Kizz deli deli konusma hepimiz ayni senin gbiyizzz burda moral vermeye calisiyorz brbrmizee ❤insallahda olumlu sonuc alrsn bzmlede paylasirsnKizlar bide icim bi kotu oldu ben bole sevncle anlatiorm. Kusuruma bakmyin olur muilk defa bole bisy yasiorm heyecanimi marz gorun. Insllh ben olumlu sonuc alirsam siz de arkamdan gelin. Bu gruptakiler yakin zamnda hayrli haberler verr insllh
Yok kiiz ne kirmizisi. Kirmizinin k si bile yok cok sukurDenicem sogani canim.gorunur herlde varsa eger kirmizi adet gelmedyse ona eminsen..
Ne bilim cnm yaa bi an kendimi patavatsz hissettm utandm bole anlatrken.Kizz deli deli konusma hepimiz ayni senin gbiyizzz burda moral vermeye calisiyorz brbrmizee ❤insallahda olumlu sonuc alrsn bzmlede paylasirsnsonra senim pesinede diger arkdslrmz insallah guzel haberler verir
neden umut yok ?16 ağustos beni de yazarmısın canım daha çook var malesef gerçi umut yok nasılsa
BelkHahahaj
canım benim günaydın valla o kadar mutlu olurum ki işe giderken valla bu saatte ilaç gibi geldi bu msj inşallaaaah yerleşmedir allahımGunaydiiiiiinnnevet gece gec uyuyup bu saatte uyanigim. Uykumu almis gibiyim sanki hem agridan hem heyecandan uyuyamadim. Sabrszlikla gunun gecmesini beklicem bu sefer de az once kalktm baktm kii yine bisy gelmemis.gece boyunca da yoktu zatn. Sadece pecetyle silnce gelio. O da bariz bi leke deil. Sanki suyun icin cok az miktar sulu boya koymus gibi . Nasil anlatiom yaa valla durum bole kizlar. Birisinn dedgine gore yerlesmye benziomus.insllh oledir
Cok saol cnm. Insllh oyledir de guzl haberler veririm size. Rabbim en hayrli zmnda versin istediklerimiziBelk
canım benim günaydın valla o kadar mutlu olurum ki işe giderken valla bu saatte ilaç gibi geldi bu msj inşallaaaah yerleşmedir allahım
Bu tas bana miydi kizgunaydin kizlar. S Seven34 canim daha senin cok yeni bi kac ay benimde oyle gecridecok uzulme biz tam yumurtalari tutturunca hemen olacak saniyoruz biraz ondan kendimizi yipratiyoruz.
kizlar ben normalde 26 gunde adet olurdum 6 gun surerdi 2 ay 3 gun surdu ve azdi ben hep yerlesme kanamasidir diye o zaman bile umutlandim ama bazen hormonlardan bazen stresten vucutta bi seyler degisiyo cok cok hayallere dalarsak daha cok uzuluyoruz biraz gercekci birazda umutlu olalim.
Yaaa ne guzell benm kirmizi kirmizi geldi gordm nevarda geliyoo gelmesede hamis kalaydk ya keskeYok kiiz ne kirmizisi. Kirmizinin k si bile yok cok sukursanki bi bardak suya fircanin ucuyla kirmizi ya da pembe sulu boya damlatrsin ya ole iste. Sadece pecetyle surunce gelio
sen alemsin yaBu tas bana miydi kizumutlanmim yani.
Bizim de ilk denedgimz ay adetim daha 10 gun olmustu biteli tekrr adet olmustm. Vucudum birden afalldi
Omumzdeki agustos ayinda ovu testyle yapcm ama bu ayki kadar stres yapmcm umursamamaya calscm ole yapalm agusts ayini kzlar takmayalmgunaydin kizlar. S Seven34 canim daha senin cok yeni bi kac ay benimde oyle gecridecok uzulme biz tam yumurtalari tutturunca hemen olacak saniyoruz biraz ondan kendimizi yipratiyoruz.
kizlar ben normalde 26 gunde adet olurdum 6 gun surerdi 2 ay 3 gun surdu ve azdi ben hep yerlesme kanamasidir diye o zaman bile umutlandim ama bazen hormonlardan bazen stresten vucutta bi seyler degisiyo cok cok hayallere dalarsak daha cok uzuluyoruz biraz gercekci birazda umutlu olalim.
Keske yaa. Belki bnm de deildir belki sökulemiodur adetim. Ben bole seviniorm falan amaYaaa ne guzell benm kirmizi kirmizi geldi gordm nevarda geliyoo gelmesede hamis kalaydk ya keske
Keske yaa. Belki bnm de deildir belki sökulemiodur adetim. Ben bole seviniorm falan amabide son dakka golu olursaa yandi gulum keten helvasi
Olabilir cnm arada tas atalim birbirmizesen alemsin yayok valla tas degil dedim ya bende kendimden biliyorum 2 ay duzenim degisince hep halimeyim sandim ama benim testlerim negatif cikmisti senin umudunu kaybetmemek icin bi sebebin var
Insllh artksus kizz kotuyu cagrma hamis kall ❤
Yok kiiz cin gibidirler onlrr her delige giriolrbenim de aklimi iliski karistiriyo nerdeyse 5 6 gun ust uste yapmis oluyoruz bide benim yumurtlama 2 gun surunce bi hun fazldan yapiyoruz spermlee kesin yoruluyobu auda bunu kafama takacam
insallah canim aman eslerimizde bi problem olmasinda deneriz bekleriz napalim kadinin sorunlari biraz daha cozumlu erkeklerin ki daha zor.Yok kiiz cin gibidirler onlrr her delige giriolrbizim yimirtalrimz izin verrse onlr da girr
Evet yaa.insllh yoktur.insallah canim aman eslerimizde bi problem olmasinda deneriz bekleriz napalim kadinin sorunlari biraz daha cozumlu erkeklerin ki daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?