Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm haklisin.
Bi yandan da yerlesme yasayip test yapip ogrenen de var kanama sonrasi test yapip ogrenen de var. Kim kime dum duma yani dedign gibu yarin da bole dewam ederse regldr kesin
aynen canim herkeste baska oluyor ader olup hamile olanda cok duydum ben o yuzden sen reglini takip et devam edicekmi.kac hun surecek anlasilir zaten ondan sonra

meraba kizlar ben once bebek dusunmustum ama esim henuz erken cok zorlaniriz diyince vazgecmistik.bebegim 10 aylik olucak cunku.bugun iliski sirasinda przrvtf yirtilmis.bitince farkettik.neyse tek seferde de hamile kalmam heralde

Mrb kizlar napiosnz . Benm kanama hala tam olmadi. Dunden daha cok gelio ama kirmizi deil kiremit rengi gibi. Regl oldum mu olamadim mi bilmiorm yaa kafam karsti
Benmde oyle oldu ve sonunda adet oldum gevikto dye asiri sancili gecti napm amannnn sende takma bosverrrr adet olursa eger ovu testyle basla agustos ayini sıkmaya gerk yokk

canım senin son adet tarihin neydi hani pik i kaçıncı gün görmüş oldun omun için soruyorum bi de kaç gün de bir adet görüyorsun

canım senin son adet tarihin neydi hani pik i kaçıncı gün görmüş oldun omun için soruyorum bi de kaç gün de bir adet görüyorsun
Son adet tarihim 8temmuz du canım pik i de bugun gördüm... Yani 17.gün pik oldu... 33günde bir adetim oluyor ortalama...

Nasılsınız hanımlar? Benim yumurtlama üstünden 3 gün geçti. Çok garip ama gözümü açamıyorum uykudan.. Ya mevsimden ya psikolojik diyorum. Buraya uyku yazınca bile başladım esnemeye.. Felaket şişkinliğim var bide. Yumurtlamadan beri hala geçmedi. İlk hamileliğimde çok uyumuştum hamile kaldığımı öğrenmeden önce. Tedaviyle olduğu için iğnelerin etkisinden diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…