Canim ikimizinde ayni benimde cuma 12.gun olcak pik olali 6 gun kaldi bata ama ovulasyon testi silik hala,kasiklarim cok agriyo goguslerim aciyo regl olacakmisim gibi bukadar erken gelmez diye dusunuyorum ama hayirlisi artikBenim bu cuma 12.gün pikten sonra cıkarmıkı acaba varsa
insallah canim ne guzel cifte bayram oluranka3334 canim benim bat 11 agustos tam bayramin birinci gunu insallah eşime guzel bir süpriz yaparim
Erken piki gormuşsun cnm ben 13 gundeyim daha pik yok bakalim bugunki testim insallah pik olurYaptım cnm diğer sayfalarda vardır burda atmıştım cnm 11ile 12. Gün pikti
Bunlar gebelik belirtsi ayrıyetten cnm bide ovu testi regliye iki gün kala daha belirgin olurmuş varsa eger bebiş bu dediklerinin aynısı bendede var regli olursak oda Allahtan dicez olmazsak bebişse şükür edicez napıcan cnmCanim ikimizinde ayni benimde cuma 12.gun olcak pik olali 6 gun kaldi bata ama ovulasyon testi silik hala,kasiklarim cok agriyo goguslerim aciyo regl olacakmisim gibi bukadar erken gelmez diye dusunuyorum ama hayirlisi artik
Ayy insallah ramazan bayraminda hamile oldugumu öğrendim hemen kanamam oldu dusuk yaptimm sagliksiz gebelik olmustu bnminsallah canim ne guzel cifte bayram olur
Cnm 26_27 günde rengli oluyorum 2aydır 12. Gün görüyorum piki ama adetim hiç şaşmıyo saati bile şaşmıyor keşke gelmesede gebe olsam amaErken piki gormuşsun cnm ben 13 gundeyim daha pik yok bakalim bugunki testim insallah pik olur
ya kizlar belki yanlis ama siz bole hamile olup kaybediyisunuz ya eminim cok zordur ama icimden diyorum ki ne guzel hamile kalabiyilar en azindan. Allah en kisa zamanda sagliklisini verir insallah canimAyy insallah ramazan bayraminda hamile oldugumu öğrendim hemen kanamam oldu dusuk yaptimm sagliksiz gebelik olmustu bnm
Cnm odaha zordur bence yaşamadım yaşatmasında insanın psikolojisi bozulur Bi arkadasım 3kez yaşadı o durumu tam cinsiyetini ögrenceyi zaman bide cok agladı kendine gelemedi megerse çikolata kisti varmıs oda bebeği tutundurmuyomuşya kizlar belki yanlis ama siz bole hamile olup kaybediyisunuz ya eminim cok zordur ama icimden diyorum ki ne guzel hamile kalabiyilar en azindan. Allah en kisa zamanda sagliklisini verir insallah canim
dogrudur canim ya bende iste hamile kalamazsam diye korktugum icin insan dusunuyor bazen bole seyler.Cnm odaha zordur bence yaşamadım yaşatmasında insanın psikolojisi bozulur Bi arkadasım 3kez yaşadı o durumu tam cinsiyetini ögrenceyi zaman bide cok agladı kendine gelemedi megerse çikolata kisti varmıs oda bebeği tutundurmuyomuş
Bu msjini gormemisim. Insllh gerck olur. Bnm de kucuk erkk kardesim bizde bu yaz. Dun de o dedi seni gordum hamilydin diyeAmin inş canım geçende Bi arkadasın rüyasını gaspetmişim oda yeni hamile şuanda seni gördüm rüyamda benim canım etli kurufasulye istedi yaparmısın ben yapmıcam demişim oda yaparım bebege yarasın diyomuş oda gebe görmüş beni herkesin ortak sorunu oldum valla,
Insallahh canim gebelik belirtisidir,allahim herkesin gonlune gore versinBunlar gebelik belirtsi ayrıyetten cnm bide ovu testi regliye iki gün kala daha belirgin olurmuş varsa eger bebiş bu dediklerinin aynısı bendede var regli olursak oda Allahtan dicez olmazsak bebişse şükür edicez napıcan cnm
Kalırsın kalırsın inş cnm olmasa bile tıp okadar geliştiki biri var bizim burda erkek kısır binde bir bile sansı yokmuş ilkten mi Bi yerden doku gibi bişey alıp onunla döllenme yapıcaklarmış oda son sans olmazsa olmicak biliyomusun kadın şuanda hamile ve kızı olucakdogrudur canim ya bende iste hamile kalamazsam diye korktugum icin insan dusunuyor bazen bole seyler.
Dun leke geldi ya bende . O zamn 14.gun mu oluo dün.Bende öyle gebelik varsa hemen çıkıyor silik bile olsa ben pikten 12gğn saymıstım ve yapmsıtım test çıkmsıtı diğer günler daha da koyu sekilde çıkmıslardı hepdaRısı buna olsun.. Bunda da 8agustos gbi filan bakarım bhcg ye
İnş canım bütün duamız oBu msjini gormemisim. Insllh gerck olur. Bnm de kucuk erkk kardesim bizde bu yaz. Dun de o dedi seni gordum hamilydin diyehayrlisyls gerck olur insllh
Sen kesin test yapDun leke geldi ya bende . O zamn 14.gun mu oluo dün.
Amin canım inşInsallahh canim gebelik belirtisidir,allahim herkesin gonlune gore versin
Ne guzl anlatmissin bilmiodum benKızlar, lh vücutta her zaman var yumurta olgunlaşıp tüpler e atılacağı zaman lh pik yapıyor böylece yumurta kanala geçiyor sorma lh azalıyor ama halen vucıtta var yumurta geride folikül adı verilen bir yapı bırakıyor kılıf gbi düşünebilirsiniz buradan da progesteron hormonu salgılanıyoor... Progesteron hormonu memede dolgunluk agrı hissi veriyor. Kişi yumurtlamadan sonraki günlerde bunu hissetmesi normal... (Herkes de de olmayabilir) Gebelik belirtilerinin adet ile benzerliği de bundan geliyor zaten... Adette kanama görünüyor ama gebelikte o olmamıs oluyor ve rahimde hep adet olacakmıssınız gbi agrı oluyor test yapınca da çıkıyorbunlar yüzeysel bilgiler
Birazdan giyinip cikarim. Galiba ikndiyi bekleyemicem. Bi çay bardagi cay ictim cok etkisi olur mu ki acabaSen kesin test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?