Kız o kdar takma ahahahaAy ben bunaldım artık bu ayda tutmazsa bırakıcam Bi süre sıkıntı yapıo bende
ben bundan sonda ilk pik gununu degerlendirmicemKesinlikle bugun ve yarın değerlendir sen beni Dinle.. Şu an bilsek içeride sperm yasıyor veya 2 3 gün daha yasayacak deneme deriz ama bil ediğimşzden değerlendirelim aklımızda kalmasın sonucta kendimizi biliyoruz yumurtladık ama sperm kalıtesi i hızı nı VS bilemiyrpuz
Yok yok biraz ara vericem zatn adetim gelirse bitimindede 20 günlük yazlığa gidicem iyi olur kafam dagılır hem hemde ara vermiş olurumKız o kdar takma ahahahasen elinden heleni yP aklında bir sey kalmasın r tamam sonrası Allaha kalmıs
Bak ben size bir sey deyim mi pikten önce ilişki olursa ve pik günü kız oluyor., pikten so ra ilişki olursa erkek oluyor... Bunlar denenmiş seyler ve bilimsel söle de açıklaması var X spermleri daha yavas daha buyuk ve yasama suresi daha uzun ama Y tasıyam spermler daha küçük hızlı ve yasamları daha az.. Bundan dolayı korunup da pikten sonra silik çizgiyi görüp ilişki yapanlar var sebep Y ler gitsin önce döllesin diye...ben bundan sonda ilk pik gununu degerlendirmicem2 gunden sonra catliyor zaten spermlerw taktim kafayi gerci saglikli olduktan sonra tutar sanirim arka arkayada olsa
Eevy öle yap rahatla.. No stresYok yok biraz ara vericem zatn adetim gelirse bitimindede 20 günlük yazlığa gidicem iyi olur kafam dagılır hem hemde ara vermiş olurum
X y hangisi tutucaksa tutsun artıkBak ben size bir sey deyim mi pikten önce ilişki olursa ve pik günü kız oluyor., pikten so ra ilişki olursa erkek oluyor... Bunlar denenmiş seyler ve bilimsel söle de açıklaması var X spermleri daha yavas daha buyuk ve yasama suresi daha uzun ama Y tasıyam spermler daha küçük hızlı ve yasamları daha az.. Bundan dolayı korunup da pikten sonra silik çizgiyi görüp ilişki yapanlar var sebep Y ler gitsin önce döllesin diye...
ben bunu duymustum ama ben pikten once basliyorum ikide pik gunu iki de pikten sonea hangsii tutarsaBak ben size bir sey deyim mi pikten önce ilişki olursa ve pik günü kız oluyor., pikten so ra ilişki olursa erkek oluyor... Bunlar denenmiş seyler ve bilimsel söle de açıklaması var X spermleri daha yavas daha buyuk ve yasama suresi daha uzun ama Y tasıyam spermler daha küçük hızlı ve yasamları daha az.. Bundan dolayı korunup da pikten sonra silik çizgiyi görüp ilişki yapanlar var sebep Y ler gitsin önce döllesin diye...
Çizgi görürsün yine ama nispeten daha silik olur... En koyudn daha silik olur... Gün geçtikçe de siliklesmeye devam eder ama hep 2çizgş görürsünben bunu duymustum ama ben pikten once basliyorum ikide pik gunu iki de pikten sonea hangsii tutarsasimdi sole dusundum yunurtayla sperm birlesince hemem bolumerek cogaliyormus benim pik hunu oncesi tutsaydi benim ovulasyonsa 2 gun cizgiyi gormemem gerekirdi heralde demi.
Ben şöle anlatayım buraya not olsun:Çizgi görürsün yine ama nispeten daha silik olur... En koyudn daha silik olur... Gün geçtikçe de siliklesmeye devam eder ama hep 2çizgş görürsünnispeten siliklesmeyi takiben o gün ve sonrası ilişki olsun yine silikleimeye bakarsın
oncelikle cok tesekkur ederim bilgiler icin. benim 22de cok koyuydu iliski oldu 23unde koyuydu ama daha az iliski oldu bugun siliklesri iyice buhunde olacak ben yarin yine ovulasyin yapiyimmi testlerimi atmistim ama bi daha atiyim.bi bakinBen şöle anlatayım buraya not olsun:
23temmuz koyu çizgi gördüm ilişki oldu
24 temmuz bugün koyu daha çok pik günü bugun dün ile kıyaslandım (her test birbiri ile kıyaslanmalı) ilişki olacak
25temmuz siliklesecek muhtemelen ilişki olacak
26 temmuz ilişki olacak....
Belki 27si de olur ilişki, testlerimin durumuna göre ondan sonra karar verecegim.
.... Bu saydığım durumlar söz konusu olursa kesin gebe olmam lazım fakat bende ve esimde sıkıntı yoksa......
Not:bu skilde uygulayın sizde ben ve bir çok ark bu sekilde hamile kaldık... Kızlar bunu deneyin bir de diyorum. Bri sıkıntı ypksa kesin olur Allahın izni ile.
at canim bi fotoyu bakalim.Kızlar bugün test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama uzaktan bakınca belli olıyor önceden yaptıgımda hiç gözükmüyordu adetim biteli bugün 10 gün oldu imkansız yanlış mı acaba
beklemekten baska caren yok canim ama eger seni uzmeyeceksem bence reglidir o. yarindan itibaren normale donerMrb kizlar napiosnz . Benm kanama hala tam olmadi. Dunden daha cok gelio ama kirmizi deil kiremit rengi gibi. Regl oldum mu olamadim mi bilmiorm yaa kafam karsti
Yok cnm uzulmem gercklri soleyin rahatlim birazbeklemekten baska caren yok canim ama eger seni uzmeyeceksem bence reglidir o. yarindan itibaren normale doner
yani bende emin degilimde test yaptin ya o yuzden ole dusunuyorum eger yerlesme olsaydi cikardi sanki. yarin 3. gun olacak yerlesme 3 gunden fazla surmez bakalim aynimi devam edicekYok cnm uzulmem gercklri soleyin rahatlim biraz
Evet cnm haklisin.yani bende emin degilimde test yaptin ya o yuzden ole dusunuyorum eger yerlesme olsaydi cikardi sanki. yarin 3. gun olacak yerlesme 3 gunden fazla surmez bakalim aynimi devam edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?