aynen canim herkeste baska oluyor ader olup hamile olanda cok duydum ben o yuzden sen reglini takip et devam edicekmi.kac hun surecek anlasilir zaten ondan sonraEvet cnm haklisin.
Bi yandan da yerlesme yasayip test yapip ogrenen de var kanama sonrasi test yapip ogrenen de var. Kim kime dum duma yanidedign gibu yarin da bole dewam ederse regldr kesin
pik gunu degerlendirip hamile kalan cok var biride sen olursun insallahArkadaslar benim 19unda ikinci çizgim iyice belirginleşti 20sinde tam pik oldu diyebilirim. Ilişki gunlerim de 16-18-20-23. Ne diyorsunuz şansım var mı sizce?
Inşallah canım benimpik gunu degerlendirip hamile kalan cok var biride sen olursun insallah
3 gebeligimde tek ilisli ile hamile kaldimmeraba kizlar ben once bebek dusunmustum ama esim henuz erken cok zorlaniriz diyince vazgecmistik.bebegim 10 aylik olucak cunku.bugun iliski sirasinda przrvtf yirtilmis.bitince farkettik.neyse tek seferde de hamile kalmam heralde
Benmde oyle oldu ve sonunda adet oldum gevikto dye asiri sancili gectiMrb kizlar napiosnz . Benm kanama hala tam olmadi. Dunden daha cok gelio ama kirmizi deil kiremit rengi gibi. Regl oldum mu olamadim mi bilmiorm yaa kafam karsti
canım senin son adet tarihin neydi hani pik i kaçıncı gün görmüş oldun omun için soruyorum bi de kaç gün de bir adet görüyorsunBen şöle anlatayım buraya not olsun:
23temmuz koyu çizgi gördüm ilişki oldu
24 temmuz bugün koyu daha çok pik günü bugun dün ile kıyaslandım (her test birbiri ile kıyaslanmalı) ilişki olacak
25temmuz siliklesecek muhtemelen ilişki olacak
26 temmuz ilişki olacak....
Belki 27si de olur ilişki, testlerimin durumuna göre ondan sonra karar verecegim.
.... Bu saydığım durumlar söz konusu olursa kesin gebe olmam lazım fakat bende ve esimde sıkıntı yoksa......
Not:bu skilde uygulayın sizde ben ve bir çok ark bu sekilde hamile kaldık... Kızlar bunu deneyin bir de diyorum. Bri sıkıntı ypksa kesin olur Allahın izni ile.
Stres yapmadan bekleyelim bi. Canım inşallah hamişsindir adet değildirMrb kizlar napiosnz . Benm kanama hala tam olmadi. Dunden daha cok gelio ama kirmizi deil kiremit rengi gibi. Regl oldum mu olamadim mi bilmiorm yaa kafam karsti
Aynen aynen daha öncede bakmıştım anlaşılıyor.... Siliklesmiş canım catlamıs değerlendirdiysen tamamEki Görüntüle 2292087 uzerinde numaralari yaziyor ben dik olsun diye donderdim fotoyu ama anlasiliyo yani sirasiEdifar
Son adet tarihim 8temmuz du canım pik i de bugun gördüm...canım senin son adet tarihin neydi hani pik i kaçıncı gün görmüş oldun omun için soruyorum bi de kaç gün de bir adet görüyorsun
Bu test benim olsaydı ben 3,4,5,6 kesin değerlendirirdimEki Görüntüle 2292087 uzerinde numaralari yaziyor ben dik olsun diye donderdim fotoyu ama anlasiliyo yani sirasiEdifar
Evet cnm anlasilir. Hala pek bi degisiklik yokaynen canim herkeste baska oluyor ader olup hamile olanda cok duydum ben o yuzden sen reglini takip et devam edicekmi.kac hun surecek anlasilir zaten ondan sonra
Yapmiorm cnm cok sukur. Insllh oyledir. Yarin da bole dewam ederse yarjn gitsem mi kan vrrmyeStres yapmadan bekleyelim bi. Canım inşallah hamişsindir adet değildir
Benmde oyle oldu ve sonunda adet oldum gevikto dye asiri sancili gectinapm amannnn sende takma bosverrrr adet olursa eger ovu testyle basla agustos ayini sıkmaya gerk yokk
Anladım canım teşekkürlerSon adet tarihim 8temmuz du canım pik i de bugun gördüm...Yani 17.gün pik oldu... 33günde bir adetim oluyor ortalama...
Bence kan ver kesin öğrenmiş olursun yoksa daYapmiorm cnm cok sukur. Insllh oyledir. Yarin da bole dewam ederse yarjn gitsem mi kan vrrmye
canim tam 3 4 5 6 yi degerlendirdimBu test benim olsaydı ben 3,4,5,6 kesin değerlendirirdim
Esime dedim aslnda tm da dedi ama kararszm.Bence kan ver kesin öğrenmiş olursun yoksa da
Caliskan kadin yaacanim tam 3 4 5 6 yi degerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?