- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallahGunaydiiiiiinnnevet gece gec uyuyup bu saatte uyanigim. Uykumu almis gibiyim sanki hem agridan hem heyecandan uyuyamadim. Sabrszlikla gunun gecmesini beklicem bu sefer de az once kalktm baktm kii yine bisy gelmemis.gece boyunca da yoktu zatn. Sadece pecetyle silnce gelio. O da bariz bi leke deil. Sanki suyun icin cok az miktar sulu boya koymus gibi . Nasil anlatiom yaa valla durum bole kizlar. Birisinn dedgine gore yerlesmye benziomus.insllh oledir
Amin cnm saolGünaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ben kızımda 4gün üst üste yPtık o ay baskada yapmadık canım tuttu pik zamanıydı sırasıydı filan.. Toplam 4gün olduKızlar benım eşimde sperm testi için gitmişti. Doktor 3 gunde bı yapın demiş. Bız hiç 3 gun beklemıyoduk. Bunuda söylıym size dedım beklemek gerekıyomus yanı acelecı olmayın demişbelkide benim bundan dolayı olmuyodu bılmıyorum ama artık ayrı yatma zamanı geldı
Biz de ust uste yaptk valla spontan gelisti guya 2 gune bir diodum.Ben kızımda 4gün üst üste yPtık o ay baskada yapmadık canım tuttu pik zamanıydı sırasıydı filan.. Toplam 4gün oldututtu mu tutuyor ben bu da da öle yapıcam. Dün değerlendirdik bugun ve yarını da değerlendireceğiz bakalım
İnşallah inşallah tutmus turBiz de ust uste yaptk valla spontan gelisti guya 2 gune bir diodum.baklm tutturduk mu
Teşekkür ederim canım hadi bakalımVar tabi cnm olmaz mipik olmamis ki daha dedgine gore
Ben pik deyim dünden beri canım bakalım bugün sdaha mi koyu olacak silik mi hepsini paylasacagım.. Günde 2kere test yapıyprum 12 ve 20 de düzenleyip atacağım buraya örnek olarakkizlar yok mi yumurtlama zamani olan pik goren falan atin bizede bakalim benimde bati olan bi kac kisi vardi onlarin yumurtlamasi lazimdi sidmiye kadar
Diğerlerini benden öncekileri filan bende merak ediyorumkizlar yok mi yumurtlama zamani olan pik goren falan atin bizede bakalim benimde bati olan bi kac kisi vardi onlarin yumurtlamasi lazimdi sidmiye kadar
Yok cnmcim. Sadece leke gibi gelio o kdr
inş canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı versin inş.Kızlar gece Bi rüyalar Bi rüyalar karnım cok şiş ama gebe değilim sonra Dr gidiyorum Dr diyo ki 5 aylık hamilesin 5 şizlerin olucakama ben nasıl anlamam diyorum olmuş işte artık yapacak bişey yok diyor diyorumki ben 5şizede razıyım biz kaç aydır istiyoruz Dr bey diyorum 5nede razıyım olsun diye cok uğraştık Allahın verdiğini ben kabul ederim diyorum sonra gelen gidene anlatıyorum sonra gögüsümden süt geliyor baya cok hemde hatta 5şizleri böyle.fotograf gibi bişey de gösterio Dr sonra uyandım baktım kıçım açıkta kalmış kalkınca rüya tabirleri ne baktım güzel şeyler diyor süt gelmeside hayırlı evlat diyo hayıra cıkarsın Allahım
İnş yerleşme kanamasıdır ben hamileliğimi ögrendim ultrasonda falan gördük doktor her ihtimale karşı düşük kremi vermişti onuda kullanıyordum bigün benden akıntıyla karışık cok acık pembemsi bişey geldi korktum Dr aradım bebek yerine yerleşiyodur temizliyodur yerini dedi inş seninde öyledir kuzumYok cnmcim. Sadece leke gibi gelio o kdr
Amin cnm inş hepimizeinş canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı versin inş.
Aminnnnnnn hayırlara cıkarsın inşaallahKızlar gece Bi rüyalar Bi rüyalar karnım cok şiş ama gebe değilim sonra Dr gidiyorum Dr diyo ki 5 aylık hamilesin 5 şizlerin olucakama ben nasıl anlamam diyorum olmuş işte artık yapacak bişey yok diyor diyorumki ben 5şizede razıyım biz kaç aydır istiyoruz Dr bey diyorum 5nede razıyım olsun diye cok uğraştık Allahın verdiğini ben kabul ederim diyorum sonra gelen gidene anlatıyorum sonra gögüsümden süt geliyor baya cok hemde hatta 5şizleri böyle.fotograf gibi bişey de gösterio Dr sonra uyandım baktım kıçım açıkta kalmış kalkınca rüya tabirleri ne baktım güzel şeyler diyor süt gelmeside hayırlı evlat diyo hayıra cıkarsın Allahım
Amin inş canım geçende Bi arkadasın rüyasını gaspetmişim oda yeni hamile şuanda seni gördüm rüyamda benim canım etli kurufasulye istedi yaparmısın ben yapmıcam demişim oda yaparım bebege yarasın diyomuş oda gebe görmüş beni herkesin ortak sorunu oldum valla,Aminnnnnnn hayırlara cıkarsın inşaallah
Had bakalım inşallahAmin inş canım geçende Bi arkadasın rüyasını gaspetmişim oda yeni hamile şuanda seni gördüm rüyamda benim canım etli kurufasulye istedi yaparmısın ben yapmıcam demişim oda yaparım bebege yarasın diyomuş oda gebe görmüş beni herkesin ortak sorunu oldum valla,
İnş cnm Allah bilyoya içimizi isteğimizi tez zamanda nasip etsin inş hepimizeHad bakalım inşallah❣
Ay ilaclari da hic sevmem haaİnş yerleşme kanamasıdır ben hamileliğimi ögrendim ultrasonda falan gördük doktor her ihtimale karşı düşük kremi vermişti onuda kullanıyordum bigün benden akıntıyla karışık cok acık pembemsi bişey geldi korktum Dr aradım bebek yerine yerleşiyodur temizliyodur yerini dedi inş seninde öyledir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?