Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yaa.insllh yoktur.
Bu ay olmazsa kontrole gidelm dedim esime saolsn tm dedi hic ters tepki vermdi. Biz yjne yanasiorz cozumlere. Erkkler her zmn aynisini yapmaz zor gelir
benim esimde tamam dedi sonra o gun gelince cocuk gibi yan cizdi sperm testinin nasi yapildigini ogrenmis gitmedi bende onj cok bogmak istemedim 6 ayi doldurcaz eger olmazsa bizde o zaman gidicez. insallah ikimiz icinde gerek kalmaz.

benim esimde tamam dedi sonra o gun gelince cocuk gibi yan cizdi sperm testinin nasi yapildigini ogrenmis gitmedi bende onj cok bogmak istemedim 6 ayi doldurcaz eger olmazsa bizde o zaman gidicez. insallah ikimiz icinde gerek kalmaz.
Niye napilio ki yan cizdi

once elle muayene ediyorlar testisleri falan sonra ozel bi odalaei var orda erkek bosaliyo idrar testi gibi ordan spermlerini veriyor onun icin gitmek istemedi esim
baktiklrini bilmiodum ama baksinlar ooh olsn . Bize de alttan bakiolar her bi yerimizi aciorz. Azcik da onlr acsinlr.

aynen oyle ben ilk alttan muayene olunca aglamistim esimde ne var sanki gecti deyip duruyordu simdi kendi gitmiyor
bak seen ne garipler yaa.
Ay ben de 2 ay once oldum ilk kez alttan. Hic beklemiodum bide sok gecirdim ole veya bole yattm o masaya gozumu kapattim valla. Cok utanmistm yaa

bak seen ne garipler yaa.
Ay ben de 2 ay once oldum ilk kez alttan. Hic beklemiodum bide sok gecirdim ole veya bole yattm o masaya gozumu kapattim valla. Cok utanmistm yaa
ben vajinismusken olmustum esimle bile yapamazken baskasina acmak inanilmaz zordu suan isim kolayini bikiyorum kadin doktor olsun yeter

kizlar yok mi yumurtlama zamani olan pik goren falan atin bizede bakalim benimde bati olan bi kac kisi vardi onlarin yumurtlamasi lazimdi sidmiye kadar

ben vajinismusken olmustum esimle bile yapamazken baskasina acmak inanilmaz zordu suan isim kolayini bikiyorum kadin doktor olsun yeter
Oyyy kiyamam. Cok sukur yenmissin.
Eevt kadin olmasi buyuk bi arti. Erkkler de ne diye kadin dogumcu oluosa anlamiorm ya

Yok valla hic bisey kullnmiorm. Sonucta o da bi ilac. Hamile kalirsam kullanmyi dusunuyorm ya da yiyiceklerden almayi dusunuorm onu
haklisim canim da ben yine bende biraz kansizlik demir eksikligi falan olunca korktum kullaniyorum yemeklede cok aram yok meyve sebze yemem hic et yemem falan bari ilac aliyim dedim

haklisim canim da ben yine bende biraz kansizlik demir eksikligi falan olunca korktum kullaniyorum yemeklede cok aram yok meyve sebze yemem hic et yemem falan bari ilac aliyim dedim
E kiz sen ne yiyon o zmn nasil yasion anam sen

Bnm de bu ay istahim ole artti ki anlatamam. Gecen gece tam yattik yataga uyuyacaz aciktm cnm et cekio dddim cok fena. Esim de kalk gidelm o zamn dedi. Kendimizi sahilde balik ekmek yerken buldum

Bnm de bu ay istahim ole artti ki anlatamam. Gecen gece tam yattik yataga uyuyacaz aciktm cnm et cekio dddim cok fena. Esim de kalk gidelm o zamn dedi. Kendimizi sahilde balik ekmek yerken buldum
benim esim olsa ölse kalkmaz cok az canim yenidigim seyler o yuzden iciyorum. sen daha durum ayni mi ?

benim esim olsa ölse kalkmaz cok az canim yenidigim seyler o yuzden iciyorum. sen daha durum ayni mi ?
Bizimkisi midesine duskundur.bole konulrda tez canlidir o yuzde sansliym birz sonradan degsmez insllh.
Evet cnm ayni durumdaym. Cok cok az gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…