Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bide icim bi kotu oldu ben bole sevncle anlatiorm. Kusuruma bakmyin olur mu ilk defa bole bisy yasiorm heyecanimi marz gorun. Insllh ben olumlu sonuc alirsam siz de arkamdan gelin. Bu gruptakiler yakin zamnda hayrli haberler verr insllh
Kizz deli deli konusma hepimiz ayni senin gbiyizzz burda moral vermeye calisiyorz brbrmizee ❤insallahda olumlu sonuc alrsn bzmlede paylasirsn sonra senim pesinede diger arkdslrmz insallah guzel haberler verir

Denicem sogani canim.gorunur herlde varsa eger kirmizi adet gelmedyse ona eminsen..
Yok kiiz ne kirmizisi. Kirmizinin k si bile yok cok sukur sanki bi bardak suya fircanin ucuyla kirmizi ya da pembe sulu boya damlatrsin ya ole iste. Sadece pecetyle surunce gelio

Kizz deli deli konusma hepimiz ayni senin gbiyizzz burda moral vermeye calisiyorz brbrmizee ❤insallahda olumlu sonuc alrsn bzmlede paylasirsn sonra senim pesinede diger arkdslrmz insallah guzel haberler verir
Ne bilim cnm yaa bi an kendimi patavatsz hissettm utandm bole anlatrken.
Amin insllh pes pese

gunaydin kizlar. S Seven34 canim daha senin cok yeni bi kac ay benimde oyle gecride cok uzulme biz tam yumurtalari tutturunca hemen olacak saniyoruz biraz ondan kendimizi yipratiyoruz.
kizlar ben normalde 26 gunde adet olurdum 6 gun surerdi 2 ay 3 gun surdu ve azdi ben hep yerlesme kanamasidir diye o zaman bile umutlandim ama bazen hormonlardan bazen stresten vucutta bi seyler degisiyo cok cok hayallere dalarsak daha cok uzuluyoruz biraz gercekci birazda umutlu olalim.

Belk
canım benim günaydın valla o kadar mutlu olurum ki işe giderken valla bu saatte ilaç gibi geldi bu msj inşallaaaah yerleşmedir allahım

Belk

canım benim günaydın valla o kadar mutlu olurum ki işe giderken valla bu saatte ilaç gibi geldi bu msj inşallaaaah yerleşmedir allahım
Cok saol cnm. Insllh oyledir de guzl haberler veririm size. Rabbim en hayrli zmnda versin istediklerimizi

Bu tas bana miydi kiz umutlanmim yani.
Bizim de ilk denedgimz ay adetim daha 10 gun olmustu biteli tekrr adet olmustm. Vucudum birden afalldi

Bu tas bana miydi kiz umutlanmim yani.
Bizim de ilk denedgimz ay adetim daha 10 gun olmustu biteli tekrr adet olmustm. Vucudum birden afalldi
sen alemsin ya yok valla tas degil dedim ya bende kendimden biliyorum 2 ay duzenim degisince hep halimeyim sandim ama benim testlerim negatif cikmisti senin umudunu kaybetmemek icin bi sebebin var

Omumzdeki agustos ayinda ovu testyle yapcm ama bu ayki kadar stres yapmcm umursamamaya calscm ole yapalm agusts ayini kzlar takmayalm

Yaaa ne guzell benm kirmizi kirmizi geldi gordm nevarda geliyoo gelmesede hamis kalaydk ya keske
Keske yaa. Belki bnm de deildir belki sökulemiodur adetim. Ben bole seviniorm falan ama bide son dakka golu olursaa yandi gulum keten helvasi

benim de aklimi iliski karistiriyo nerdeyse 5 6 gun ust uste yapmis oluyoruz bide benim yumurtlama 2 gun surunce bi hun fazldan yapiyoruz spermlee kesin yoruluyo bu auda bunu kafama takacam

sen alemsin ya yok valla tas degil dedim ya bende kendimden biliyorum 2 ay duzenim degisince hep halimeyim sandim ama benim testlerim negatif cikmisti senin umudunu kaybetmemek icin bi sebebin var
Olabilir cnm arada tas atalim birbirmize cok kaptrmyalim kendimizi. Ben de gecen aylr bi suru belirti gordum aha hamisim dedim neyime guveniosam artk. Kac test yapmistm hepsi de bembeyazdj

benim de aklimi iliski karistiriyo nerdeyse 5 6 gun ust uste yapmis oluyoruz bide benim yumurtlama 2 gun surunce bi hun fazldan yapiyoruz spermlee kesin yoruluyo bu auda bunu kafama takacam
Yok kiiz cin gibidirler onlrr her delige giriolr bizim yimirtalrimz izin verrse onlr da girr

ben gecen ay ovulasyonu bile nasi abartmistim catlamanin saatini hesaplayip iliskiyi ona gore yapicaktik baktim kafayi yiyorum doktora gittim bence bana ii geldi daha erken oldugunu doktordan duymak sakinkestirdi beni bu ay cok ustunde durmadim simdide kuafore gitcem sacimi kestircem yil donumumuz ve esinim dogum gunu cok yakin onun parasiyla ona hediye alcam falan kafam dagilir iyice

insallah canim aman eslerimizde bi problem olmasinda deneriz bekleriz napalim kadinin sorunlari biraz daha cozumlu erkeklerin ki daha zor.
Evet yaa.insllh yoktur.
Bu ay olmazsa kontrole gidelm dedim esime saolsn tm dedi hic ters tepki vermdi. Biz yjne yanasiorz cozumlere. Erkkler her zmn aynisini yapmaz zor gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…