Valla ne guzel dua ediyosun taylim yaİnşaallah bir kaç gün sonra direk çift çizgiyi görürsün canım
İnşalahValla ne guzel dua ediyosun taylim yabjna ihtiyacim var iste Allah buyuk bakalim insallah sayfadaki herkes bu ay mutlu haberler mujdeler alir
Evet ben kızımda da onu kullandım simdi de onu kullanıyorum canım. Benim sevdiğim bri test.Kizlar laboquick ovulasyon testi sizce dogru sonuc veriyormu
Adet geldimi cnmKizlar yaptm testi ama negatf malesef
Ay allahım kız 5 ney amanııınKızlar gece Bi rüyalar Bi rüyalar karnım cok şiş ama gebe değilim sonra Dr gidiyorum Dr diyo ki 5 aylık hamilesin 5 şizlerin olucakama ben nasıl anlamam diyorum olmuş işte artık yapacak bişey yok diyor diyorumki ben 5şizede razıyım biz kaç aydır istiyoruz Dr bey diyorum 5nede razıyım olsun diye cok uğraştık Allahın verdiğini ben kabul ederim diyorum sonra gelen gidene anlatıyorum sonra gögüsümden süt geliyor baya cok hemde hatta 5şizleri böyle.fotograf gibi bişey de gösterio Dr sonra uyandım baktım kıçım açıkta kalmış kalkınca rüya tabirleri ne baktım güzel şeyler diyor süt gelmeside hayırlı evlat diyo hayıra cıkarsın Allahım
Bende hem innovita var hemde laboqucik varEvet ben kızımda da onu kullandım simdi de onu kullanıyorum canım. Benim sevdiğim bri test.
Galiba geliooAdet geldimi cnm
Bende hem innovita var hemde laboqucik var
Laboqucik denedim oylesine sizce tekrar yapmama gerek varmi innovita testini
Canım geçen ay aynı ben öyle oldum dedim bu ne korktum da valla baya kırmızıydı filan acaba hamileliğe mi hazırlık belki bu ay tutar a bağladım umarım öyle bişeydirbuseferde adetim çok gelmeye başladı ağrıdan ağladm iki tane ağrıkesici içtim hala varrrr ağrım
Kiyamm yaa.bende de oluo bazen ole cok sancilibuseferde adetim çok gelmeye başladı ağrıdan ağladm iki tane ağrıkesici içtim hala varrrr ağrım
baska markami denedin canim bu defaKizlar yaptm testi ama negatf malesef
Üzülmek yok kuzum adet sonrası bomba gibi enerjiyle kolları sıvıcaz kazı çalışmalarınaGaliba gelioobi iki damla kahverngi gelmis
Evet cnm. Her eczane farklu marka verio zatn anlamdim gitti. Laboquik aldm bu seferbaska markami denedin canim bu defa
Bundan sonra rast gele yapicm valla. Ara vermyi dusunuodum sinava gircem hazrlanim diye ama esim kafamiza gore takilalm dedi.tm dedim. Artk kendi bilir. Olursa olurÜzülmek yok kuzum adet sonrası bomba gibi enerjiyle kolları sıvıcaz kazı çalışmalarına ☺
Aynen aslında en güzeli o rastgele aman olursa olur dicen yada büyük konuscan aaaa olursa ben naparım diyeBundan sonra rast gele yapicm valla. Ara vermyi dusunuodum sinava gircem hazrlanim diye ama esim kafamiza gore takilalm dedi.tm dedim. Artk kendi bilir. Olursa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?