Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederaf bence de persmbeyi bekle daha garanti cıkar belki :)Tamam canım bende ya cars ya pers yapacam Sanoırm persemve daha mantıklı gbi geliyor 12 gün kuralına uyarsam![]()
Buyuk ihtimal yapmayi planliyorum bat pazar cunku haftasonu zor olur kararsuzim ama cuma gunu zaten varsa cikar heralde bosunada beklememek lazim sankiBEnim de cuma 12. Gün :) yapcak mısın o gün?ama ben su an az daha beklerim sanırım diyorum
Canım hayırlısı olsun demekki zamanı değil henüz sabret inşallah en kısa sürede sağlıklı şekilde gelsinanka3334 bugün regl oldum. Hamile olsam şaşardım zaten. Her şeyi bu ay doğru yapmıştım. Ovü testi yaptım. Özellikle sabahları değerlendirdim spermler daha hareketli oluyo diye. Bacaklarımı yarım saat yukarı kaldırdım. Tuvalete gitmedim. 3-4 saat yıkanmadım. Biray önce baltarçınçörekotu yaptım. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim zorla. Ama yine olmadı
![]()
normik biz de hala beklemedeyizEderaf bence de persmbeyi bekle daha garanti cıkar belki :)
Senin pazardı çarsamba oldu simdi persmbeinşallah hayrolur sonunda
Ahaha aynen ya bana kalsa ben her gün yaparım ahahahahEderaf bence de persmbeyi bekle daha garanti cıkar belki :)
Senin pazardı çarsamba oldu simdi persmbeinşallah hayrolur sonunda
Merhaba canım hosgeldinHanımlar merhaba :) Benim bat 8 ağustos. Mayıs ayında negatif tüp bebek denemem oldu. Sorunumuz erkek infertilitesi Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah
Aynen sonu güzel olsun da önemli değil belirti filan aramıyorum en kötüsünü yaşadıktan sonra sadece bekliyor insan işte bi ÜmitMerhaba canım hosgeldinadete 3gün kalmıs senin hadi gözün aydın inşaallah hayırlı sonuc alırsın
![]()
İnşallah rabbim gönlüne göre verirAynen sonu güzel olsun da önemli değil belirti filan aramıyorum en kötüsünü yaşadıktan sonra sadece bekliyor insan işte bi Ümit
Amin inşallah sizinde gönlünüze göre olur inşallah :) <3İnşallah rabbim gönlüne göre verir
Hadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Vaveyylla = O artık hamile![]()
❤
@ozlm89 = en karamsarimizdisimdi hamisşsss![]()
❤
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
bombshells =1Agustos ♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari = 5 Agustos♡
@wox_90 =5 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
@meryem6yrr = 8 Agustos ♡
Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@Nurnurnur3434 =11 Agustos ♡
Ojej = 11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@eylem91 =13 Agustos ♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
D Deryakadir =15 Agustos♡
normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Mavisdeeya = 16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Suniiii =18 Agustos ♡
@Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Dropie = 20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@maldelmor =21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
@Caghla_29 = 23 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
@yarinicin = 26 Agustos♡
@beren20 =26 Agustos ♡
@Hayali10 =26 Agustos ♡
@Umutumut82 =27 Agustos♡
@Semaknc = 27 Agustos ♡
@Melegim15 =28 Agustos ♡
@hayal alemi = 29 Agustos ♡
@hahemsire =30 Agustos ♡
@Sadece02matilda =30 Agustos♡
@busra_18 = 31 Agustos ♡
@Lepistesb =31 Agustos♡
Acaba bugun yapsam cok mu sacma olurTamam canım bende ya cars ya pers yapacam Sanoırm persemve daha mantıklı gbi geliyor 12 gün kuralına uyarsam![]()
valla sen yine iyi denemişsin .Hamile olmak isteyipte yumurtalama dönemi eşiyle küs olup 1 hafta konuşmayan tek kişi benim heralde.anka3334 bugün regl oldum. Hamile olsam şaşardım zaten. Her şeyi bu ay doğru yapmıştım. Ovü testi yaptım. Özellikle sabahları değerlendirdim spermler daha hareketli oluyo diye. Bacaklarımı yarım saat yukarı kaldırdım. Tuvalete gitmedim. 3-4 saat yıkanmadım. Biray önce baltarçınçörekotu yaptım. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim zorla. Ama yine olmadı
![]()
bombshells ne durumdasın canım son durum ne inşallah kanda da çıkmıştır
Evet benim cuma 12 ama bata daha var , erken oldu ovu o yuzden hemen 12.gün yapmam sanırım :) senin ovu sonrası kaçıncı günün?No
normik biz de hala beklemedeyiz![]()
Ben ovu yla yapmadığım İçin takvime göre söyleyeyim 31 i yumurtlama görünüyordu yani bugün beşinci gün henüzEvet benim cuma 12 ama bata daha var , erken oldu onu o yuzden hemen 12.gün yapmam sanırım :) senin ovu sonrası kaçıncı günün?
Hadi yaAhaha aynen ya bana kalsa ben her gün yaparım ahahahahpazar yumurtlama üzerinden geçen 9.gündü
Bugün 10
Persembe ise 13 gün en garanti gün diye düşünüyorum
Ya burası beni gaza getiriyor diyorum ya valla testim olsa ben her gün yaparım hatta 25lik testler var ya n11 de keskem ondan alsaymişim ahahahha her gün sıkıntıdan yapardım ahahaha