Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
suan hic anlamadim
Ahahaha yani bugün pik ya o silinir yarına en geç ondan sonra yumurta olmus oluyor ya diyorum ki seninki çatladı çoktan beni ki anca yarın a ayın 10u da adet günü

kizlar ya simdi benim yumurtacigim catladi ya bundan sonra ne olacak bana biri anlatsin catlayincami dollenir yumurtaonun bi suresi var midir bilen var mi

kizlar ya simdi benim yumurtacigim catladi ya bundan sonra ne olacak bana biri anlatsin catlayincami dollenir yumurtaonun bi suresi var midir bilen var mi
E et çatlayınca tüpe yani yumurta kanalına geçmiş oluyor spermle karsılastıgı ve döllendiği yer orası.. Catladığı zaman ilişki olacal önceki spermler yasamıyordur belki diye bir ihtimal o günde değerlendirilir hatta siliklestiği ilk gün ve sonrası değerle dirilir sonra bekleme aşaması

Yumurta, yumurta kanalında 24saat yasıyor en fazla o da.. O an sperm varsa dölleniyor yoksa döllenemiyor adet oluyoruz iste çatladığı yani pik yaptıktan sonra hafif siliklesmeye basladıgı andan itibaren yumurta kanala geçmiştir çalışmalar başlasın diye tavsiye edilir i..

Valla ben kendi sahsi fikrimi söyleyeyim catladıgı gün denedim olmadı
Ben onu Bi yerde okumuştum denedim tutmadı

Valla ben kendi sahsi fikrimi söyleyeyim catladıgı gün denedim olmadı

Ben onu Bi yerde okumuştum denedim tutmadı
Sperm içeri girememiştir yumurta sıkıntılıdır VS vs canım bu işin olma sekli bu... Kişiye göre değişmez yalnızca iste bazı metabolik sıkıntılar var ise yumurta döllenemiyor... Yoksa bu sürec herkeste öyle

ya bende suan okudum pik gunleri 2 gun surer bende bide oncesinde degerlendirdim bugun siliklesti ne zaman catladi bilmiyorum dun degerlendirdim ama bugunde onemli yani

Bi arkadasım da tam ovunun pik yaptıgı dün denedi tek ilişki yani hamile
Evet zaten olması gereken o Bende kızımda 4gün yaptım sadece o ay tuttu... Pinpirikli oldugu için hem öncesini hem pik i hemde sonrasını değerlendirdik yine öyle yapacagım hangi spermin gideceğini bilmiyoruz netice de belki dünden hala yasauan spermler var içeride ama ben yine de riske atmayacağım

ya bende suan okudum pik gunleri 2 gun surer bende bide oncesinde degerlendirdim bugun siliklesti ne zaman catladi bilmiyorum dun degerlendirdim ama bugunde onemli yani
Kesinlikle bugun ve yarın değerlendir sen beni Dinle.. Şu an bilsek içeride sperm yasıyor veya 2 3 gün daha yasayacak deneme deriz ama bil ediğimşzden değerlendirelim aklımızda kalmasın sonucta kendimizi biliyoruz yumurtladık ama sperm kalıtesi i hızı nı VS bilemiyrpuz

Ay ben bunaldım artık bu ayda tutmazsa bırakıcam Bi süre sıkıntı yapıo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…