnmdik. Yanlislikla bile olmadi. O kdr ddiler zevk suyuyla hamile kalinir diyee gerck sperm bile yapamadi o mu yapcak

Benmkisi de almio kiz. Bugun dedim gelirken al diye. Bekle bi kac gun ddi hemen. Cok istersem gidip aliorm kendim. Allhtan yakin
Hahaha ama bu ay hep ona yok bu ay olmaz filan der kendi kendime takılırım yok o belirti yok bu diye valla hem olursa da sürpriz olsun ilk olucak Allah’ın izniyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…