Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben kızımda 4gün üst üste yPtık o ay baskada yapmadık canım tuttu pik zamanıydı sırasıydı filan.. Toplam 4gün oldu tuttu mu tutuyor ben bu da da öle yapıcam. Dün değerlendirdik bugun ve yarını da değerlendireceğiz bakalım

Biz de ust uste yaptk valla spontan gelisti guya 2 gune bir diodum. baklm tutturduk mu

kizlar yok mi yumurtlama zamani olan pik goren falan atin bizede bakalim benimde bati olan bi kac kisi vardi onlarin yumurtlamasi lazimdi sidmiye kadar
Ben pik deyim dünden beri canım bakalım bugün sdaha mi koyu olacak silik mi hepsini paylasacagım.. Günde 2kere test yapıyprum 12 ve 20 de düzenleyip atacağım buraya örnek olarak

kizlar yok mi yumurtlama zamani olan pik goren falan atin bizede bakalim benimde bati olan bi kac kisi vardi onlarin yumurtlamasi lazimdi sidmiye kadar
Diğerlerini benden öncekileri filan bende merak ediyorum

valla bizede doktor 3 günde bir dedi bu ay gittik ama dün hastalandım bi doktor takip ediyorum ankarada dr gökçen erdoğan o kadında bi gecede birden fazla ilişkiye girin diyo arastırmalara göre olasılığı artırıyormus sperm sayısı çok oldugu için bu ay da böyle deneyecem tavsiye ederim deneyin ankarada olsam ona giderdim

Kızlar gece Bi rüyalar Bi rüyalar karnım cok şiş ama gebe değilim sonra Dr gidiyorum Dr diyo ki 5 aylık hamilesin 5 şizlerin olucak ama ben nasıl anlamam diyorum olmuş işte artık yapacak bişey yok diyor diyorumki ben 5şizede razıyım biz kaç aydır istiyoruz Dr bey diyorum 5nede razıyım olsun diye cok uğraştık Allahın verdiğini ben kabul ederim diyorum sonra gelen gidene anlatıyorum sonra gögüsümden süt geliyor baya cok hemde hatta 5şizleri böyle.fotograf gibi bişey de gösterio Dr sonra uyandım baktım kıçım açıkta kalmış kalkınca rüya tabirleri ne baktım güzel şeyler diyor süt gelmeside hayırlı evlat diyo hayıra cıkarsın Allahım

inş canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı versin inş.

Yok cnmcim. Sadece leke gibi gelio o kdr
İnş yerleşme kanamasıdır ben hamileliğimi ögrendim ultrasonda falan gördük doktor her ihtimale karşı düşük kremi vermişti onuda kullanıyordum bigün benden akıntıyla karışık cok acık pembemsi bişey geldi korktum Dr aradım bebek yerine yerleşiyodur temizliyodur yerini dedi inş seninde öyledir kuzum

Aminnnnnnn hayırlara cıkarsın inşaallah

Aminnnnnnn hayırlara cıkarsın inşaallah
Amin inş canım geçende Bi arkadasın rüyasını gaspetmişim oda yeni hamile şuanda seni gördüm rüyamda benim canım etli kurufasulye istedi yaparmısın ben yapmıcam demişim oda yaparım bebege yarasın diyomuş oda gebe görmüş beni herkesin ortak sorunu oldum valla,

Had bakalım inşallah

Ay ilaclari da hic sevmem haa bugun test yapicm ikndi vakti gibi cunku simdi kahvlti yapiorm cay iciorm. Cokar insllh. Varsa da cikmaz belki lekelnme var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…