agzim acik kaldi...ciddiye almalimiyim ne oldu hala tam anlayamadim bile...

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
arkadaslar, merhaba...

ingilizcem gelissin diye malum sosyal paylasim sitesinde bir gruba girdim (3 hafta gibi oldu). ve o gruptan iki arkadaslik teklifi geldi...o gruptan geldigi icin ve ing. pratik yapmak icin benim gibi olanlarla, kabul ettim. birisi ingilteredendi ve öyle havadan sudan konusmaya basladik, ben cok seviniyordum pratik yapiordum artik. bu tip sonra acilmaya basladi meger ayrilmis esi onu aldatmis ve iki cocuklu, yeniden evlenmek istiomus. benimde öyle bir niyetim olmadigi icin ve ona umut vermemk icin görüsmedim bir daha cünki evlenmeyi suan düsünmüyorum.

sonra o beni ekleyen diger sahisla ing. pratik yapmaya basladik. daha cok ben onu düzeltiyordum ve o utandi birdaha ing. konusmadi ingililizcem berbat dedi türkce konusmaya basladik...bu sahis uni ögrencisiydi ve istanbulda okuyordu. cok güzel sohbetlerimiz vardi, seviyeli ciddi...bazen sanki ezbere konusuyormus gibime geldi yani edebiyat yapiyordu...ama iste öyle hossohbet oldugu icin atmadim onu arkadasliktan. sonra canim cicimler basladi herhalde boslukta oldugumdan mi ne artik bende öyle konusmaya basladim. resmen sanal ask yasiyordum kendime inanamadim cünki inanmazdim öyle seylere...ama temizdi konusmalarimiz hic öyle kötü seyler konusmazdik. tatilde bol vaktim oldugu icin ona zaman ayirdim ama ise basladigimda daha az vaktim olacagini söyledim daha tatilm bitmeden...ve aynen de öyle oldu...zirlamaya basladi cocuk gibi. elmden geldigi zaman yazmaya calsiyordum oysa ki arasira, telefonumda internet vardir ordan yaziordum yolda iken de...eve epey gec geliordum ve ertesi gün cok erken kalkmam gerekiyordu üstelik birde is icin bisürü hazirliklar yapmam gerekiyordu...is stresi baslayinca karin kramplari basladi ve bi yandan da o zirliyordu...durumumu anlatmama ragmen...ne kadar bencil diye düsündüm...o da sonra hatasinin farkina vardi. sonuc yarim yamalak hazirlanmis is...hatta bi gün öylece biraktigimi hatirliyorum kitapi defteri ve onla konusuyorduk...sabahin 5 bucugunda kalkicagimi bilmesine ragmen beni saat 2 lere kadar tuttu kackez..gerci suc bende biyerde dur demem lazimdi...2 kez telefonda konusduk kisa kisa...herseyi anltiyorduk birbirimize ve o sonra ona anlattigim seyleri saka olarak bana karsi kullanmaya basladi...kardesimin sözünü attik ve zor dönemden yeni cikdik ailecek...ve o bunun bile sakasini yapdi bozuldum...iste bikac böyle örnek olunca birdaha bisey anlatmamaya basladim...sacma seylere bozulup trip yapiyordu...ve dogru konusdugum seylere sanki yalan söylüyormusum gibi yapmalar...son günlerde de cinsel konusmalar basladi ama iste öyle merak ettigi seyler sordu yok ilk gece korkusu varmi sende yok en son aldigin iccamasirinin rengi nedir büyüklügü nedir felan...sadece merak ediyordur kizlarin dünyasini diye pek umursamadim...

cok tuhaf ama onla konusdugmdan beri kimseyle konusmamaya basladim ekleyen erkekleri almyiordum. cogu zaman bana cok gec yazardi yani sanki birislye daha konsuyordu belliydi...ama hep yalan söylerdi biseyler bahane ederdi gec yazmasina... sonra

onun profilinde yeni kizlar ekledigini gördüm...bitanesi fake profildi cünki o resmmleri bir moda sitesinde görmüsdüm. ona söyledim bunu yani fake oldugunu o da virüs olabilir dedi. bende yalan söyledim ve o beni de ekledi dedim neden konusdugun kizlar beni ekliyor ama ben senle konsudugumdan beri kimseyi almyiorum baska erkeklerle konsumyorm dedim. o da sen beni ney ile itham ettiginin farkindamisin dedi..ben sana sesleniormyuum (oysa ki herseye karisiyordu)...bidah bana msj yazma hadi güle güle yazdi:))) bende ona hadi sana deger vermisdim ama sen degmezmissin tam bir zaman kaybisin dedim ve onu arkadas listemden attim. ama yinede $oktayim cünki beklemyiordum onun bu tepkisini...

sinir oldum cumartesi oldu bu daha ve aceba ben mi abartiyorum diyorum..sonucda kavgayi ben cikarttim dir dir ettim ve onu listedende atan benim...suan tik yok:)))

ama bu olaydan sonra bazi seyler ögrendim...erkeklere güvenilmemesi gerektigini birkez daha anladim. sanal ask a kendini kaptirmamak lazimmis...allahtan dahada ileriye gitmedim görüsmedim bile gercek hayatta onunla...ve ask fedakarlik ister ama tektarafli bisey degil. ve erkek sirf kendisini düsünüp ama kizin duygularini hice sayarsa, zamani varmi yokmu diye düsünmeyip sirf kendisni düsünürse bu is hiiiiiiic yürümez...

daha cok tecrübesizim, duygusal bir kisiligim var (asperger sendromundan kaynaklaniyor)...ve ögrenecegim cok sey var daha....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…