- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Tabi cnm tabikii. Her sy kirmizi kart yiyene kadrhayirlisi olsun canim hepimiz insallah insallah verebilirim iyi haberler az da olsa biraz umut tasiyorum icimde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi cnm tabikii. Her sy kirmizi kart yiyene kadrhayirlisi olsun canim hepimiz insallah insallah verebilirim iyi haberler az da olsa biraz umut tasiyorum icimde.
8 agustoslar sıralandık canım hayırlıs olsun senin adına çok sevindim bebişlerimizi saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimQUOTE="Tuba_2012, post: 60771429, member: 954368"]
Kizlar herkese iyi aksamlar
Ben mujdeli haberi aldim kan testi yaptirdim 2 saat once doktora gitmek durumunda kaldim adet sancisi gibi sancim oldu kanda bakti degerim 292 hamisimmmm
Darisi hepinizin basina insallah beni eklemediyseniz ekleyin lutfen listeye bat 8 agustos 5 agustosta resmen ogrenmis oldum bereketli olsun post umuz![]()
Ayy 8 agostosları. Hepsı hamıle. Bi tek ben kaldım galıba8 agustoslar sıralandık canım hayırlıs olsun senin adına çok sevindim bebişlerimizi saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim![]()
Ohh süper ya sağlıkla devam etsin inşallah hadi darısı başımızaKizlar herkese iyi aksamlar
Ben mujdeli haberi aldim kan testi yaptirdim 2 saat once doktora gitmek durumunda kaldim adet sancisi gibi sancim oldu kanda bakti degerim 292 hamisimmmm
Darisi hepinizin basina insallah beni eklemediyseniz ekleyin lutfen listeye bat 8 agustos 5 agustosta resmen ogrenmis oldum bereketli olsun post umuz![]()
Amin canim hepiniz mujdeler verin insallahOhh süper ya sağlıkla devam etsin inşallah hadi darısı başımıza![]()
Hiç umudum yok oyuzden yapmadım. Bide geç yumurtluyorum ben yum.sonra 12.gun adet ztn şu an yapsamda cıkmazOhh süper ya sağlıkla devam etsin inşallah hadi darısı başımıza![]()
Canım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı bize inşallahKizlar herkese iyi aksamlar
Ben size demedim mi kizlar topik agustos topikiOleeeeeyyyyyyyy 4 tane hamişimiz var sayımız artsın inşallah![]()
Aminnnnnn canım inşallah evet yaa beraber hamişliğimizi belirtileri konuşuruz inşallahBu ay hamis olsaaaknisan sonuu mayis basi yada ortasi gibi dogururz artikin
Allhim nolur seneye tekrr sinavlra girmk zorunda kalmim. Bebisimle yeni okulumla ugrasim
Insaaalllllaaah canim hepibizden bebis haberleei aliriz insallahCanım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı bize inşallah ❤
Ayy 8 agostosları. Hepsı hamıle. Bi tek ben kaldım galıba8 agustoslar sıralandık canım hayırlıs olsun senin adına çok sevindim bebişlerimizi saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim![]()
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlere benim bat 28 Ağustos daha çok varKizlar herkese iyi aksamlar
Amin inşallahOleeeeeyyyyyyyy 4 tane hamişimiz var sayımız artsın inşallah![]()
Insllh ❤Aminnnnnn canım inşallah evet yaa beraber hamişliğimizi belirtileri konuşuruz inşallah![]()
Bizde senden iyi haberler bekliyoruz kuzucumbenim guzel hamis adaylarim listemize bir bir hamisler eklenirken geriye kalan batlarin hic birinin gelmemesini hepsinin bebis olmasini diliyorum guzel enerjiler gonderiyoruz bugun evrene geri donusu cabuk aliriz umarimhadi bakalim ovulasyon doneminde olanlar iyi calisin sizden umutluyum kocalarla kavga etmek yok yumurtlari strese sokmak yok :) ve batlari yaklasanlar iyi haberler bekliyorum
![]()
insallah canimBizde senden iyi haberler bekliyoruz kuzucum![]()