• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağzı kokuyor

bu konuya verilen cevaplara ne kadar güldüm anlatamam...meğer ne çok bilmediğimiz şey varmış..yorumlarınızla muhteşemsiniz..bu arada ağzı kokuyosa direk söyle valla hatta kontrol et fırçaladın mı diye sor falan han sağlık açısından falan zararlı de..kuzum bu arada siz öpüşemiyosunuzdur da..öyyyyk çok kötü oldum..

hadi ya altıncı hislerim gene yanıltmadı beni desene:52:
nassısın banlanmıştın sanırım gene mi geldin kız duramadın burası olmadan dimiiii:60:
haha ne 6.hissi avatarimdan gelmistir o his :60::60:yok banlanmadim kendi istegimle gittim dayanamadim geri geldimmm:1::1::1:
arkadasım acık acık soylesen o da kendıne bakım yapsa olmaz mı:26: yanı bende ılıskıler de ''ayıp olur soyleyemem''durumunu hıc anlamam .bunları asmıs olmanız gerektıgını dusunuyorum .sahsen ben sevgılımı her konuda yonlendırırım .bensız alısverıse bıle cıkamaz,aldıgı urunu begenmem dıye cekınır ,o yuzden kendıne bırsey alıcaksa kesın bana gosterır onayımı alır ondan sonra alınır o urun .erkek arkadasım genel olarak bakımlıdır ama bazen aceleden sacına fon cekemedıgı oldugun da sert cıkısırım hemen ,bu sacın basın halı ne dıye.yanı erkek mılletını bıraz yonlendırmek gerekıyor.ayıp olur soyleyemem fılan deme sakın .

son olarak arkadasınıza taktım resmen,arkadasınız sevgılınıze nasıl dıslerını fırcala der ya :53:bunu soylemek arkadasınızın haddıne dusmemıs:63:

yorumunuza saygi duyuyorum...fakat kiyafet secmekle yada sacin basin daginik demekle agzin kokuyor ter kokuyorsun vs demek ayni sey degil bence...kendimizi arkadasin bahsettigi kisnin yerine koysak yani biri direk agzin kokuyor falan dese insan bence rencide olur onun yerine dolayli yollardan belli ettirmeli yada cekemiyorsa ki artik cekemiyorum soguudum demis ayrilsin bitsin...

bunun sevgisizlikle alakasi yok.pis,bakımsız bir insanı sevseniz de iğrenebilirsiniz yakınlık kurmak istemeyebilirsiniz.nedir yani seviyorsun diye agız kokusunu cekmek zorunda mısın? saglık durumu olur çözümsüz olur tamam ama otesine katlanmak zorunda degil kimse.o dislerini fırcalamamaya utanmıyorsa sen de bunu kibarca dile getirmekten utanma.

kocana mı yakalanmıştın kız:9:tamam tamam ısrar etmiyorum hadi sende kalsın:17:

kiz topigi geyige cevirme...kocam biliyor zaten buraya takildigimi:1:ben cok takiliyordum siteye ondan rahatsiz oldum ama sonrada skldim evde yapcak birsey olmayunca geri uye oldum:1:

kiz topigi geyige cevirme...kocam biliyor zaten buraya takildigimi:1:ben cok takiliyordum siteye ondan rahatsiz oldum ama sonrada skldim evde yapcak birsey olmayunca geri uye oldum:1:

iyi oldu uyardığın ya gayet ciddileştim şuan bak böyle biri beni uyarınca iyi olluyor geyik yaptığımın bilem farkında değildim neysee hoşgeldin tekrar siteye:42:

offff aynı dertten bende muzdaribim.eşim çok bakımsız traş olmaya bile erinio.
ağzı çok kötü kokuooo.midm bulanıo.bu yüzden hep tartııoz..öpüşmek bile istemiyrm:17:
çocuk düşünüyoruzz.doktor gün verio ve biz ağzı kokuo die iş yapamıyoruzzz:17:çok üzgünüm.eşime die die bu aralar bendede başladııııı.[/QUOT
dıslerını fırcalat ve yatmadan spreyler var onlardan al agzına fıslat gıtsın canım sonra ısıne devam et sen:):27:

poff insan öpüşmek istemez be :78: valla zor canm ama sen sogumuşsun sanki :82: bence bi arkadaşından bahseder gibi agzı kokuyodu rahatsz oldum gibisinden konuş , çantanda sürekli naneli sakız olsun çigne onada ver arada :69:
aşkım şuan pek bi bakımlı geldi gözüme :9: :nazar:

Temizlik gibisi var mı yahu...

Dişlerini günde birkez fırçalasa bari.

Kendi rahatsız olmuyor mu? Yediği yemek artık bile dişlerindedir kim bilir :1::1:

Dişleri sapsarı olanlardan iğreniyorum ne yalan söyleyeyim.

Şimdi sen fırçala desen sanki hep öyle devam edecek.

İçinden gelecek.Birsüre sonra sukoy verecektir.

Hem fazla kiloları, ağız kokusu, tırnaklarınıda kesmiyyordur ozaman :1::50:

haha ne 6.hissi avatarimdan gelmistir o his :60::60:yok banlanmadim kendi istegimle gittim dayanamadim geri geldimmm:1::1::1:

yorumunuza saygi duyuyorum...fakat kiyafet secmekle yada sacin basin daginik demekle agzin kokuyor ter kokuyorsun vs demek ayni sey degil bence...kendimizi arkadasin bahsettigi kisnin yerine koysak yani biri direk agzin kokuyor falan dese insan bence rencide olur onun yerine dolayli yollardan belli ettirmeli yada cekemiyorsa ki artik cekemiyorum soguudum demis ayrilsin bitsin...

ben ufak bır ornekten bahsettım sadece .yanı boyle bır sorunla karsılassam hıc cekınmem rahat soylerım demek ıstedım.valla rencıde olur fılan hıc boyle ınce dusunup de o hallerını cekemem .rencıde olabılecek adam zaten temızlıgıne dıkkat eder.temızlıgını yapmayıp da benım soylememle rencıde olacaksa eger olsun valla .ıyılık yapmıs olurum .hayatının gerı kalanında kendıne bakar.:34:

ben ufak bır ornekten bahsettım sadece .yanı boyle bır sorunla karsılassam hıc cekınmem rahat soylerım demek ıstedım.valla rencıde olur fılan hıc boyle ınce dusunup de o hallerını cekemem .rencıde olabılecek adam zaten temızlıgıne dıkkat eder.temızlıgını yapmayıp da benım soylememle rencıde olacaksa eger olsun valla .ıyılık yapmıs olurum .hayatının gerı kalanında kendıne bakar.:34:

oda dogruuu:1::1::1::1:

gayet konuşabilirsin bence sevgilinle bu konuyu canımm...

bol bol naneli sakız çiğne yanındayken onada ikram ett:44::1:aklıma bu geldi sadece:27:

İnsan inanılmaz soğur ya erkek arkadaşının ağzı ise.
belki dişi falan çürüktür canım ya,antibiyotik kullansa falan
naneli sakız falanda çözüm olmazsı böyle şeye

Back
X