benim esimde tamam dedi sonra o gun gelince cocuk gibi yan cizdiEvet yaa.insllh yoktur.
Bu ay olmazsa kontrole gidelm dedim esime saolsn tm dedi hic ters tepki vermdi. Biz yjne yanasiorz cozumlere. Erkkler her zmn aynisini yapmaz zor gelir
Niye napilio ki yan cizdibenim esimde tamam dedi sonra o gun gelince cocuk gibi yan cizdisperm testinin nasi yapildigini ogrenmis gitmedi bende onj cok bogmak istemedim 6 ayi doldurcaz eger olmazsa bizde o zaman gidicez. insallah ikimiz icinde gerek kalmaz.
once elle muayene ediyorlar testisleri falan sonra ozel bi odalaei var orda erkek bosaliyo idrar testi gibi ordan spermlerini veriyor onun icin gitmek istemedi esimNiye napilio ki yan cizdi
once elle muayene ediyorlar testisleri falan sonra ozel bi odalaei var orda erkek bosaliyo idrar testi gibi ordan spermlerini veriyor onun icin gitmek istemedi esim
aynen oyle ben ilk alttan muayene olunca aglamistim esimde ne var sanki gecti deyip duruyordu simdi kendi gitmiyorbaktiklrini bilmiodum ama baksinlar ooh olsn . Bize de alttan bakiolar her bi yerimizi aciorz. Azcik da onlr acsinlr.
aynen oyle ben ilk alttan muayene olunca aglamistim esimde ne var sanki gecti deyip duruyordu simdi kendi gitmiyor
Aynı benOlabilir cnm arada tas atalim birbirmizecok kaptrmyalim kendimizi. Ben de gecen aylr bi suru belirti gordum aha hamisim dedim neyime guveniosam artk. Kac test yapmistm hepsi de bembeyazdj
Keske erkkler gibi olsaydik bu konuda.nasil beceriolr anlamiormAynı ben
ben vajinismusken olmustum esimle bile yapamazken baskasina acmak inanilmaz zordu suan isim kolayini bikiyorum kadin doktor olsun yeterbak seen ne garipler yaa.
Ay ben de 2 ay once oldum ilk kez alttan. Hic beklemiodum bide sok gecirdim ole veya bole yattm o masaya gozumu kapattim valla. Cok utanmistm yaa
Oyyy kiyamam. Cok sukur yenmissin.ben vajinismusken olmustum esimle bile yapamazken baskasina acmak inanilmaz zordu suan isim kolayini bikiyorum kadin doktor olsun yeter
evet cok sukurOyyy kiyamam. Cok sukur yenmissin.
Eevt kadin olmasi buyuk bi arti. Erkkler de ne diye kadin dogumcu oluosa anlamiorm ya
Yok valla hic bisey kullnmiorm. Sonucta o da bi ilac. Hamile kalirsam kullanmyi dusunuyorm ya da yiyiceklerden almayi dusunuorm onuevet cok sukursen folik asit kullaniyo musun canim ?
haklisim canim da ben yine bende biraz kansizlik demir eksikligi falan olunca korktum kullaniyorum yemeklede cok aram yok meyve sebze yemem hic et yemem falan bari ilac aliyim dedimYok valla hic bisey kullnmiorm. Sonucta o da bi ilac. Hamile kalirsam kullanmyi dusunuyorm ya da yiyiceklerden almayi dusunuorm onu
E kiz sen ne yiyon o zmnhaklisim canim da ben yine bende biraz kansizlik demir eksikligi falan olunca korktum kullaniyorum yemeklede cok aram yok meyve sebze yemem hic et yemem falan bari ilac aliyim dedim
benim esim olsa ölse kalkmazBnm de bu ay istahim ole artti ki anlatamam. Gecen gece tam yattik yataga uyuyacaz aciktm cnm et cekio dddim cok fena. Esim de kalk gidelm o zamn dedi. Kendimizi sahilde balik ekmek yerken buldum
Bizimkisi midesine duskundur.bole konulrda tez canlidir o yuzde sansliym birzbenim esim olsa ölse kalkmazcok az canim yenidigim seyler o yuzden iciyorum. sen daha durum ayni mi ?
Gunydn cnmkızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?