- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
sanki hayalet mi ne diyolar ya cizgi ole gibi canim. seninde yarin bat insallah gecer o cizgide netlesir.
Kizlar bunlr dunku test.bugunku hali sanki biraz daha belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki hayalet mi ne diyolar ya cizgi ole gibi canim. seninde yarin bat insallah gecer o cizgide netlesir.
Insllh cnm. Ustune 2 defa da su damlattim bilio musunsanki hayalet mi ne diyolar ya cizgi ole gibi canim. seninde yarin bat insallah gecer o cizgide netlesir.
Simdiye kdr yaptiklrimda hic cikmadi. Bu marka testi daha once de denedim cikmdi cnm. Insllh vardr
inşallah o çizgide netleşir yaValla %1 ihtiml var diorm ben.tm cizgi falan var goruorm ama istee![]()
Insllh cnmcim yaa. Bu arada gerck adin ne ya merk ettim kizlr. Senn ki nigar mi gerckteinşallah o çizgide netleşir ya
soyadım oInsllh cnmcim yaa. Bu arada gerck adin ne ya merk ettim kizlr. Senn ki nigar mi gerckte
nekadar güzel yamışsınhala hasta olmadım negatif sinir oldum ve üzüldüm.aslında hala içten içe burukluk var ama vardır Allahın bir bildiği hayırlısı nezamansa ozaman hamiş kalalım artık nediyim başka çarem yok ağustosu değerlendrcem adet olsam biranönce
![]()
Evet bnm neyse osoyadım o![]()
![]()
![]()
![]()
ismim gizem
senin fatmamı :)
Sen kan vermiş miydin canımSimdiye kdr yaptiklrimda hic cikmadi. Bu marka testi daha once de denedim cikmdi cnm. Insllh vardr
Yok cnm vermedim. Once gecsin batim. Insllh testte de cikrsa vericm. Nasip olursaaaSen kan vermiş miydin canım
Fatma cnm içini açıp bide tersinden ışıga tutup çeksene şaşı oldum
bnde memnun oldumEvet bnm neyse omemnun oldm cnm
Onu da yaptm ayni sonucFatma cnm içini açıp bide tersinden ışıga tutup çeksene şaşı oldum![]()
Onu da yaptm ayni sonuccok bakma kiz sonra gozlerinden ben sorumlu olmim aman haa kocan dovmesin bnii
Bilemicem artikinDövtürürmüyüm kız ben seni hiç
Bilemicem artikinbi tanecik karisinin gozlerini bozmim deee
Yakinda sennkinin de cizgisi var mi diye konuslm insllh. Ama gerck cizgi olir insllhDeli çizgi arıyos şunun şurasında
![]()
Amin inş ama nerde bende o şansYakinda sennkinin de cizgisi var mi diye konuslm insllh. Ama gerck cizgi olir insllh