Evet benimki 10usen 10u yazdirmisin gerci
suan hic anlamadimEvet benimki 10ubenim pik oldu silinme yarın olsa yumurta yarın ya da diğer gün olmus olur.. Ona göre işte 10u
Ahahaha yani bugün pik ya o silinir yarına en geç ondan sonra yumurta olmus oluyor yasuan hic anlamadim
catladiktan sonra sayiyosun yani anladim bende ilk yumurtlama gununden sayiyordum aman gelmesin bu ayda batlar ne olacak sankiAhahaha yani bugün pik ya o silinir yarına en geç ondan sonra yumurta olmus oluyor yadiyorum ki seninki çatladı çoktan beni ki anca yarın a ayın 10u da adet günü
Cnm benim Bat gününede sen hesaplamıştın demi cnmAhahaha yani bugün pik ya o silinir yarına en geç ondan sonra yumurta olmus oluyor yadiyorum ki seninki çatladı çoktan beni ki anca yarın a ayın 10u da adet günü
Ay hiç hatırlamıyorumYygg
Cnm benim Bat gününede sen hesaplamıştın demi cnm
Ayyy gelmesin hayırlısıylacatladiktan sonra sayiyosun yani anladim bende ilk yumurtlama gununden sayiyordum aman gelmesin bu ayda batlar ne olacak sanki
Biri hesaplamıştı ama bende hatırlamıyorum 29 temmuz demişti hattaAy hiç hatırlamıyorum
E et çatlayınca tüpe yani yumurta kanalına geçmiş oluyor spermle karsılastıgı ve döllendiği yer orası.. Catladığı zaman ilişki olacal önceki spermler yasamıyordur belki diye bir ihtimal o günde değerlendirilir hatta siliklestiği ilk gün ve sonrası değerle dirilir sonra bekleme aşamasıkizlar ya simdi benim yumurtacigim catladi ya bundan sonra ne olacak bana biri anlatsin catlayincami dollenir yumurtaonun bi suresi var midir bilen var mi
Yumurta, yumurta kanalında 24saat yasıyor en fazla o da.. O an sperm varsa dölleniyor yoksa döllenemiyor adet oluyoruz isteE et çatlayınca tüpe yani yumurta kanalına geçmiş oluyor spermle karsılastıgı ve döllendiği yer orası.. Catladığı zaman ilişki olacal önceki spermler yasamıyordur belki diye bir ihtimal o günde değerlendirilir hatta siliklestiği ilk gün ve sonrası değerle dirilir sonra bekleme aşaması
Valla ben kendi sahsi fikrimi söyleyeyim catladıgı gün denedim olmadıkizlar ya simdi benim yumurtacigim catladi ya bundan sonra ne olacak bana biri anlatsin catlayincami dollenir yumurtaonun bi suresi var midir bilen var mi
Ben onu Bi yerde okumuştum denedim tutmadıE et çatlayınca tüpe yani yumurta kanalına geçmiş oluyor spermle karsılastıgı ve döllendiği yer orası.. Catladığı zaman ilişki olacal önceki spermler yasamıyordur belki diye bir ihtimal o günde değerlendirilir hatta siliklestiği ilk gün ve sonrası değerle dirilir sonra bekleme aşaması
Sperm içeri girememiştir yumurta sıkıntılıdır VS vs canım bu işin olma sekli bu... Kişiye göre değişmezValla ben kendi sahsi fikrimi söyleyeyim catladıgı gün denedim olmadı
Ben onu Bi yerde okumuştum denedim tutmadı
ya bende suan okudum pik gunleri 2 gun surer bende bide oncesinde degerlendirdim bugun siliklesti ne zaman catladi bilmiyorum dun degerlendirdim ama bugunde onemli yaniYumurta, yumurta kanalında 24saat yasıyor en fazla o da.. O an sperm varsa dölleniyor yoksa döllenemiyor adet oluyoruz isteçatladığı yani pik yaptıktan sonra hafif siliklesmeye basladıgı andan itibaren yumurta kanala geçmiştir çalışmalar başlasın diye tavsiye edilir i..
camim iste o sole oluyor sperm daha yasiyor ya catlayinca dollenmis oluyor ben oyle anladim vallaBi arkadasım da tam ovunun pik yaptıgı dün denedi tek ilişki yani hamile
Evet zaten olması gereken oBi arkadasım da tam ovunun pik yaptıgı dün denedi tek ilişki yani hamile
Benim beynim yandı okuya okuya deneye deneyecamim iste o sole oluyor sperm daha yasiyor ya catlayinca dollenmis oluyor ben oyle anladim valla
Kesinlikle bugun ve yarın değerlendir sen beni Dinle.. Şu an bilsek içeride sperm yasıyor veya 2 3 gün daha yasayacak deneme deriz ama bil ediğimşzden değerlendirelim aklımızda kalmasın sonucta kendimizi biliyoruz yumurtladık ama sperm kalıtesi i hızı nı VS bilemiyrpuzya bende suan okudum pik gunleri 2 gun surer bende bide oncesinde degerlendirdim bugun siliklesti ne zaman catladi bilmiyorum dun degerlendirdim ama bugunde onemli yani
Evet zaten olması gereken oBende kızımda 4gün yaptım sadece o ay tuttu... Pinpirikli oldugu için hem öncesini hem pik i hemde sonrasını değerlendirdik yine öyle yapacagım hangi spermin gideceğini bilmiyoruz netice de belki dünden hala yasauan spermler var içeride ama ben yine de riske atmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?